Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi de arkadaşım hiç mi denk gelmediniz bu miting günler öncesinden planlanmış heryerde kağıtllar asılı.
Olaylardan sonra karar verilmiş değil.

hiç bi parti nemalanmasın lütfen olaylardann
bu halkın direnişi, halkın ayaklanmasıı
ha partilerde mitinglerini başka alanlarda diil
milleti bölmeyip taksime desteğe gitsinleer

taksim dayanisma vakfinda steril eldiven, enjektör,atropin ampul,mavi pembe kanül,sargıbezi,sponge,mediflex, flaster, anestol pomad ihtiyaci var. İrtibat no: 05378477047

CHP de kendine yontma derdinde, hepsi birbirinden beter bunların.

Seçim zamanı gelse oyumu kime verirdim diye düşünüyorum da, cevabı yok. Hepsi çıkar peşinde, hepsi rant peşinde. Hiçbiri diğerinden üstün değil. En korkunç olanı da bu işte, emanetimizi alacağız da kime emanet edeceğiz peki?

AKUT:
1 Haziran 2013 saat 11:55 itibariyle ekiplerimiz merkezde yardıma hazır beklemektedir.

Polislerin ve amirlerin rozet bırakıp burada görev almayacağız şeklinde dün gece yayılan haber yayınlandı.

Şimdi gelelim diğer konuya bu eylem X bir partinin eylemi haline dönerse yorumlar neler olacak merak ediyorum.

Şimdi anladınız mı?

Bizi neden Türk, Kürt, Laz, Alevi, Sunni, Musevi diye ayırdıklarını?

Çünkü biz birleşince çok güçlü oluyoruz!

#direngeziparkı

adam gibi bir bağımsız da yok ki....

TAKSİM OLAYLARINDA ZARAR GÖREN, YARALANAN HAYVANLARA AŞAĞIDA BELİRTİLEN VETERİNER KLİNİĞİ TARAFINDAN ÜCRETSİZ YARDIM EDİLECEKTİR. TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Yeniköy Avrupati Veteriner Kliniği
Tel: 0212 223 0015
Adres: Yasemen Sokak No:8
Yeniköy, Istanbul, TR.

İyi de arkadaşım hiç mi denk gelmediniz bu miting günler öncesinden planlanmış heryerde kağıtllar asılı.
Olaylardan sonra karar verilmiş değil.

yok ben denk gelmedim haberlerde Turkiyede deilim zaten
o dahada kotu ya
kiliçdariglunun bilerek propaganda yaptigi iddalari nin hakliligi kuvvetlenmi$ oluyor:44:

hiç bi parti nemalanmasın lütfen olaylardann
bu halkın direnişi, halkın ayaklanmasıı
ha partilerde mitinglerini başka alanlarda diil
milleti bölmeyip taksime desteğe gitsinleer

Kesinlikle olay parti işi olmaktan çıktı , mhp chp diğerleri olay halk direnişi oldu !

aynı düşüncedeyim arkadaşımne yapıcaz hangi parti hakediyor ki bu milleti hangi parti... herkes bi çıkar peşinde herkesin derdi rant sağlamak olaylar üzerinden... nerdesin bu ülkeyi bu milleti hakeden yönetim duy sesimizi...

bir polis eşinin bu kadar saçma sapan savunma yapmasına şaşırdım mı? tabiki şaşırmadım

ne olacaktı yani? gitmeyin eylem yapmayın evinizde oturun diyor şaka gibi bence uyumlu olmuş bu beklenirdi..

evet haklısınız bende izledim kesinlikle ne ben ne de polis olan eşim bu olanları tasvip etmiyoruz kınıyoruz desen senı alnından öperiz ama yokilla ilkokul 3 düzeyinde savunmalar yapılacak

hani çocukları kavga eden kadınlar varya ama sizin oğlanda önce bizimkine vurmuş diyerek kavga ederler

bu kadınlar aynen böyle..ama sizinkilerde taş atıyor peh!

CHP! Yolda ambulansın arkasına takılan uyanık sürücü olma! Mitingin sırası değil.
alıntı

Şimdi gelelim diğer konuya bu eylem X bir partinin eylemi haline dönerse yorumlar neler olacak merak ediyorum.

valla bana göre hangi parti şuan çıksa meydana ben ona çıkarcı gözüyle bakarım halkın duygularını suistimal edecek gözüyle . dün o kdar olay patlak verdi kimse çıkmadı . bugün çıkacak eylem yapacak miting yapacak . heheyt Ne güzel İstanbul beee !!!!!

Polis köpeğe bile böyle davranıyorsa Eki Görüntüle 725902 Bana polis haklıdır empati kurun demeyin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bunu yapan adidir, şerefsizdir, insan değildir!!

Allahım odamı karşı çıkıyor onun ne suçu var dili yok dili rabbim vicdan versin birileri durdursun artık Allahım nereye gidiyoruz sen yardım et bize

CHP'liler genelde acemilik yaparsınız, bu sefer yapmayın. Parti flamasıyla gitmeyin Taksim'e. Bu siyasi bur hareket değil!!!

Tweet

allahım sinir oluyorum olay parti olayına dönecek bu kadar insan bu kadar gündür boşuna dayanmış olmasın. bu insanların tepkisinden faydalanmasın hiçbir parti!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…