Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rant,oy.Ne istekleri olurki.Bahcelinin o huyunu takdir ettim.Tarafdarlarını eylemlere katılmasına izin vermedi(Katılan oldu galiba ama)
Her parti aynı şeyi yapsa belki daha kolay sakinlerdi olaylar.Yada provakatörler daha kolay ayırd edilirdi

Mune burda topu sadece siyasilere atmayalım , bu tarz siyaset tuttuğu için yıllardır böyleler.
Halkımız seviyor bu tutumu. Rant olmasa bu şekilde devran devam eder mi ?
Ufakkene babam benim karşı görüş bir partiye yatkınlığımı görünce çok korkmuştu , çok haklı yönleri vardı adamcağızın. Neyse baba dedim ben adamı onaylamıyorum , sadece tarzını seviyorum.
Dedi minik neyi seviyorsun , nesini ?
Baba adam çıkıyo kürsüye , o şunu yaptı , bu bunu yaptı , bunu dedi demiyor.
Ben şöyle yapıcam , şu şekilde yapıcam diyor
Ney
Bana görede senin partin , benim partim , senin görüşün, benim görüşüm yok.
Doğru ve yanlış var.
Benim bir kaç partide sevdiğim isimler var :)
Bir siyasi görüşüm değil , ama hayat görüşüm , isteklerim var.
Bunu yerine getirebilecek olana veririm oyumu , hakkımı, hukukumu

yok canım MHP den akp den de olaylara katılanlar olmuş başbakanımız açıkladı ama yüzdelik oranı cok düşüktü kayseride mitinge gelmişti başbakanımız o zaman konuşmasında söylemişti / 76 chp katılmış eylemlere

Keşke Mehmet Ali Alaboranın yaptığı açıklamayı bir kere okusaydınız anlardınız o zaman neler olduğunu...

sana katılıyorum benimde chp de sevdiğim isimler var örnek şişli belediye başkanı mustafa Sarıgül

Taraftar demeyelim zira takım değil :)
Ayrıca bir yere gidip gidilmeyeceğini insanlar iradeleri ile karar vermeli.
Bu olaylarda en büyük suç hükümetin ?
Neden mi ?
Ilımlı yaklaşılmadı , orantısız güç kullanıldı.
Valisi , bakanı abuk subuk açıklama yaptı.
Hükümet halka ılımlı yaklaşıp , muhalefeti yanına alıp , ortalığı sakinleştirmeliydi.
Gövde gösterisi olan mitingler yapmamalıydı.

Başlangıç noktasını aşan ve gençlerin taşma noktası olan bir eylem oldu.
İnsanlar doluydu !
%100'ün hükümetiysen , seni eleştirenleride dinlemeli , yanlışlarını dile getirmeli , dogru yanlarını kabul etmelisin.
Tabi Türkiye'de bu siyaseti yapabilecek parti var mı ? Hayır yok.
Bireysel olarak bu özellikleri taşıyan seçilmişler var o ayrı.

Keşke Mehmet Ali Alaboranın yaptığı açıklamayı bir kere okusaydınız anlardınız o zaman neler olduğunu...
okumama gerek yok ben 40 yasını geçmiş kadınım ve kimin ne olduğunu gayet iyi anlaya bilicek yastayım
milleti polise karsı kıskırtıpta sonra polisten korunma isteyen birinden başka nasıl bir açıklama beklenirki kendine yakışanı yapmış. bırakıp kaçtı

Bende kadın siyasetçileri daha dikkatli daha çok dinliyorum ve genel olarak geri planda kaldıklarını düşünüyorum meclis de daha fazla kadın görmek istiyorum

bende size söyle bir soru sorabilirmiyim ?
orantısız güç dedinizya orantılı güç nasıl oluyor acıklarmısınız

Peki size nacizane bir soru !
Okumadığınız bir yazı hakkında nasıl yorum yapıyorsunuz ?
Buna bilgi sahibi olmadan , fikir sahibi olmak denir bildiğim kadarı ile.
Ayrıca polisin görevi insanları korumaktır, medyanın görevi haber yapmaktır.
İnsanları hedef tahtası yapmak değildir!

