- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
Laf cambazlığı yapıyor...
Cnm inan ben ummadigim tarzda sorulara rastliyorum
Fatih altayli cok sakin baslanan ufak bi eylemi polis cok agir tepki verdiginden olay buralara geldi halk destege gitti
Oysaki uyarabilirdi dedi
Basbasakan da boyle ufak seyler aliskanlik yapabikir tekel olaylarini araya sokarak knuyu katnatti
Photoshopla cesetler yayınlanıyormuş, yalan dolanla insanları kışkırtıyormuş bir grup ama kendi partisinin de bir tabanı varmış isterse oda 100 binleri çıkartırmış.. peh peh peh !..
Şu an Taksim meydanı nda kırmızı ve sarı siyasi bayraklardan geçilmiyor. HKP, SYKP, TKP benim okuyabildiklerim
Şu an Taksim meydanı nda kırmızı ve sarı siyasi bayraklardan geçilmiyor. HKP, SYKP, TKP benim okuyabildiklerim
Show tvye tahammül edip izleyen varsa özet geçebilir mi?
Ne anlatıyor merak ediyorum.
İnanın dinlemeye tahammülüm olmadığından dinleyemiyorum.
Fatih Altaylı güzel sorular soruyor ama ben net bir cevap duyamadım. Chp de başbakana iyi koz verdi oy derdine, aferin. Halktan çıktı sayelerinde adam siyasilerin oyunu diyor haklı olarak. Cidden batırdı Chp.
SOnuç olarak kime ayyaş demiş söyleyemedi
Hanımlar,
Aman sözlere dikkat edelim.
Tv'dekş açıklamaları merak edenler için 2 gündür aynı açıklama yapılıyor aslında.
Sayın Başbakanımız AKM'yi de yıkacakmış, opera binasına ihtiyacımız varmış, AKM yıkılıp yerine bize yaraşır opera binası yapılacakmış,Topçu Kışlasının altı müzede olabilirmiş, avmde. Derdi ağaç olanlara evlerine dikmesi için ağaç verilecekmiş.
SOnuç olarak kime ayyaş demiş söyleyemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?