Gerçekten anlamıyor musunuz yoksa işinize mi gelmiyor?Olayların başlangıç sebebi zaten parktı en başta.Ama orada sakince oturma eylemi yapan,kitap okuyup börek yiyen insanların gözüne biber gazını sıkınca halk galeyana geldi.Zaten haddinin son sınırında olan sabrı taştı gitti.Ben o iki ağacı da savunurum,orada eylem yapan insanları da.İkisi arasında bir seçim yapmam mı gerekiyor?
özellikle portakal gazına sevindim çünkü etkileri yıllarca sürüyormuşKızlar panzer ve portakal gazı olayı yalanmış
Haber : Sosyal medyada Gezi Parkı yalanları! haberi
Halk Tv gerçek haber yayınlıyor güvenebilirsiniz
Siz peki yaşamış gibi olmadığını nasıl savunabiliyorsunuz ?hep soru hep soru sana seçim yap diyen oldu mu ?git seçimini oy zamanı geldiğinde yap....farklı şeyleri savunuyorsunuz neyi savunduğunuzda belli değil.biri makarna der biri ağaç der biri ağaç değil hala anlamıyor musunuz der biri başbakan a kinini kusar.sizler kendi içinizde çatışma yaşıyorsunuz.siz böyle sürümce de olduğunuz sürece içinizde bastırdığınız kininizi daha çok törpülersiniz.
orada kitap okurken birden bire biber gazı mı sıkmışlar.birebir yaşamış gibi anlatıyorsun.mutlaka belgelemişlerdir.kamera kayıtlarında mevcuttur.hiçbirşey de saklı kalmaz.mutlaka açığa çıkar.
senden video istiyorum madem polis başlattı biber gazı sıkmış.o zaman bende güvenliğimizi sağlayan polisi sevmeyeceğim.
yalnız bana orta sahnelerden bir biber sıkma resmi yada videosu koyma.börek yiyen kitap okuyan kişiye nasıl sıkmış onu görmek istiyorum.
özellikle portakal gazına sevindim çünkü etkileri yıllarca sürüyormuş
peki kullanılan gaz ne acaba
orada olanlar biber gazı değil başka birşeydi bu diyorlar :26:
arkadaşlar şuan tv lerde bişey görünmüyor, sizin bildiğiniz bişeyler var mı, direniş bitti mi, facebooka da artık güvenmiyorum o yüzden size soruyorum
arkadaşlar şuan tv lerde bişey görünmüyor, sizin bildiğiniz bişeyler var mı, direniş bitti mi, facebooka da artık güvenmiyorum o yüzden size soruyorum
sabah yağmur vardı sanırım orada, dağılmışlar diye dudum haberlerde. ama şuan ne durumda bilmiyorum
hep soru hep soru sana seçim yap diyen oldu mu ?git seçimini oy zamanı geldiğinde yap....farklı şeyleri savunuyorsunuz neyi savunduğunuzda belli değil.biri makarna der biri ağaç der biri ağaç değil hala anlamıyor musunuz der biri başbakan a kinini kusar.sizler kendi içinizde çatışma yaşıyorsunuz.siz böyle sürümce de olduğunuz sürece içinizde bastırdığınız kininizi daha çok törpülersiniz.
orada kitap okurken birden bire biber gazı mı sıkmışlar.birebir yaşamış gibi anlatıyorsun.mutlaka belgelemişlerdir.kamera kayıtlarında mevcuttur.hiçbirşey de saklı kalmaz.mutlaka açığa çıkar.
senden video istiyorum madem polis başlattı biber gazı sıkmış.o zaman bende güvenliğimizi sağlayan polisi sevmeyeceğim.
yalnız bana orta sahnelerden bir biber sıkma resmi yada videosu koyma.börek yiyen kitap okuyan kişiye nasıl sıkmış onu görmek istiyorum.
Siz peki yaşamış gibi olmadığını nasıl savunabiliyorsunuz ?
"gibi " istemiyorum ben "mış"ta istemiyorum ben kimseyi hiçbirşeyi savunmuyorum.ben o görüntüyü istiyorum benim polisim hiçbirşey yokken nasıl halkın gözüne sprey sıkmış onu gözlerimle görmek istiyorum.
burada başka memlekete bağlı bir polisin köpeğin gözüne sprey sıkmasını bizimmiş gibi aktarılması varken bunun da bir yalan olmayacağı nereden belli.
evet bekliyorum
"gibi " istemiyorum ben "mış"ta istemiyorum ben kimseyi hiçbirşeyi savunmuyorum.ben o görüntüyü istiyorum benim polisim hiçbirşey yokken nasıl halkın gözüne sprey sıkmış onu gözlerimle görmek istiyorum.
burada başka memlekete bağlı bir polisin köpeğin gözüne sprey sıkmasını bizimmiş gibi aktarılması varken bunun da bir yalan olmayacağı nereden belli.
evet bekliyorum
Siz peki yaşamış gibi olmadığını nasıl savunabiliyorsunuz ?
Hımm..
Şimdi şöyle
Olay sadece parktı tamam mı ? Bunu anladınız mı ? PARK PARK
he tamam
Sonra polis durduk yerde gelip insanları parktan çıkarmaya çalıştı. Sonra da başladılar biber gazıydı kovalamaydı. Bu tamam mı ? Kafa basıyor mu ? İnşallah
İnsanlar da polisin halka olan tavrına sinirlenerek onlara destek vermek için sokaklara döküldü. Artık yeter dediler. Sabrımız taştı dediler.
70 yaşındaki teyzeninde 15 yaşında ki lise çocuğunun da 40 yaşında ki amcanın da farklı sebepleri var. Ama hepimizin ortak bir yanı var. Şimdi bunları anlamazsınız zaten .
Halkımız bu saçmalığa ve polisin zulmüne karşı çıktılar !! Sadece polise değil onlara emir verenlere de!!
Hala anlamıyorsanız yapacak bir şey yok. Gidin örgü örün yemek yapın. En azndan kendinize bi faydanız olur
evet bekliyorum
İlk ana ait olmasa da buyur, ama ben hiç ikna olacağını sanmıyorum nedenseona bakarsan minicik bebekte etkilendi o gazdan sokaktan geçen vatandaş ta etkileniyor.kurunun yanında yaşta yanıyor.
eylemciler polisin kafasını yarsın polis te ses etmesin.o polis demir adam mı?elbette kendini savunacak.
ben inşallah maşallah anlamam arkadaşım benim kafa senin savunduğun şeyi anlamakta zorlanıyor ama sen oyunun bir figüran ı olduğun için hala anlamaman normal.
çıkarmaya çalıştılar ya allah aşkına buraya sayfalarca işte eylemden önce böyleydi deyip resimler koymadınız mı?şimdi de börek yerken kitap okurken biber gazı sıkan video istiyorum hiç olmadı anlık foto koy.
kırmızlı kadın nasıl bi kare ile meşhur oldu bu anlar da mutlaka gündeme oturur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?