Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yabancı kadının yabancı olması, direnişin dış kaynaklı olmasının temel kanıtlarından biri.

Litfen

ben biraz korktunuz sindiniz dedim ama cok sert cikti..Neden yalniz biraktiniz meydanlarda dedim. eger biz orada olsaydik sert olurdu tepkimiz diyor..

buna kim inanır,kadir inanır ..tamam berbat bi espiriydi ama gerçekten arkadaşının şu son cümlesi son derece komik olmuş bence,inanmak mümkün değil...

Kk olarak topyekün parklardaki forumlarda hayal ettimde bir an Aman Ya Rabbi banlayamazdımda sizi, kesin tartışma çıkardı orada da

ben hayal bile edemedim ablacım

Kk olarak topyekün parklardaki forumlarda hayal ettimde bir an Aman Ya Rabbi banlayamazdımda sizi, kesin tartışma çıkardı orada da

aaaa bizler tartışmasını bilen kadınlarız siyasetle başlar azcık geriliriz ama moda kuaför alışveriş derken bir de bakmışsın kanka oluvermişiz

Son düzenleme:

ban yoksa, tomamız var, jop var, biber gazımız geldi taze, seçeneklerimiz bol menüde

mune süper espri.ama hiç üzülme çünkü parka gidip konuşacak olanlar zaten fikir birliğinde olacak olanlardır.biz sana son 25 gün hatırına ne kadar kahve çay getirsek azdır.sen rahat rahat güzel bir ağacın altında dinlen hakkındır:)))))))))))))

Ama lütfen sadece çay kahve olmasın, z.yağlı sarma ve börek gibi ikramlarda kabulümdür, bizim orada olduğumuz anlaşılsın bir havamız olsun değil mi

iç savaş mı başlar ne olur bilmem ama şehitlerimizin kemiklerinin sızlayacağı ve şehit ailelerinin çok acı bir yara alacağı kesin..

Allah o günü göstermesin bizlere!

Valla kadiş en çok korktuğum şey halkın silahlanması.

Herkesin atladığı bir şey var.
Tüm bu olanlardan dolayı öfke büyüyor, birikiyor.

Barajlar tonlarca su taşır, ama taşıyamayacak noktaya geldiğinde tek bir damla ile yıkılır.

Türk halkının sınırları yeterince zorlandı.

Apo serbest kalırsa iç savaş başlar.
Demedi demeyin.

akşam yemeğinde konuştuk bunu akp li kocamla
çıkarsa açılım süreci sonucu hala destek vercenmi sen dedim gözlerini belertti bana
yok artık dedi inanmıyor çıkabilme ihtimaline ya çıkarsa dedim o zaman destemi kalır kızııımmmmm dedi
gel sen çıkmasını belkeme vazgeçmek için dedim ne gibi kazanımlarım olacak peki dedi
ahhh bu erkekler
bu işin geyik tarafı iş ciddi ciddi gerçeğe dönerse Allah korusun diyorum

Son düzenleme:

Egunoş akpli kocanı her gün aynı saatlerde biraz darp etsen vazgeçer mi acaba:44:
Güzel güzel anlattın olmadı, gel sen beni dinle, b,r de bu yolu dene

Aynen, bende bundan korkuyorum zira eyleme destek veren veya vermeyenlerin dışında, eylemle ilgilenmiyormuş gibi gözüken insanlarda şu an sessizler ama içten içe de kinleniyorlar, daha birkaç gün önce bir komşu, kendisiyle hiç siyaset konuşmadığımız halde laf arasında böyle giderse gün gelir sizi düşman bellerim dedi, sebep mezhep farklılıklarımız
Oysa aramızda hiç din veya siyaset konuşmaları geçmezdi, bizim için insanların yürekleri önemliyken ne hale geldik

MHP konusunda sunu söyleyebilirim, elestirilerini aslinda güzel yaptilar. Elestirdiler birkac kere bu Gezi Olaylari boyunca ancak özellikle Bahceli`nin konusmasi su iki ana maddede toplaniyordu:

1- Basbakan`in tavri, yaptiklari yanlistir, padisah gibi davranmaktadir, özgürlüklere karsidir, genclerin hakki var.
2- Ama bizim MHP olarak bu olusuma katilmamiz imkansiz, tek bir MHP`liyi orda görmek istemiyorum cünkü biz hükümete cevabimizi sandikta verecegiz, sokaklarda degil, polise karsi degil vs.

Yani ne öyle, ne böyle.

Egunoş akpli kocanı her gün aynı saatlerde biraz darp etsen vazgeçer mi acaba:44:
Güzel güzel anlattın olmadı, gel sen beni dinle, b,r de bu yolu dene

Adam başka yollarla çözme peşinde bu işi tamamen pisliğe döktü ben her vazgeçirme girişimimde bir rüşvet vermek durumunda kalıyorum bu işte bi yanlışlık var gece ayrı konuşuyo sabah ayrı konuşuyo bu adam sonu zaten şiddete çıkar bu gidişle kandırılıyorum duygularımlan oynuyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…