• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ankara gözaltıları için ÇHD kriz masası 0312 232 36 69

Cem Yılmaz 'dan RTE'ye mektup:

Sevgili Başbakanım,

Az önce seni dinledim. Bize illegal örgüt dedin, faşist dedin. Müsaade edersen açıklayayım isterim.

Biz reklamcıyız, bugüne kadar elimiz klavyeden, kalemden, kağıttan başka bir şey tutmadı. Öyle belirli mevkilerde tanıdığımız birileri de yok. Dün yanımda Ozan vardı. Ajansımızın kreatif direktörü. Görsen, dünyanın en iyi insanı. Gözleri morarmıştı. Murat vardı, prodüksiyon sorumlumuz. Atılan gazlardan iki kere yere düştüğümde tişörtümden tutup beni o kaldırdı, hiç yanımdan ayrılmadı. Kolladı, korudu beni. Görsen, dünyanın en iyi insanı. Mert vardı yanımda. Biber gazı kustururken yanımdaydı. 'Abi hastaneye gidelim mi, sırtlayıp götüreyim mi seni' dedi. O da stratejistimiz. Görsen, dünyanın en iyi insanıdır. Ajansımız kızları gelmeyin dememize rağmen geldiler. Ağladılar gazdan, yardım ettiler insanlara. Tanısan, bilsen, görsen, dünyanın en iyi insanlarıdırlar. Bizden illegal olmaz başbakanım, olsa olsa reklamcı olur. Biz en fazla iki kelam edebiliriz.

Sevgili Başbakanım... Ben apolitik bir adamdım. Neden ayaklandım biliyor musun? 2 fidan için değil. Çünkü onu yerine koyabilecek gücüm var benim sen olmasan da, hatta daha fazlasını. Ben, sabah 5'te, çadırında inandıkları şey için sessizce protesto yapan o gencecik arkadaşlarıma saldırdın diye ayaklandım. Ben o insanları acısını kalbimde hissettiğim için ayaklandım. Ben oğlum bunları yaşamasın, demokratik bir ülkede, demokratik şekilde yaşayabilsin diye ayaklandım. Bu gençler bunun için ayaklandı. Sen hala ağaç diyorsun başbakanım. Hani insanlar iyidir ya başbakanım. Tanısan, bilsen. görsen, seversin onları. Hani dinimiz de bunu emreder ya, şüphesiz ki sen daha iyi bilirsin. Ve yanlış anladığın şu; ayaklanan bedenlerimiz değil başbakanım, ruhlarımız. Emaneti sahibindedir, O bizi kollar. Gerçi bunu da sen daha iyi bilirsin.
2 saat daha dinlenecektim, seni dinledim, olmadı. Yine ruhum ayaklandı başbakanım. Çıkıyorum şimdi, görüşürüz.

İyice maymuna döndük, nereye yönlendireceğimizi şaşırdık!
Ordu evini arayıp sorduk SIHHİYE ORDUEVİ alamıyormuş. Oraya gitmesinler. Yayalım lütfen!

Beşiktaş'ta çok kötü olan arkadaşlar bir şekilde Hüsrevgerede'ye kadar ulaşabilirse, onlarca açık kapı var. Haber edin lütfen

Bu kin ve öfke ne diye..........

Bir meseleyi çözmenin 40 çeşit yolu varken illa ki şiddeti mi tercih etmek lazım........

Iki kişi birbirini döverken üçüncünün her ikisini de yıkması kolay olur.......

Bizim kavgamız bizi bitirirken en çok dahili ve harici düşmanlarımıza yarayacak...........

ülkesini seven kavga kültürünü yüceltmek yerine barış ve sağduyuyu tercih eder................

18 yaşından küçükseniz sadece savcı ve hakim sizin ifadenizi alabilir.Polisin sizden ifade alma yetkisi yoktur RT YAPIN YAYIN BİLGİLENDİRİN

Bir meseleyi çözmenin 40 çeşit yolu varken illa ki şiddeti mi tercih etmek lazım........

Bizim kavgamız bizi bitirirken en çok dahili ve harici düşmanlarımıza yarayacak...........

ülkesini seven kavga kültürünü yüceltmek yerine barış ve sağduyuyu tercih eder................

