İşte abla insanlar bu topikte boşu boşuna birbirinin kalbini kırdı, siyasiler güzel şeyler yaptıklarında takdir edelim ama hatalarını da dile getirelim, x parti başkanını çok sevsekte şu adımı yanlıştı diyebilelim, bu yapılmadı burada.
Sürekli bir ispat, sürekli bir kavga, kimse durup düşünmedi, farklı haber kaynaklarını araştırmadı, sorsan x tv tarafsız yahu şu ülkede kaç tv kanalı tarafsız ama sen yinede oku bak o ne diyor diğeri bu olayı nasıl anlatıyor araştır, sonra kendi mantık çerçevende değerlendir olayı değil mi?
Sen derken seni kastetmedim abla:))) genel olarak diyorum, ben yoruldum şahsen siyasilerin söz düellolarından, şöyle bir bakıyorumda halkın bütününü teskin edici veya kaynaştırıcı bir tavır yok, peki ne istiyorlar halktan?
yok canım MHP den akp den de olaylara katılanlar olmuş başbakanımız açıkladı ama yüzdelik oranı cok düşüktü kayseride mitinge gelmişti başbakanımız o zaman konuşmasında söylemişti / 76 chp katılmış eylemlereRant,oy.Ne istekleri olurki.Bahcelinin o huyunu takdir ettim.Tarafdarlarını eylemlere katılmasına izin vermedi(Katılan oldu galiba ama)
Her parti aynı şeyi yapsa belki daha kolay sakinlerdi olaylar.Yada provakatörler daha kolay ayırd edilirdi
bizim siyasıler degilde maşaları oldukları regal güçler istiyor canım türkiye üzerinde oynanan büyük orta doğu projesi varya hani o nu gerçekleştirmek istiyorlar günlerdir bas bas bagrıyoruz burada kimsenin siyası emeline araç olmayın pravakasyonlara gelmeyin bu ülke hepimiz gidicek bir yerimiz yok diye.
sözde sanatçıları gördünüz değil mi
mehmek ali alboranın açıklaması günlerce sosyal medayda yaymlandı konu gezi parkındaki ağaçlar değil diye. konu ağaç değilse neydi o zaman ???
sana katılıyorum benimde chp de sevdiğim isimler var örnek şişli belediye başkanı mustafa SarıgülMune burda topu sadece siyasilere atmayalım , bu tarz siyaset tuttuğu için yıllardır böyleler.
Halkımız seviyor bu tutumu. Rant olmasa bu şekilde devran devam eder mi ?
Ufakkene babam benim karşı görüş bir partiye yatkınlığımı görünce çok korkmuştu , çok haklı yönleri vardı adamcağızın. Neyse baba dedim ben adamı onaylamıyorum , sadece tarzını seviyorum.
Dedi minik neyi seviyorsun , nesini ?
Baba adam çıkıyo kürsüye , o şunu yaptı , bu bunu yaptı , bunu dedi demiyor.
Ben şöyle yapıcam , şu şekilde yapıcam diyor
Ney
Bana görede senin partin , benim partim , senin görüşün, benim görüşüm yok.
Doğru ve yanlış var.
Benim bir kaç partide sevdiğim isimler var :)
Bir siyasi görüşüm değil , ama hayat görüşüm , isteklerim var.
Bunu yerine getirebilecek olana veririm oyumu , hakkımı, hukukumu
Rant,oy.Ne istekleri olurki.Bahcelinin o huyunu takdir ettim.Tarafdarlarını eylemlere katılmasına izin vermedi(Katılan oldu galiba ama)
Her parti aynı şeyi yapsa belki daha kolay sakinlerdi olaylar.Yada provakatörler daha kolay ayırd edilirdi
sana katılıyorum benimde chp de sevdiğim isimler var örnek şişli belediye başkanı mustafa Sarıgül
okumama gerek yok ben 40 yasını geçmiş kadınım ve kimin ne olduğunu gayet iyi anlaya bilicek yastayımKeşke Mehmet Ali Alaboranın yaptığı açıklamayı bir kere okusaydınız anlardınız o zaman neler olduğunu...
bende size söyle bir soru sorabilirmiyim ?Taraftar demeyelim zira takım değil :)
Ayrıca bir yere gidip gidilmeyeceğini insanlar iradeleri ile karar vermeli.
Bu olaylarda en büyük suç hükümetin ?
Neden mi ?
Ilımlı yaklaşılmadı , orantısız güç kullanıldı.
Valisi , bakanı abuk subuk açıklama yaptı.
Hükümet halka ılımlı yaklaşıp , muhalefeti yanına alıp , ortalığı sakinleştirmeliydi.
Gövde gösterisi olan mitingler yapmamalıydı.
Başlangıç noktasını aşan ve gençlerin taşma noktası olan bir eylem oldu.
İnsanlar doluydu !
