heryerde polis suçlu benim eşimin suçu ne arkadaşım kendisini nasıl savunacak o adamın niyetini içini nasıl bilecek yüklenmeyin bu kadar polise. benim aklım tlf eşim öldü mü kaldı mı die..
devletin başındaki dur diyecek nerde bu başkan başbakan cumhurbaşkanı...?
heryerde polis suçlu benim eşimin suçu ne arkadaşım kendisini nasıl savunacak o adamın niyetini içini nasıl bilecek yüklenmeyin bu kadar polise. benim aklım tlf eşim öldü mü kaldı mı die..
devletin başındaki dur diyecek nerde bu başkan başbakan cumhurbaşkanı...?
Polisin hiç bir şekilde kendi vatandaşına orantısız güç kullanma hakkı yoktur.
Kullanırsa tabi ki karşılığını alacaktır.
Orada insan öldü ya hem de araç tarafından ezilerek.
Siz onun annesi olsanız hala "saldırmasaydın ezilmezdin" diyebilir miydiniz?
Hangi yasa, kanun eylem yapan insanları ezme, öldürme, boğma hakkı veriyor.
Bu yapılanlar basit müdahaleler değil ki insanlar akın akın destek için gidiyor.
Burada tartışma yok arkadaşlar.
Bu topik kapanmamalı.
Meseleniz varsa özelden halledin.
Biz burada bölünmeyeceğiz, farklı düşünenler oalcaktır ama tartışma istemiyoruz.
Biriz, birlikiz,hepimiz.
Doğruya doğru, yanlışa yanlış demek gerekiyorsa diyoruz.
Kavga yok, ban yok, kilit yok
kim saldırıyor orada öylece polisin önünde duran şarkılar söyleyenlere bile biber gazı sıkılıyor kim varsa Vali açıklama yaptı kanunsuz eylem diye. Kanun ile eylem nasıl olabilir ki. Yagı kimin elind ebelli değil mi. Ben halkım o insan oy veren halk sayesinde buralara geldi oy verince tüm yetkiti ona vermiş olmuyoruz oy verdik diye hiçbir şeye sesimizi çıkartmayacak kuzu kuzu kabul edecek değiliz. Eğer polis iyi ile kötüyü ayıramıyorsa taş atanı taşkınlık yapanı gazdan baika birşeyle engelleyemiyorsa diğer insanları da sürüklüyorsa ne denebilir ki tek amaç ses duyurmak. Marş okuyanlara tazyikli sular gazla sıkılıyor. Bizim herşeyimiz kanunsuz ama onların çok kanuna uygun bu nasıl adalet.
peki polis kendisini nasıl savunacak bıraksın herşeyi gelsin saldırsınlar..
lütfen paylaşın...Van'da yaşayan bir polis memurundan şu tavsiye geldi şu an "Toma ve panzerlerin egzozuna ıslak bez sokulursa motorları duruyor..Camları beyaz boyayla boyanırsa tamamen etkisiz kalıyorlar..insanlar Tomaları yumruklayarak güçlerini harcamasınlar söyleyin...Arkadaki polisler eylemcilerin tomaya taş atarak güçlerinin bitmesini bekler
Olmaz mı, olmaz mı... Aldığım cevaplar karşısında şoke oldum, çok değer verdiğim iki insanı facebook profilimden silerek engelledim.
Ne dediler biliyor musun? -Polise taş atanın kafasına kafasına sıkarlar işte biber gazını (!) -Tepkinizi kaba kuvvetle değil sandık başında gösterin(!)
ve şu beni benden alan mesaj: Ne var da doluştunuz İstanbul'a, 3-5 ağaçla mı nefes alacaktınız orda (!)
canım senin durumun da zor. bence neti kapat boşuna canını sıkma. hamilesin bir de. yanlış anlama sakın. seni düşünüyorum. inşallah eşin sağ salim eve döner...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?