İyi de arkadaşım hiç mi denk gelmediniz bu miting günler öncesinden planlanmış heryerde kağıtllar asılı.
Olaylardan sonra karar verilmiş değil.
Polislerin ve amirlerin rozet bırakıp burada görev almayacağız şeklinde dün gece yayılan haber yayınlandı.
CHP de kendine yontma derdinde, hepsi birbirinden beter bunların.
Seçim zamanı gelse oyumu kime verirdim diye düşünüyorum da, cevabı yok. Hepsi çıkar peşinde, hepsi rant peşinde. Hiçbiri diğerinden üstün değil. En korkunç olanı da bu işte, emanetimizi alacağız da kime emanet edeceğiz peki?
İyi de arkadaşım hiç mi denk gelmediniz bu miting günler öncesinden planlanmış heryerde kağıtllar asılı.
Olaylardan sonra karar verilmiş değil.
hiç bi parti nemalanmasın lütfen olaylardann
bu halkın direnişi, halkın ayaklanmasıı
ha partilerde mitinglerini başka alanlarda diil
milleti bölmeyip taksime desteğe gitsinleer
CHP de kendine yontma derdinde, hepsi birbirinden beter bunların.
Seçim zamanı gelse oyumu kime verirdim diye düşünüyorum da, cevabı yok. Hepsi çıkar peşinde, hepsi rant peşinde. Hiçbiri diğerinden üstün değil. En korkunç olanı da bu işte, emanetimizi alacağız da kime emanet edeceğiz peki?
Şimdi gelelim diğer konuya bu eylem X bir partinin eylemi haline dönerse yorumlar neler olacak merak ediyorum.
Polis köpeğe bile böyle davranıyorsa Eki Görüntüle 725902 Bana polis haklıdır empati kurun demeyin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bunu yapan adidir, şerefsizdir, insan değildir!!
Kesinlikle olay parti işi olmaktan çıktı , mhp chp diğerleri olay halk direnişi oldu !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?