Ülkenin başbakanının, içişleri bakanının da direnişçilere zeytin dalı uzatması lazım o zaman, galeyana getirerek, saldırarak değil.

an itibariyle Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü,polis okulun etrafına barikat kurdu,gaz bombası atıyorlar!Resimler kanıttır!!
92290250517538288802519.jpg

Sihhiye orduevi kapilarini acmis,kizilay avm sato burger cok kotu durumda, mesrutiyete toma girdi,konur ve yukselde insan avi var. Yayin meydandakilere...

ya arkadasım bu kin bu öfke niye diye kime diyorsun?
kk kadınlarına mı?
bu durumu kurtaracak olan biz miyiz? yoksa senin basbakanın mı?
Allah rızası için insanların bir nebzede olsa yardım için paylasımda bulunmalarına engel olmayın

vaktini size anlatacak kadar harcayamazlar. kavganızı başka yerde verin

Acil rt kesin bilgi galatasaray üniversitesi kapılarını yaralılara açmıştır!!!

"Ankara! Kızılay Sakarya Kolej kaos. Sadece Konur 2'den Olgunlar'a çıkan yol boş. Tunalı, Esat sakin. Güzergah, hal bu. Yayın.

Son dakika gelen üye mesajları, yardımlarınızı esirgemeyin
Not: Mesajlar karışıktır. İlgili kısımları alınız.

-admin yayın yap acil izmir gündoğdu meydanına 1000 kişilik polis grubu saldırıya hazırlanıyormuş

-GÖZALTILAR İÇİN ULAŞABİLECEĞİNİZ NUMARALAR:
Ankara - Av. Evin KONUK (0 506 2039366)
Adana - Av. Türkan ERKEN EŞLİ (0 542 4133151)
Av. Ali AKINCI (0 533 4942711)
İzmir - Av. Dinçer ÇALIM (0 507 5397908)
Ayrıca "imdat polis" BARO YARDIM hattı aktif olarak hizmettedir. 444 155 9
Çağdaş Hukukçular Derneği

-sizden Aydın halkına seslenmenizi rica ediyorum. Burası uyuyor!

-inönü stadının önünde polis saldırmış arkadaşlar çok azlık kalmış acil desteğe ihtiyaçları vardır arkadaşlar lütfen paylaşalım taksimdeki arkadaşlara ulaşabilirsek yardım gönderelim...

-kızılay avm de 400 e yakın direnişçi sıkıştırıldı göz altına almaya gidiliyor yarım edin ankaradakiler

-ARKADAŞLAR PENCERELERI , BALKONLARI TÜRK BAYRAĞI VE ATAMIZIN RESIMLERI ILE SUSLEYELIM , BU LAVUKLARA GOSTERELIM , MEYDANDA OLAMASAKTA EVLERDEDE İŞ YERLERINDEDE BU DIRENIŞIN ARKASINDA OLDUMUZU.

-ANKARADA 61 EZ 569. Koyu yeşil Laguna. Eylemcilerin arasına
dalıp ezen araç, Atatürk Bulvarı'ndan TBMM'ye
doğru kaçmış. #direnankara #direngeziparkı

Sence sandığa bugün gidilse yine oylarımızın çalınmayacağından emin olabilirmisin??arkadaşım...yapmayın konuyu başka yerlere çekmeyin bu sayfada ki amaç bilgi paylaşımıdır...

AK Parti yüzde 48.2 CHP'nin oy oranı ise yüzde 27.4
%20 lik devasa bir fark var çalmayla çırpmayla olucak bir şey değil bu

sayın devlet bahçeli biz desteklemiyoruz demiş. neyi desteklemiyormuş halk direnişini mi ? aklım almıyor doğrusu. tayyipi destekleyerek ülkeye dinamit koyanlardan biri oluyor. nerde devlet bahçelinin türklüğü, nerde ülkücü gençlik ? tayyipi istemeyen Devlet Bahçeli değil miydi ? daha çok yazacaklarım var ama yazıya dökemiyorum.
Bahceli oyle açıklama yaptı ama sokaklara vardı mhpli direnenler. Hatta en onde slogan atiyorlardi. Koca kurdun sozu geçmiyor sanıyorum. Onlarında ne yaptıkları belirsiz

Beşiktaş BKM wifi ağ adı: bkmgise şifre: *98765432!

[h=5]NKARA
Kızılay'da son durum:
Polis bulunduğu barikattan çıkmış, Meşrutiyet Cd. boyunca saldırıyor. Konur sokak ve Kızılay AVM sıkışmış durumda. Meşrutiyet'te insanların üzerine TOMA sürüyorlar. Polis gözaltına aldıklarını yerlerde dövüyor ve ardından zafer işareti yapıyor. Yağmur gibi gaz fişeği yağıyor. Seyyar hastane dahil tüm buldukları kapalı alanlara gaz bombaları atıyorlar.
[/h]

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back