[video=youtube;nF4em5AWaes]http://www.youtube.com/watch?v=nF4em5AWaes&list=PLrV5xqSOW-YOgjwBoVu4qVaz70x6uWGMN[/video]
Bu şarkıda benden kk ya:)
tabilide değil o türkiye cumhuriyetinin /50 cogunlugunu alarak başa gelmiş bana göre en büyük siyasetcısı
peki siz Mehmet ali alaboranın avukatımızınız hanımefendi ?
biraz önce yazmıştım herkesin doğrusu kendine diye benim doğrum bana sizin doğrunuz size konu siyaset degilde başka konular olsaydı eminimki hem fikir olcagımız pek cok konu olucaktı :)Değillim ben Mehmet Ali Alaborayı savunmuyorum bakış açınızın yanlış olduğunu dile getirmeye çalışıyorum sadece
canım zaten sanatçı diyip genellemedim ben birebir isim verdim ve haklarında su anda suc duyuru da var medya kaç gündür haber yapıyor yaBanlanmak isteyenler parmak kaldırsın.
Bu arada M. Ali Alabora ne dedi, eylemin neresindeydi, neler söyledi amacı neydi bende bilmem okumadım takip etmedim, galeyana getirdiyse yargılanmalı ama iktidarı eylemi destekleyen sanatçıları konusunda eleştirmem gerekirse bence isim isim zikrederek hedef göstermemeleri gerekirdi, büyük bir kitleye hitap ediyorsanız söylediklerinize dikkat etmeniz gerekir, konuşmalarınızdan birileri kendine vazife çıkarıp o sanatçılardan birini öldürebilir, bu ülkede kafasına Allah yazısı kazıtıp barda çalışıyor diye öldürülmüş insanlar var, sanatçılar her an cafelerde alışveriş merkezlerindeler, yaptıkları suçsa tutuklanıp yargılanırlar.
benim bir tane erkek kardeşim var o da iyi ki var canım kardeşim benimRecep Tayip Erdoğan babanızın oğlu o zaman
Aslında en büyük sorun da burada(halkın sokaklara dökülmesindeki kilit nokta da bence bu) belki o sanatçılar teker teker tutuklanacak ama gerçekten suçlu oldukları için mi bunu asla bilemeyeceğiz...Banlanmak isteyenler parmak kaldırsın.
Bu arada M. Ali Alabora ne dedi, eylemin neresindeydi, neler söyledi amacı neydi bende bilmem okumadım takip etmedim, galeyana getirdiyse yargılanmalı ama iktidarı eylemi destekleyen sanatçıları konusunda eleştirmem gerekirse bence isim isim zikrederek hedef göstermemeleri gerekirdi, büyük bir kitleye hitap ediyorsanız söylediklerinize dikkat etmeniz gerekir, konuşmalarınızdan birileri kendine vazife çıkarıp o sanatçılardan birini öldürebilir, bu ülkede kafasına Allah yazısı kazıtıp barda çalışıyor diye öldürülmüş insanlar var, sanatçılar her an cafelerde alışveriş merkezlerindeler, yaptıkları suçsa tutuklanıp yargılanırlar.
Aslında en büyük sorun da burada(halkın sokaklara dökülmesindeki kilit nokta da bence bu) belki o sanatçılar teker teker tutuklanacak ama gerçekten suçlu oldukları için mi bunu asla bilemeyeceğiz...
Banlanmak isteyenler parmak kaldırsın.
Hehe bu resmi görünce Lord of the Rings-Two Towers filmi geldi aklıma(gerçi son günlerde hep geliyor da).İzleyenler bilir orada Saruman ormandaki ağaçları kesip kendine savaş kampı kurduğunda Entler(ağaç adamlar) galeyana gelip kampını Sarumanın başına yıkıyordu.Hep o sahne canladı gözümde bu olayları izlerkenBugünlük şunu da paylaşıp kaçayım bende:)
Eki Görüntüle 744523
''İklimi değil sistemi değiştir''
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=x-TLItPsYw4#at=41
Eyleme destek verip vermediğinden haberim bile olmayan kişilerin bizi tahrik ettiklerini
işitmek gücüme gidiyor inan ki. Bu kadar mı ülkemizde olanlardan bi haberiz ki birilerinin
bizi yönlendirmesine ihtiyacımız var?
