Bazen iste insanlar nedense arastirmak yerine olayin sadece neresinden ne kötülügünü ortaya cikaririm diye ugrasip insanlarin fikir sahibi olmasini engelliyor. Buna cok üzülüyorum ben.
Oysa okusan ya bak o siyahli kadin herseyi bir yabanci gözüyle nasil güzel anlatmis.
Ve bireyciligi bir kenara birakarak nasil güzel kendini ifade etmis.
ben biraz korktunuz sindiniz dedim ama cok sert cikti..Neden yalniz biraktiniz meydanlarda dedim. eger biz orada olsaydik sert olurdu tepkimiz diyor..
Kk olarak topyekün parklardaki forumlarda hayal ettimde bir anAman Ya Rabbi banlayamazdımda sizi, kesin tartışma çıkardı orada da
Kk olarak topyekün parklardaki forumlarda hayal ettimde bir anAman Ya Rabbi banlayamazdımda sizi, kesin tartışma çıkardı orada da
Ben kesin içeri alınırdım adam darptan
aaaa bizler tartışmasını bilen kadınlarızsiyasetle başlar azcık geriliriz ama moda kuaför alışveriş derken bir de bakmışsın kanka oluvermişiz
Apo serbest kalırsa iç savaş başlar.
Demedi demeyin.
Ben kesin içeri alınırdım adam darptan
İki mesaj arasındaki farka gel
mune süper espri.ama hiç üzülme çünkü parka gidip konuşacak olanlar zaten fikir birliğinde olacak olanlardır.biz sana son 25 gün hatırına ne kadar kahve çay getirsek azdır.sen rahat rahat güzel bir ağacın altında dinlen hakkındır:)))))))))))))
iç savaş mı başlar ne olur bilmem ama şehitlerimizin kemiklerinin sızlayacağı ve şehit ailelerinin çok acı bir yara alacağı kesin..
Allah o günü göstermesin bizlere!
Ankara'da polis müdahalesi başladı maalesef. Halk TV.
Apo serbest kalırsa iç savaş başlar.
Demedi demeyin.
akşam yemeğinde konuştuk bunu akp li kocamla
çıkarsa açılım süreci sonucu hala destek vercenmi sen dedim gözlerini belertti bana
yok artık dedi inanmıyor çıkabilme ihtimaline ya çıkarsa dedim o zaman destemi kalır kızııımmmmm dedi
gel sen çıkmasını belkeme vazgeçmek için dedim ne gibi kazanımlarım olacak peki dedi
ahhh bu erkekler
bu işin geyik tarafı iş ciddi ciddi gerçeğe dönerse Allah korusun diyorum
Valla kadiş en çok korktuğum şey halkın silahlanması.
Herkesin atladığı bir şey var.
Tüm bu olanlardan dolayı öfke büyüyor, birikiyor.
Barajlar tonlarca su taşır, ama taşıyamayacak noktaya geldiğinde tek bir damla ile yıkılır.
Türk halkının sınırları yeterince zorlandı.
Egunoş akpli kocanı her gün aynı saatlerde biraz darp etsen vazgeçer mi acaba:44:
Güzel güzel anlattın olmadı, gel sen beni dinle, b,r de bu yolu dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?