Birde polisi millete karsi kiskirtanlar varki,basta duruyorlar.Bunlara ne demeli ??

O zaman halk durup bir düşünmeli, siyaset nedir? Siyasi bir lider nasıl olmalıdır? Ülke yönetilirken bireysel beklentilerimiz ve ülke çıkarlarıyla ilgili beklentilerimiz nelerdir?

Şu olan olayların sorumluluğunun büyük bir kısmını siyasilere yüklüyorum yinede, sizlere en ufak örnek burası 300 küsür bin kadın üyesi olan bir site değil mi?
Site kullanımı, üyelerle problem veya bizle ilgili bir sorun yaşadığınızda site yönetiminin müdahale etmesini bekliyorsunuz, sizin muhatabınız yönetim, beklentiniz karşılık bulmadığında kırılıyorsunuz, halkın siyasilere bakış açısı şu sitede üyelerin yönetime bakış açısından farklı değil.

yanlış cevap hanımefendi.
Sarıgül chp'de değildir.
dsp ile seçime girmişti , şu an chp ile görüşsede resmi bir birliktelik yoktur.

Şişli Belediye başkanlığı sırasında çok sayıda devlet başkanı tarafından ziyaret edilen Sarıgül, Romanya Cumhurbaşkanı tarafından üstün hizmet madalyası ile ödüllendirildi. 2002 yılında, DSP'den istifa ederek İsmail Cem'in liderliğinde kurulan Yeni Türkiye Partisi'ne (YTP) geçti. Ancak YTP'nin siyasi arenada bir varlık gösterememesi üzerine 2003'te YTP'den ayrılarak Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) katıldı.
ama su anda chp den belediye başkanı hanımefendi

bende size söyle bir soru sorabilirmiyim ?
orantısız güç dedinizya orantılı güç nasıl oluyor acıklarmısınız

Şöyle açıklayayım ,
elinde hiç bir silah olmayanlara portakal gazını , biber gazını , tazyikli suyu boca etmez, plastik mermiyle göz çıkarmazsınız ayrıca sulara kimyasal karıştırmazsınız. Tekme tokat girmezsiniz insanlara.
Polisin siyasi görüşü olamaz.
Karşısında ki korumakla sorumlu olduğu halktır.
Polis teşkilatının hepsini suçlamamakla birlikte bu olaylarda çok hunharca davranıldı.
Umarım herkes ama herkes şapkasını önüne alır ve iki kere daha düşünür.

Keskinlikle halk oturup düşünmeli. Hepimiz hemde hepimiz.
Siyasilerin değerlerimizi sömürmesine izin vermemeliyiz.
Hesap sorabilmeliyiz.
Halk en büyük güçtür.
Hani paylaşılan bişi varya çok doğru
Akp olmadan dinimi
Chp Olmadan Atatürkü
Mhp olmadan vatanımı sevebilirim diye.
Bunları kullanmalarına ve bizi birbirimizden ayırmalarına izin vermemeliyiz.
Hayat bizden olmayanlarla güzel rengarenk gökküşağı gibi

Dip Not: Sen tatile gitme , ben uslu bi kızım ama sen yokken mapusa düşüyom ben

medyadaki olayları seyrettin mi ? polisi nasıl çılgına çevirdiklerini ?
ülkenin bütünlüğü için en doğrusunu yaptı hem polisler hem hükümet
kesinlikle seyrettim,dayak yiyenleri,gazlananlar,hatta öldürülenleride seyrettim.nasil bir cilginliktir ki bir insana kiyabiliyor...

peki polise monotoflarla havai fişeklerle saldıranları neden görmezden geliyorsunuz onlar cok mu nasum hanımefendi ???
unutmayın ki o polislerde bizden biri onlarında aileleri var bizden insanlar onlarda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…