Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu direnişte kimse yanındaki insanın partisine, örgütüne, tuttuğu takıma, dinine bakmıyor. Çağrı beklemeden gönül rahatlığıyla gelin

Rica ediyorum tartışma çıkarmayın. Sizin eşiniz için yaşadığınız endişeyi polis ambulans sokmuyor diye yaralı olduğu halde müdahale edilemeyen ve yaralılara müdahale edeceğiz diye canla başla Taksim' e koşan doktor, tıp fak öğrencisi yakınları olanlar da hissediyor. Tek taraflı bakmayın.bakmayın.

Taksim;
gece geç saatlere kadar gözüme uyku girmediyse, sabah uyanır uyanmaz aklımdaysan, ordaki kardeşlerimiz aklıma gelince gözlerim doluyorsa, deli gibi orda olmak istiyorsam, kalbim seninledir!

canım senin durumun da zor. bence neti kapat boşuna canını sıkma. hamilesin bir de. yanlış anlama sakın. seni düşünüyorum. inşallah eşin sağ salim eve döner...

Asmin yeter.
Polemik yok, lütfen.
Dil susunca , vicdan konuşur.
Onunda cevabı yoktur.

peki polis kendisini nasıl savunacak bıraksın herşeyi gelsin saldırsınlar..

tartışmıyorum arkadaşım derdimi anlatmaya çalısıyorum empati diyolar ama sadece polis karsısındakıne empatı kuruyolar neden polisi düşünen yok yazık değil mi ölen ezilen sadece eylemciler mi onların mı anası var ???

polis ne bilecek iyyi kötüyü anlında yazmıyo arkadaşım herkesin düşüncesi faklı milleti millete düşman yaptılar..

HARBİYE ORDU EVİNDE ASKER DIŞARIYA ÇIKTI ! Polis geri çekildi! Ordu evi bahçesine yardım için seyyar çadırlar kuruldu.

lütfen paylaşın...Van'da yaşayan bir polis memurundan şu tavsiye geldi şu an "Toma ve panzerlerin egzozuna ıslak bez sokulursa motorları duruyor..Camları beyaz boyayla boyanırsa tamamen etkisiz kalıyorlar..insanlar Tomaları yumruklayarak güçlerini harcamasınlar söyleyin...Arkadaki polisler eylemcilerin tomaya taş atarak güçlerinin bitmesini bekler

Arkadaşlar burda paylaşılan bilgileri lütfen Facebook'ta paylaşın.
Van'da bir polis memurundan bilgi;

"Toma ve panzerleri durdurmak için egzozuna ıslak bez tıkayın motorları duruyor.
Panzerlerin camına beyaz boya püskürtün tamamen etkisiz hale gelir.
Boşuna yumruklarla vurmayın."

peki polis kendisini nasıl savunacak bıraksın herşeyi gelsin saldırsınlar..

Şu ana kadar bir polisin yaralandığını veya öldüğünü duymadım ama 4 sivilin öldüğünü, yüzlerce yaralı olduğunu duydum.
Yeterince savunuyorlar bence kendilerini

Aynı anda yazmışız

Bu cümleleri kuran insanlar ne yazık ki İnsanlıktan nasibini alamamış, olanlardan bi haber olupta yine de yorumu olan tiplerdir.

Benim face'imde de vardı bu tiplerden. Ben onları Van depremi zamanında eledim. Şimdi sayfamda yaşadığımız bu olayları paylaşmayan kişi yok nerdeyse.

Bu da dün twitterdan printscreen la aldığım görüntü. İnsanlar hala bu kafadalar malesef.

Olayı hala 3-5 ağaca bağlayıp, meydandakileri de ergenekoncu diye nitelendiren gazeteci.

canım senin durumun da zor. bence neti kapat boşuna canını sıkma. hamilesin bir de. yanlış anlama sakın. seni düşünüyorum. inşallah eşin sağ salim eve döner...

benim eşim polis canım sonuna kadar savunurum evden çıkıyo benim o gelinceye kadar aklım onda kalıyo öldü mü kaldı mı diye neyi savunuyosunuz bana ya kimi ölenlermiş gitmeyin o zaman eyleme yapmayın poliss de orantısız güç kullanmasın benim eşimin anası babası yok mu ona bişey olsa kimsenin canı yanmayacak mı ?? konu başka yerlere gidiyo ve yanlıs anlasılıyo.

Seiss anlıyorum seni.
Benimde kardeşim Taksimdeydi akşam.
Tartışmayalım bu konuda.
Üzülmeyelim, sende biliyorsun neler olduğunu.
Polisle vatandaşı karşıkarşıya getirenler utansın.

Türktük,Lazdık,kürttük,çerkezdik,aleviydik, galatasaraylıydk,beşiktaşlıydk,fenerbahçeliydik sayende hatırladık biz kardeştik #direngaziparki

Polis köpeğe bile böyle davranıyorsa Bana polis haklıdır empati kurun demeyin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bunu yapan adidir, şerefsizdir, insan değildir!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…