''Hepiniz milletvekili olabilirsiniz, bakan olabilirsiniz; hatta Cumhurbaşkanı olabilirsiniz, fakat sanatkâr olamazsınız."[/QUO
Konuyla ilgili twitter a bakıyorum da bir grup vatan haini ilan etmiş insanları yazık vallla
''Hepiniz milletvekili olabilirsiniz, bakan olabilirsiniz; hatta Cumhurbaşkanı olabilirsiniz, fakat sanatkâr olamazsınız."[/QUO
Konuyla ilgili twitter a bakıyorum da bir grup vatan haini ilan etmiş insanları yazık vallla
Üzücü gerçekten.Bu millet tepeden inen ve kendilerine hazır sunulan Cumhuriyet nimetinin ne olduğunu anlayamadı,kaybetmeden de anlamayacak gibi görünüyor.Avrupa ülkeleri 100-150 yıl öncesi aşmışken biz daha emeklemeye başladık.
Vatan haini bu ülkeyi satanlardır.Twitter yok benim.Kim olduklarını bilmiyorum.Ama içlerinde askerlik yapan bu vatan toprağını koruyanlarda vardır.
Vatan toprağını korumaktan aciz (askerlik yapmamış çürük raporu almış) sadece satmayı bilirler.Ve derlerki babanın malımı satarım sana ne.İşte vatan hainleri.
Biz bir insan öldüğünde, şiddet gördüğünde ilk önce etnik kökenine, mezhebine bakmadığımız zaman, bir kadın şiddete, tacize mağdur kaldığında başörtülü yada örtüsüz diye nitelendirmeyi bıraktığımız zaman ancak bir bütün olabileceğiz, gelişeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?