Çok basit cevabı futbol takımı tutar gibi parti tutuluyor.
Bu arada oylar çalınmış yok sandıklar bulunmuş vs gibi saçmalıklara da inanmıyorum yahu adamlar Türkiye'nin %50 sinin mi sandığında oynama yaptı. Bu yaklaşımlar inanın çok komik yaklaşımlar oylarla oynandı. Yahu sandık başında her partiden gözetmen var. Ya bu gözetmenler akpli göz yumdular ya da hepsi satılıktı : )
oylarla filan 3-5 yerde oynandı deseniz de kalan oylar nasıl hortladı yapmayın Allah aşkına....
çok net belkide dün verilen tepki geçmiş seçimde de diğer partilere verilmiş olamaz mı ?
Ben eylemin bitmesi için başbakanın biraz yontulması ve insanları gaza getirecek değil sakinleştirecek açıklamalar yapması gerektiğini düşünüyorum. Dediğim dedik çaldığım düdük tavırlarını bırakması gerek.
Getirmesini bildik indirmesini de biliriz mesajı çok net verildi. Şimdi başlarını alırlar iki ellerinin arasına biz nerede hata yapıyoruz diye düşünürler. Düşünmezler ise de seçimde bu halk verdiğini almasını da bilir.
Lakin istifa cümleleri çok havada kalır. Dün sordum kim gelsin diye bu olmasında diye cevap geldi. Alternatif yoksa verilecek en iyi cevap : Ne demek bu olmasın ?
Ben eylemin bitmesi için başbakanın biraz yontulması ve insanları gaza getirecek değil sakinleştirecek açıklamalar yapması gerektiğini düşünüyorum. Dediğim dedik çaldığım düdük tavırlarını bırakması gerek.
Ama siz ileriyi görüyorsunuz ve geçmişi de iyi analiz etmişsiniz. Artık böyle yapılmıyor ki fütursuzca insnalar kendi siyasi görüşlerini vermeye çalışıyor. Ülke kimin umrunda olay artık particiliğe döndü. Bana anlatmasınlar vatan elden gidiyor pehhh diye. Herkesin bir küpü var kim dolduracaksa oradalar, onun söylemlerini yapıyorlar.
Bu böyle geldi böyle gidecek ne zaman ki siyasiler bu eylemlere girdi bu iş benim şahsımda anlamını yitirmiştir. Bana hiç biri naval okumasın hepsinin ortak paydası para. Ne din, ne özgürlük, ne de laiklik alayı palavra.
Biri çıkıp bu park kesilecekken kimler oyladı diye sormaz mı ? CHP buna onay vermiş yahu bunun hesabını da bir sorsana ? Soramaz kendi çıkarları menfaatleri vardı.
Dünde demiştim filler çimler....
işte ben o kısmı anlayamıyorum zaten
olayin içinde olmadığımız için çalınıyor mu yoksa gercekten hakkıyla mı alınıyor bilemiyorum.
ha hakkıyla alındığından da zaten şu savunanları gördükçe şüphem kalmıyor ama bu kadar millet direniş gösteriyorken hükümete, bu oyları kim veriyor abi :) çözemiyorum..
çözemicek bişi yok kimi körü körüne oy verirken kimileri belli bir kesimin maşalığını yapıyordu 1 yıl önce bu partinin şakşakçılığını yapıp şu an için bir kaşık suda boğası gelen cemaatten tanıdıklarım var benim . kendi içlerinde de ciddi şekilde bölündüler yani geçen seçimde oy verenler şu anda saf değiştirdi gibi görünüyorlar ama seçim olmadan anlayamayız yinede ?işte ben o kısmı anlayamıyorum zaten
olayin içinde olmadığımız için çalınıyor mu yoksa gercekten hakkıyla mı alınıyor bilemiyorum.
ha hakkıyla alındığından da zaten şu savunanları gördükçe şüphem kalmıyor ama bu kadar millet direniş gösteriyorken hükümete, bu oyları kim veriyor abi :) çözemiyorum..
var tabi bahçeli var kılıçdar var neden olmasın ki.sayfalar dolmuuuuuuş dolmuşş
ve arada masum halkı kaynatanlar
olan durumlar için gereğini yapalım
bir olalım birlik olalım
ama bu eylem tamamen amacından saptırılmış bir eylemdir
oynanan oyunlar vardır
ama hala büyük bir kesim oynanan bu oyunlara kulak asmayacak ve kanmayacak
ağaçtan oy bekleyenler de boşuna beklemesin
eğer bu hükümet düşünce yerine geçebilecek biri olduğunu düşünsem 1 dk tereddüt etmezdim ülkem adına
selametle kalın
cevaplar yukarda mevcuttur
%50 oy aldı diye padişahlığını ilan etti, ben ne dersem o olur, siz beni seçtiniz ne istersem onu yaparım, babasının malı ya, diğer %50 umrunda değil, bu mu demokrasi
işte tüm bunlar neden oluyor, muhalefet olmadığından, muhalefet yokki doğru düzgün, adam kendi çapında haklı padişahlığını ilan etmekte
işte ben o kısmı anlayamıyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?