okumama gerek yok ben 40 yasını geçmiş kadınım ve kimin ne olduğunu gayet iyi anlaya bilicek yastayım
milleti polise karsı kıskırtıpta sonra polisten korunma isteyen birinden başka nasıl bir açıklama beklenirki kendine yakışanı yapmış. bırakıp kaçtı
Sakin sakin yazalım lütfen ve önyargılardan sıyrılalım artık.
Şişli Belediye başkanlığı sırasında çok sayıda devlet başkanı tarafından ziyaret edilen Sarıgül, Romanya Cumhurbaşkanı tarafından üstün hizmet madalyası ile ödüllendirildi. 2002 yılında, DSP'den istifa ederek İsmail Cem'in liderliğinde kurulan Yeni Türkiye Partisi'ne (YTP) geçti. Ancak YTP'nin siyasi arenada bir varlık gösterememesi üzerine 2003'te YTP'den ayrılarak Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) katıldı.
ama su anda chp den belediye başkanı hanımefendi
Neymiş peki? kimseyi kışkırttığını düşünmüyorum kışkırtmadı da zaten karşınızdaki insanları küçümsemeyin artık bir insanın lafıyla değilde bir sıkıntıları, rahatsızlıkları oldukları içinde toplandı o insanlar ben bu olaylardan sonra eyleme destek veren birçok engelli arkadaşımızı da gördüm konuşama fırsatm olmadı ama düşünüyorum acaba onların istekleri nelerdi neler yapılabilirdi onlar için neyden rahatsızlardı bu kadar ki kendilerini tomanın önüne bile attılar biraz bu aıyla bakmanızı öneririm!!!
Ayrıca ufak bir not: Mustafa Alaboranın bir önceki seçimlerde akp'yi desteklediğini ve geziye de çok destek verdiğini biliyorsunuzdur o zaman
peki polise monotoflarla havai fişeklerle saldıranları neden görmezden geliyorsunuz onlar cok mu nasum hanımefendi ???
unutmayın ki o polislerde bizden biri onlarında aileleri var bizden insanlar onlarda
bizim siyasıler degilde maşaları oldukları regal güçler istiyor canım türkiye üzerinde oynanan büyük orta doğu projesi varya hani o nu gerçekleştirmek istiyorlar günlerdir bas bas bagrıyoruz burada kimsenin siyası emeline araç olmayın pravakasyonlara gelmeyin bu ülke hepimiz gidicek bir yerimiz yok diye.
sözde sanatçıları gördünüz değil mi
mehmek ali alboranın açıklaması günlerce sosyal medayda yaymlandı konu gezi parkındaki ağaçlar değil diye. konu ağaç değilse neydi o zaman ???
22 Haziran 2010'da yaptığı basın toplantısında Türkiye Değişim Hareketinin partileşmeyeceğini ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığındaki CHP'yi destekleyeceğini açıkladı bende size böyle bir açıklama yapıyım hanımefendiŞu an araştırma yapıp bunları yazıyorsunuz hanımefendi.
CHP'den ayrılalı çok uzun zaman oldu. En son yerel seçimlerede 2009 da yani DSP'den girmiştir seçime.
kesinlikle seyrettim,dayak yiyenleri,gazlananlar,hatta öldürülenleride seyrettim.nasil bir cilginliktir ki bir insana kiyabiliyor...
22 Haziran 2010'da yaptığı basın toplantısında Türkiye Değişim Hareketinin partileşmeyeceğini ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığındaki CHP'yi destekleyeceğini açıkladı bende size böyle bir açıklama yapıyım hanımefendi
Son yerel seçimlerde Mustafa Sarıgül DSP`den adaydı diye hatırlıyorum
Sürekli CHP için alternatif olarak gündeme geliyor ama şuan CHP`de değil diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin.
Son yerel seçimlerde Mustafa Sarıgül DSP`den adaydı diye hatırlıyorum
Sürekli CHP için alternatif olarak gündeme geliyor ama şuan CHP`de değil diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin.
Şöyle açıklayayım ,
elinde hiç bir silah olmayanlara portakal gazını , biber gazını , tazyikli suyu boca etmez, plastik mermiyle göz çıkarmazsınız ayrıca sulara kimyasal karıştırmazsınız. Tekme tokat girmezsiniz insanlara.
Polisin siyasi görüşü olamaz.
Karşısında ki korumakla sorumlu olduğu halktır.
Polis teşkilatının hepsini suçlamamakla birlikte bu olaylarda çok hunharca davranıldı.
Umarım herkes ama herkes şapkasını önüne alır ve iki kere daha düşünür.
sevgili aysegül önce siz benim sorduğum soruya cevap verirmisiniz
amaç gezi parkındaki kesilen ağaçlar değil diyen Mehmet ali alaboranın ne demek istediğini acıklarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?