• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
dediğin resmi tıkladığım anda gözyaşlarım süzülüp gitti ve halen akıp gidiyor iş yerinde kimseyi umursamadan....kaç yıldır şehitlerimizin kemiklerini sızlattık... bunlara sebep olanlara Allah' a havale ediyorum

aynen canım dün geceden beri ağlak bir halde sosyal medyada paylaşım yapıp duruyorum birilerine yardımcı oluruz belki diye bir karış toprağımızı vermemek uğruna binlerce askerimizi şehit verdik sıra sivil halkımıza geldi :14::14::14::14:oynanan oyunu öyle ya da böyle bozacaz bu millet kimsenin tekelinde değil...

Son düzenleme:
Siyaset işin içine girerse her şey berbat olur. Bari bunu bozma chp. Bu olay partiler üstü sivil bi direniş nemalanmaya kalkmayın.

Şimdi gelelim diğer konuya bu eylem X bir partinin eylemi haline dönerse yorumlar neler olacak merak ediyorum.

o x partıyide kınayacağız Allah belalarını versin bu halkın direnişidir diyeceğiz

hiç bir parti nemalanmaya çalışmasın!

$7741_576669665688543_2055045409_n.jpg
alana çıkamıyorum diye hayıflanmayın.
Alın size görev. Hadi boş durmayın!

iş parti işi değil hiç bir partiyi desteklemiyorum bu halkın sivil direnişi !!!!!!!!!!!!!

Destek alınabilecek noktalar
Kapılarını direnişçilere açtığını duyuran kurumların, mekânların adreslerini burada bulabilirsiniz.
01 Haziran 2013 Cumartesi 11:35
Yazdır E-Mail
İstanbul

Greenpeace Akdeniz
İstiklal Caddesi, Kallavi Sokak
Soldan ilk kapı, En üst kat, Beyoğlu / İstanbul
Telefon: 0212 292 7620

Uluslararası Af Örgütü
Adres: Hamalbaşı Cad. No: 22, Dükkan 2, Daire 3-4-5, Beyoğlu / İstanbul
Telefon: 0212 361 6217

Yeşil Ev
İstiklal Caddesi, Sadri Alışık Sok. Tel Sok.
No: 28, Kat: 3-4-5, Beyoğlu / İstanbul

Kumbara Sanat
İstiklal Cad. Küçükparmakkapı Sk. No:9/3
Beyoğlu/İstanbul
Telefon: 0212 245 90 50

Doğa Derneği
Mebusan Yokuşu, Alçakdam Yokuşu, 23/4, Fındıklı
Beyoğlu / İstanbul
Telefon: 0212 293 94 90

Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı
Katip Mustafa Çelebi Mah. Anadolu Sok. No:23 D:7-8 Beyoğlu / İstanbul
Telefon : 0212 292 52 31-32

Lambdaistanbul
İstiklal Caddesi, Büyükparmakkapı, Tel Sokak, No:2 Kat:2, Beyoğlu / İstanbul (Klemuri Restoran’ın üst katı)

Kumbaracı50
Tünel Meydanı, No: 50, Beyoğlu / İstanbul
Telefon: 0212 243 50 51

muhalefet partı bılsınki olaydan nemalanmaya çalışırsa kendısıde oy kaybeder

sivil olarak destek versın

Böyle medyanın içine ülke ne halde bunlar hala paparazi Trt deolay tartışılıyo bedeli hükümet ödetecek diyo istanbul büyükşehir belediyesinin hükümetin elinde olduğunu polisinde kimin polisin olduğunu unutuyo galiba

evi köprüyü gören varsa söylesin, bu köprü fotografları gerçekmi facebookta, gerçekse helal olsun

çok fazla bilgi kirliliğide var gerçek olmasını canı gönülden dilerim

Burda hiçbir partiyi savunmuyoruz, hiçbirine yandaş değiliz. Söz konusu hükümet kimse tabi ki ona yükleniriz, neden vatandaşını korumuyor? neden vatandaşını öldürüyor diye ! X parti değil isterse Y parti olsun, kimin umurunda? Vazifesini yapmıyorsa, üstüne bir de zulüm ediyorsa, tabiki ona yükleniriz ! X baştayken gelip Y partisi kurtaracak değil memleketi!

İnşallah dediğiniz gibi iş siyasete dökülmez, herkes senli benli girdi kol kola, işe siyaset girerse bütün yanan canlar boşuna yanmış olur.

izmirde yaşasam gelirdim
ben çok küçük bir beldede yaşıyorum
bizim burdada çok büyük bir eylem var .
köyülülerimiz tencere tavaları ile yeter artık açız çifçiyi öldürdünüz diye protesto ediyorlar.

chp ne zaman bi$eyi dogru zamanda yaptiki , hele o kemam dakkada bi çam devirmese olmaz
agac kesilmesine avm ye evet demedik dediler, ispatlandi oy verdikleri
daha neler neler
bide bu olayi baltalasinlar tam olsun
oradaki insan kaç gundur yoruldu bitkin, in$allah chp nin bu firsatçiligini gorecek kadar kendindeidr ordakiler ..

Şimdi gelelim diğer konuya bu eylem X bir partinin eylemi haline dönerse yorumlar neler olacak merak ediyorum.

bu x parti eylemine dönecek bir direniş olmamalı kimse bu durumdan menfaat sağlamamalı hepimiz ayaktayız mevcut yönetime ve tutumuna karşı... kimsenin durumdan kendisine çıkar sağlamaması gerekiyor bu çok yanlış olur çok:50::50::50:X parti miting yapar Y partisi çıkar bu kez karşılık olarak al sana içinden çıkılmaz bir durum umarım bu yanlıştan döner X parti...bu partilerin değil halkın direnişi...

evi köprüyü gören varsa söylesin, bu köprü fotografları gerçekmi facebookta, gerçekse helal olsun

çok fazla bilgi kirliliğide var gerçek olmasını canı gönülden dilerim

Görüntü maratondan alıntıymış, kekleniyoruz anlayacağın. Bir de işin dalgasında olanlar var, Allah bildiği gibi yapsın onları.

Ben hiç bir partiye mensup değilim .
Benim gibi binlercesi yok mu orda ?
Fitilin ucu ateşlendi birkere.
Orada mhp lisi de chp liside başkasıda var . Allahuekber deyip namaz kılanı da.
Bu parti işi değil bu halk işi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Suan tum milli duygularimla ALMANYADAN TÜRKIYEYE yürüyesim var.Cocugu icin,anne babasi icin,benim icin yuruyen her bireye sonsuz saygim ve minnet borcum var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back