Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Neymiş peki? kimseyi kışkırttığını düşünmüyorum kışkırtmadı da zaten karşınızdaki insanları küçümsemeyin artık bir insanın lafıyla değilde bir sıkıntıları, rahatsızlıkları oldukları içinde toplandı o insanlar ben bu olaylardan sonra eyleme destek veren birçok engelli arkadaşımızı da gördüm konuşama fırsatm olmadı ama düşünüyorum acaba onların istekleri nelerdi neler yapılabilirdi onlar için neyden rahatsızlardı bu kadar ki kendilerini tomanın önüne bile attılar biraz bu aıyla bakmanızı öneririm!!!
Ayrıca ufak bir not: Mustafa Alaboranın bir önceki seçimlerde akp'yi desteklediğini ve geziye de çok destek verdiğini biliyorsunuzdur o zaman

Sakin sakin yazalım lütfen ve önyargılardan sıyrılalım artık.

ben gayet sakinim canım önyargılıda değilim öyle olsaydım mustafa sarıgülü örnek göstermezdim siyası geçmişini okudum şişli için yaptıkları çok hoşuma gitti

Şu an araştırma yapıp bunları yazıyorsunuz hanımefendi.
CHP'den ayrılalı çok uzun zaman oldu. En son yerel seçimlerede 2009 da yani DSP'den girmiştir seçime.

sevgili aysegül önce siz benim sorduğum soruya cevap verirmisiniz
amaç gezi parkındaki kesilen ağaçlar değil diyen Mehmet ali alaboranın ne demek istediğini acıklarmısınız

peki polise monotoflarla havai fişeklerle saldıranları neden görmezden geliyorsunuz onlar cok mu nasum hanımefendi ???
unutmayın ki o polislerde bizden biri onlarında aileleri var bizden insanlar onlarda

Yazdıklarıma dikkatli bakarsanız iyi polisleri tenzih ettim.
O polisler insan ve aileleri var , orda ki gençlerinde aileleri var. Çocukları var.
Tanıdığım çok masum insan katıldı ve bi ton gaz yedi , kustu hasta oldu .
Ve kesinlikle ellerine hiçbirşey alıp fırlatmadılar.
Aksine kaçtılar :)
Lütfen çuvaldızı karşı tarafa batırdığınızın birazı kadar iğneyi karşı tarafa batırın.

Biz de yıllardır bunu bas bas bağırıyoruz

Şu an araştırma yapıp bunları yazıyorsunuz hanımefendi.
CHP'den ayrılalı çok uzun zaman oldu. En son yerel seçimlerede 2009 da yani DSP'den girmiştir seçime.
22 Haziran 2010'da yaptığı basın toplantısında Türkiye Değişim Hareketinin partileşmeyeceğini ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığındaki CHP'yi destekleyeceğini açıkladı bende size böyle bir açıklama yapıyım hanımefendi

BEnde ufaktan kaçayım , yoğun bir hafta geçirdim.
Yarında çalışıyorum.
Bir çapulcu olarak idame ettirmem gereken bir hayat ve sorumluluklar var.

Esen kalınız efenim

Son yerel seçimlerde Mustafa Sarıgül DSP`den adaydı diye hatırlıyorum
Sürekli CHP için alternatif olarak gündeme geliyor ama şuan CHP`de değil diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin.

GEnel seçimlerde hedef olarak chp'yi göstermiştir. Ama chp'ye katılmamıştır.
İnatla bana chp'de olduğunu iddia etmeyin.
Anlık araştırmalarınızı paylaşıyorsunuz bense yaşadıklarımı.
Şu an chp ile flört aşamasında , ne olur bilemem :)

Bunlara ilave olarak, Kask - çelik yelek ve kalkan olduğuna göre orantısız gücün katmerlisi var demektir.

yarın sabah bende sporuma gidicem erkenden sonrada akşam düğüne :)
bende bir akp li olarak hem eşime hem couklarıma sorumluluğumu yerine getirmek için yatıyım uyanamazsam sabah işe ac gider adamcağız sonra yavrularıma kahvaltı hazırlayamam

herkes esen kalsın iyi geceler
)

sevgili aysegül önce siz benim sorduğum soruya cevap verirmisiniz
amaç gezi parkındaki kesilen ağaçlar değil diyen Mehmet ali alaboranın ne demek istediğini acıklarmısınız

Siz okumama gerek yok dediniz öğrenmek gibi bir talebiniz yoktu ama ben yine de bilgilendireyim ayrıca orda geziye destek vermiş bir çok sanatçı kısa bir süre öncesinde emek sineması içinde direnmiş o zamanda hükümete karşı tepkilerini koymuş o zaman da gaz ve su müdahalesiyle karşı karşıya kalmışlardı..

Adım Memet Ali Alabora, ben bir sanatçıyım.

Hakkımda son zamanlarda ortaya atılan asılsız iddialarla ilgili aşağıdaki açıklamaları yapma gereği duydum.

-Gezi Parkı'nda 30 Mayıs'ta sabah çadırların yakılmasının ardından, haksızlığa uğramışlığın verdiği his ve yaşanan olayın yoğun duygusal etkisiyle bir tweet attım. Söz konusu tweette mesele “sadece” Gezi Parkı değil derken, benim için meselenin Gezi Parkı kadar Emek Sineması’nın yok edilişi, Şehir Tiyatroları’ndaki yönetmelik değişikliği, Devlet Tiyatroları’nın kapanmak üzere oluşu, Kadıköy’deki Kuşdili Çayırı, Haydarpaşa Garı gibi meseleler olduğunu 10 Haziran 2013 tarihinde yapmış olduğum basın toplantısında da ifade etmiştim. Tweetimin, o sıradaki duygularımı yansıtmak dışında bir amaçla, siyasi bir hedef için atılmadığını bir kez daha belirtmek isterim.

-Ben savaş karşıtı, doğa savunucusu, ifade özgürlüğünü ve demokrasiyi savunan ve her fırsatta her türlü darbeye karşı olduğunu dile getiren bir sanatçıyım. Siyasetçi olmayı hiç düşünmedim, düşünmüyorum.

-Uluslararası Aktörler Federasyonu (FIA) hariç uluslararası hiçbir örgüte, yurtiçinde meslek örgütü hariç hiçbir örgüt ve siyasi partiye üyeliğim bulunmamaktadır.

-Otpor diye bir örgütü hayatımda ilk kez 14 Haziran'da A Haber'de duydum. Adı geçen bu örgütle hiçbir bağlantım yoktur.

-Gene Sharp'ın adını ilk kez yaklaşık iki hafta önce televizyonda duydum, dolayısıyla kitabından da haberdar değildim.

-2 Haziran'da CNN tarafından röportaj teklifi aldım ve 3 Haziran'da Christian Amanpour'un programında sadece kendi gözlerimle tanık olduklarımı ve yaşadıklarımı anlattım.

-Mesleki kazancım ve kira gelirlerim dışında hiçbir kazancım yoktur. Tüm kazançlarım ve harcamalarım belgelidir.

-Mi Minör oyunu gerek yurtdışından, gerek yurtiçinden hiçbir maddi destek almadan gerçekleştirilmiştir.

Söylediklerim ve yaptıklarımın sürekli farklı noktalara çekilmesi ile ilgili duyduğum üzüntüyü belirtir, kamuoyunun bilgisine sunarım.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…