%100'ün hükümetiysen , seni eleştirenleride dinlemeli , yanlışlarını dile getirmeli , dogru yanlarını kabul etmelisin.
Tabi Türkiye'de bu siyaseti yapabilecek parti var mı ? Hayır yok.
Bireysel olarak bu özellikleri taşıyan seçilmişler var o ayrı.
okumama gerek yok ben 40 yasını geçmiş kadınım ve kimin ne olduğunu gayet iyi anlaya bilicek yastayım
milleti polise karsı kıskırtıpta sonra polisten korunma isteyen birinden başka nasıl bir açıklama beklenirki kendine yakışanı yapmış. bırakıp kaçtı
Birde polisi millete karsi kiskirtanlar varki,basta duruyorlar.Bunlara ne demeli ??okumama gerek yok ben 40 yasını geçmiş kadınım ve kimin ne olduğunu gayet iyi anlaya bilicek yastayım
milleti polise karsı kıskırtıpta sonra polisten korunma isteyen birinden başka nasıl bir açıklama beklenirki kendine yakışanı yapmış. bırakıp kaçtı
Mune burda topu sadece siyasilere atmayalım , bu tarz siyaset tuttuğu için yıllardır böyleler.
Halkımız seviyor bu tutumu. Rant olmasa bu şekilde devran devam eder mi ?
Ufakkene babam benim karşı görüş bir partiye yatkınlığımı görünce çok korkmuştu , çok haklı yönleri vardı adamcağızın. Neyse baba dedim ben adamı onaylamıyorum , sadece tarzını seviyorum.
Dedi minik neyi seviyorsun , nesini ?
Baba adam çıkıyo kürsüye , o şunu yaptı , bu bunu yaptı , bunu dedi demiyor.
Ben şöyle yapıcam , şu şekilde yapıcam diyor
Ney
Bana görede senin partin , benim partim , senin görüşün, benim görüşüm yok.
Doğru ve yanlış var.
Benim bir kaç partide sevdiğim isimler var :)
Bir siyasi görüşüm değil , ama hayat görüşüm , isteklerim var.
Bunu yerine getirebilecek olana veririm oyumu , hakkımı, hukukumu
yanlış cevap hanımefendi.
Sarıgül chp'de değildir.
dsp ile seçime girmişti , şu an chp ile görüşsede resmi bir birliktelik yoktur.
bende size söyle bir soru sorabilirmiyim ?
orantısız güç dedinizya orantılı güç nasıl oluyor acıklarmısınız
medyadaki olayları seyrettin mi ? polisi nasıl çılgına çevirdiklerini ?Birde polisi millete karsi kiskirt*
anlar varki,basta duruyorlar.Bunlara ne demeli ??
O zaman halk durup bir düşünmeli, siyaset nedir? Siyasi bir lider nasıl olmalıdır? Ülke yönetilirken bireysel beklentilerimiz ve ülke çıkarlarıyla ilgili beklentilerimiz nelerdir?
Şu olan olayların sorumluluğunun büyük bir kısmını siyasilere yüklüyorum yinede, sizlere en ufak örnek burası 300 küsür bin kadın üyesi olan bir site değil mi?
Site kullanımı, üyelerle problem veya bizle ilgili bir sorun yaşadığınızda site yönetiminin müdahale etmesini bekliyorsunuz, siin muhatabınız yönetim, beklentiniz karşılık bulmadığında kırılıyorsunuz, halkın siyasilere bakış açısı şu sitede üyelerin yönetime bakış açısından farklı değil.
kesinlikle seyrettim,dayak yiyenleri,gazlananlar,hatta öldürülenleride seyrettim.nasil bir cilginliktir ki bir insana kiyabiliyor...medyadaki olayları seyrettin mi ? polisi nasıl çılgına çevirdiklerini ?
ülkenin bütünlüğü için en doğrusunu yaptı hem polisler hem hükümet
Bende kadın siyasetçileri daha dikkatli daha çok dinliyorum ve genel olarak geri planda kaldıklarını düşünüyorum meclis de daha fazla kadın görmek istiyorum
peki polise monotoflarla havai fişeklerle saldıranları neden görmezden geliyorsunuz onlar cok mu nasum hanımefendi ???Şöyle açıklayayım ,
elinde hiç bir silah olmayanlara portakal gazını , biber gazını , tazyikli suyu boca etmez, plastik mermiyle göz çıkarmazsınız ayrıca sulara kimyasal karıştırmazsınız. Tekme tokat girmezsiniz insanlara.
Polisin siyasi görüşü olamaz.
Karşısında ki korumakla sorumlu olduğu halktır.
Polis teşkilatının hepsini suçlamamakla birlikte bu olaylarda çok hunharca davranıldı.
Umarım herkes ama herkes şapkasını önüne alır ve iki kere daha düşünür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?