Beni ve kızımı, Üstelik sempatizanı olduğumuz Sayın Başbakanımız galeyana getirdi.
Söylemleriyle tahrik etti, Polisle bizi karşı karşıya getirerek tahrik etti.
Ben karar verdim oldu şeklindeki icraatlarıyla, polise kahramanlık destanı yazdırdığı için
tahrik etti. Tek adam duruşuyla, milletin vekili olarak milleti yok saymasıyla etti.
Tüm bunlar ortadayken galeyana gelmemiz için (kendi adıma) kime ihtiyacımız var dı Munecim?
Kulaklarım gözlerim sadece Başbakana odaklanmışken, M. Ali Alabora'nın milyon sözü olsa neme gerek.
kulitta,
ne güzel dile getirmişsin hislerini, inan ben M.Ali Alabora dahil eyleme katılan, destek veren sanatçıların ne dediklerini bir an olsun takip etmedim, siyasilere kulak verdim sadece, sonra malesef gördüm ki eylem her siyasi için seçim mitingine döndü, halk ne hissediyor kenara bırakılmış, bıraktım onları dinlemeyi de, sanatçılarla ilgili tek bildiğim Taksim'deydiler, sonra Başbakanın isim vererek sanatçılarla ilgili söylemini dinledim, korktum çünkü o Başbakan, koca bir ülkeyi yönetiyor, ona kayıtsız şartsız inanan biri eline silah alıp çıksa meydandaki sanatçıları öldürse yaralasa, yok canım daha neler denmesin, Başbakan'dan bahsediyoruz burada kitleleri arkasına alan bir lider söz konusu.
Sen sanatçılar ne dedi dinlememiş olabilirsin, belki onları da dinleyen vardı bilemeyiz lakin suçsa yaptıkları, yasalar çiğnenmiştir der savcılığı göreve davet edersin, hukuki işlem yapılır.
----------
Birde genel bir ikazki ikazdan sıkıldım artık, insanların düşüncelerine katılmıyorsanız bile üsluplarınız yumuşak olsun lütfen sürü gibi sözler yakışmıyor sizlere
bizim siyasıler degilde maşaları oldukları regal güçler istiyor canım türkiye üzerinde oynanan büyük orta doğu projesi varya hani o nu gerçekleştirmek istiyorlar günlerdir bas bas bagrıyoruz burada kimsenin siyası emeline araç olmayın pravakasyonlara gelmeyin bu ülke hepimiz gidicek bir yerimiz yok diye.
sözde sanatçıları gördünüz değil mi
mehmek ali alboranın açıklaması günlerce sosyal medayda yaymlandı konu gezi parkındaki ağaçlar değil diye. konu ağaç değilse neydi o zaman ???
bumudur işte budur.Eyleme destek verip vermediğinden haberim bile olmayan kişilerin bizi tahrik ettiklerini
işitmek gücüme gidiyor inan ki. Bu kadar mı ülkemizde olanlardan bi haberiz ki birilerinin
bizi yönlendirmesine ihtiyacımız var?
Beni ve kızımı, Üstelik sempatizanı olduğumuz Sayın Başbakanımız galeyana getirdi.
Söylemleriyle tahrik etti, Polisle bizi karşı karşıya getirerek tahrik etti.
Ben karar verdim oldu şeklindeki icraatlarıyla, polise kahramanlık destanı yazdırdığı için
tahrik etti. Tek adam duruşuyla, milletin vekili olarak milleti yok saymasıyla etti.
Tüm bunlar ortadayken galeyana gelmemiz için (kendi adıma) kime ihtiyacımız var dı Munecim?
Kulaklarım gözlerim sadece Başbakana odaklanmışken, M. Ali Alabora'nın milyon sözü olsa neme gerek.
bunlar sözde sanatçı adı altında milleti kışkırtmaya yönelik insanlar milleti galeyana getirip nasılda kendilerini nasum gösterdiler millet orda eylem yaparken belgüzar korelle kocası halit tatil keyfi yaptılar yazık o millete işte koyun sürü misali oldular aglanıcak hallerine bakmadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?