Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar lütfen yardımlarla ilgili telefon bilgilerini twııtter ve facede paylaşmayın. facebook mesaj kutusunda güvendiğiniz arkadaşları etiketleyin. yardım diye yönlendirdiğiniz yerler telefonlar tespit edilip basılıyor. yardımdan cok zarar veriyorsunuz"""
Faceden alıntı.
Napacağız şimdi ???
alsancaktakiler lütfen evlerinizi açın resmen polisler dövüp denze savuruyormuş msj olarak bildirenler var sokaklara boş kova atsınlar gaz bombalarının üstnü kapatmak için izmir inanılmaz orantısız güçle karşı karşıya paylaşalım duyulsun
apartman kapılarını açık bıraksın izmir halkı istekte bulun sığınacak yer lazım çok Sert müdehale var.
Ben de asker eşiyim ve kesinlikle istemiyorum artık bu ülkenin tek bir zerresine zarar gelsin.........
şu anda sokaklarda olmak ülkemize zarar vermekten başka birşeye yaramaz..........
Dünyaya kendimizi kaoslarla tanıtmak ne acı............
Gerçekten ülkesini seven sokakları terk eder demokratik yollardan hakkını savunur...........
HALK TV'de açıkladılar, Turkcell yetkilisi "devletten telefonları bloke etme emri aldık" diyor!!!
Şaka gb insanları resmen isyana surukluyor basbakan
Ben de asker eşiyim ve kesinlikle istemiyorum artık bu ülkenin tek bir zerresine zarar gelsin.........
şu anda sokaklarda olmak ülkemize zarar vermekten başka birşeye yaramaz..........
Dünyaya kendimizi kaoslarla tanıtmak ne acı............
Gerçekten ülkesini seven sokakları terk eder demokratik yollardan hakkını savunur...........