Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iki yüzlüüüüüüüüü
EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİN diyooo ağzına alma ATAMIN sözlerini hala onun arkasına sığınıyosun bu kadarsın işte fethullahcın gelsin kurtarsın seni...
kıvııırrrrrr tayyip kıvııırrrrrrr görüyomusunuz hükümet dilediğini yapacağını asla iddia etmiyormuş...
kendimden şüphe edecem dünden beri yaşananlar ne aptalmıyız biz mahkeme yürütmeyi durduruyor o park halkın ama polis parka girmeyi hala engelliyor çekilmesi gerekitken neden peki tayyip dağıtın demiş gurubu...
bana bu hali yetti beee kızlar suratına bakın beti benzi atmış beter olasıca...

Demokrasi ve hukuk disi,demokrasi icin tehdittir diyor
Kisaca azinligin isidir ve sandikta gorusuruz diyor.

kurtuluş savası da böyle başlamıştı
ellerini öpeyim onların helal olsun (direnişcilere yardım dagıtılyor)

Son düzenleme:
İzmir'de polis eylemcileri selamlayıp çekilmiş.
Edirne polisi kesinlikle müdahale etmeyeceğini açıklamış.

Umarım her yerde böyle olur....

Akparti zaten polisi de sattı farkında değiller. Biz bilmiyoruz hoş değil dediler topu polise attılar...

nerede bizim vandeta avatarları arkadas acaba
onun engin düşüncelerini ck merak ettim

Sence o ve Suriyeli muhalif (terörist ) ler için ağlayanlar gelir mi bu konuya? Bak hiç birinden tık ses yok. Ama aç bir konu Suriyeli muhaliflerle ilgili gelirler hemen ah ah vah vah demeye...

Aynen bende öyle canım 2 saat uykuyla duruyorum. O 2 saat bile resmen vicdan azabı oldu benim için.

Neyin kafasi dieyecem ama ayranin fazlasida zararli herhal.
Akil tutulmasi yaratiyor demek.

Bilal Erdoğan ‏@Bilal_Erdogan 1h
Bugün insanları yalanlarla tahrik edip sokağa dökmeye çalışan sosyal medya kahramanları meşru siyaset alanında neden yoklar?

Bazı AK Parti muhalifleri sandıkta kazanamadıklarını tahrikle, provokasyonla, yalanla, hakaretle, küfürle kazanabileceklerini sanıyorlar.

Sosyal medyanın nasıl bir yalan kazanı nasıl bir provokasyon aracı haline getirildiğini anlamak istemeyenler var. #provokasyonagelmiyoruz.

Şuna bakar mısınız ya

videosu vardı bulamadım, milletin demiyor Allahın diyordu

Sence o ve Suriyeli muhalif (terörist ) ler için ağlayanlar gelir mi bu konuya? Bak hiç birinden tık ses yok. Ama aç bir konu Suriyeli muhaliflerle ilgili gelirler hemen ah ah vah vah demeye...

öyle deme vardı dün bir tane kadın diyor gitmeseydiniz bize ne?
ben uyumaya gidiyorum dedi cıktı.

Aha da Taksim konusunu açtı RTE. Hakkınız yok felan diyor. Ordaki insanlar illegal diyor Bunların hepsi oyun diyor...
Orada halk var sanatçılar var dağcılar var....

YOL TV de de gösteriyor, helal olsun be size... Helal... İlk 5 kanalı silip sizi baş tacı yapmalı !

kızlar Tayyip erdoğan'ın bu konu hakkında konusurken yüz ifadesine dikkat ettınız mı?
tamamen, alay var
adam resmen anlatırken gülüyor yahu.

erdoğan : hiç kimsenin ağaçlar kesiliyor bahaneysiyle ortaya çıkıp, gerilimi artırma hakı yoktur!

ağaç bahanesiyle hukuka aykırı olarak eylem yapılıyormuş hala topçu kışlasını yapacağız diyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…