Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
faceden bir arkadasım(!) ''sözde odun dostu teröristler'' yazmıs video paylasmıs
söyleyin şimdi ne diyeyim ben buna?
işte böyleleri yüzünden bölünüyor ülke ya hu

Başbakan istifa etmeli mi ? EVET.

Çünkü bana göre başbakanlık yapamadı.

Başbakan devletin başıysa sadece kendine oy vereni değil vermeyeni de düşünmeli..

Özür dilemek yahut inceleme başlatmak yerine ülkedeki kargaşayı tırmandırdı.

Hükümete gelirse bence koalisyon hükümeti olsun bu durum çözülene kadar.

Bundan bir kaç yıl önce AKP hukuken kapatılmanın eşiğine gelmişti.

O zaman mantıklı bir çok çözüm bulunmuştu.

Her neyse.

Ne chp ne mhp artık ülkedeki kargaşadan bıktık.

Kim ülke yönetebilecekse o gelsin.

Bir seçim kampanyası düzenlenebilir..

Demokratik olmak sadece sandıktan sandığa oy verip kenara çekilmekle olmuyor.......verdiğin oyun hesabını soramayacaksak bu ülkede boşa yaşıyoruz

Vay vay vay .... işte bu ! Sabah beri anlatılmak istenen bu, süper, elinize fikrinize sağlık

"Dolmabahçe camii ne revir kurduk,çok acil tıbbi malzeme ihtiyacımız var.lütfen paylaşıp duyurun"

bunu ben de düşünüp durdum bugün adam istifa etse düşürülse kim gelecek başa?
hiçbiri iyi değil ki. memleketin haline bakın işte basımıza gelecek düzgün insan bile yok

Bundan iyidir diye düşünüyorum çünkü bize bu zulmü yaşattı, inanın izlemek, yaşamak, insanların gözünüzün önünde yaralanması, ölmesi ile çok çok farklı. Ben bugün çok daha iyi anladım ki bu adamlar zalimden başka bir şey değil. En azından diktatörlüğü yıkılsın istiyoruz...

her yerde sosyal medyada istifa sesleri yükseliyor ama halihazırda o makamda birini göremiyorum en azından bu şekilde alelacele olan bir görev değişikliğine ülke hazır değil yarardan çok zarar getirir.

O yüzden şahsi olarak ben bu polisler başbakandan talimat alıyor ve başbakanında yine kendisinin çekilme duyurusu yapmasını bekliyorum.

Bu çekilme olduktan sonra halka daha inandırıcı ve yatıştırıcı bir açıklama yapmasını bekliyorum.

Artık bu kadar direnci gördükten sonra gezi parkını rahat bırakmasını bu inadından vazgeçmesini, olayı partiler arası inatlaştırmadan çıkarmasını ve halkın sağlığı için en azından bundan sonraki sağlığı için tamam vazgeçtim demesini bekliyorumm..

sanırım beynimizin bi köşesine atmaya çalıştığımız sorular.. bence kimse bunlara cevap vermeye hazır değil..

şahsi fikrim, hükümet bu şekilde asla ve asla düşmez. istifası isteniyor mu? görünen o ki, isteniyor. ama anlık bir istek, bu şekilde olmayacağının bilincinde olarak sadece istemek.

adı konulmamış bir öfke var sadece karşılıklı.

bunu ben de düşünüp durdum bugün adam istifa etse düşürülse kim gelecek başa?
hiçbiri iyi değil ki. memleketin haline bakın işte basımıza gelecek düzgün insan bile yok

her ne olursa olsun şimdiye kada hep söylenen buydu melek demiyoruz ama kötünün iyisi tayyip gene onca şey yaptı deniyor..günlerdir yaşananlar..bu adamın iyi olmadığının göstergesi değil mi?bence bu saatten sonra kim gelirse gelsn halimiz bundan daha iyi olacaktır...başka bir kötünün iyisi buluruz elbet...

evet bunları bize yasatanı elbette istemıyoruz ama kim olacak basbakansız olmaz mı acaba bu işler :)

Kazen site neden kapandı, sevis aldığınız yer ne açıklama yaptı merak ediyorum

süreç nasıl işler bilmiyorum da, ben kişisel özgürlüklere saygı istiyorum, biz herkesimi kucaklıyoruz ileri demoktasiyi getirdik cart curt diye yalanlar istemiyorum, bunu sağlayabilecek kimse iktidar o olsun

mağdur edebiyatıyla mağdur edilmekten bıktık artık

Şu anda biz aklı selim halde oturup bu soruları düşünebiliyoruz ki aynıları benim kafamda da geziniyor ama günlerdir o zülmün altında direnişte olanlarının büyük çoğunluğunun bu soruların cevabını aradığını düşünmüyorum.

haklısınız zaten bu şekilde nasıl devam edecek ki istifa etmese bile?

Bence kötünün iyisi olabilecek başka bir insan vardı lakin pek sever bizim millet iki Allah bir namaz dedin mi sanar ki melektir karşısındaki.

faceden bir arkadasım(!) ''sözde odun dostu teröristler'' yazmıs video paylasmıs
söyleyin şimdi ne diyeyim ben buna?
Işte böyleleri yüzünden bölünüyor ülke ya hu

[sıze=2]
bu nasıl arkadaş canım ya asıl terorıstın kım oldugunu gormuyormu bunlar???

Bırak bana boyle msj atmayı arkadaslarımın arasında duvarlarında tek satır tepki vermeyen arkadaşlarımı siliyorum sayfaları begenmekten vazgecıyorum bubır turkıye gerçeğidir herkesin vatanını milletini savunması gerekir

[/sıze]

şimdi taksimden geldim, taksim hala sakin halk nöbette

saat 4 te taksimdeydim
dün gece balıkesirden yola çıktım

izlenimlerim:
kadıköyde inanılmaz çoşkulu bir kalabalık vardı alkışlar eşliğinde rıhtımdan vapurla ayrıldık
1500 kişilik vapurda 5000 kişi vardı deniyor herkesin elinde türk bayrağı inanılmaz bir atmosferdi duygulandım

Beşiktaş iskelesinde yine kalabalık bizi karşıladı
maalesef bazı provakatör gruplar iskele çıkışında tomalara saldırdı ve gaz bombası atılınca hızla uzaklaştık

taksim meydanına vardığımızda saat 4ü geçiyordu ama saatler önce biten polis şiddetinin izleri meydana girer girmez hala gözümüzü yaşartan biber gazının etkisinden anlaşılıyordu

saat 9 civarı beşiktaşta bir grup polis tarafından sıkıştırıldığı haberi hızla sosyal medya üzerinden yayıldı çoğu kişi beşiktaşa yöneldi bizde dahil

fakat tansiyon tekrar yükselmeye başlamıştı. çünkü herkes fazlası ile yorgun ve gergindi

sabahtan beri orda olan insanlar kıpkırmızı gözlerinden rahatça belli oluyordu

biz dolmabahçedeki kalabalığa girmeden tekrar beşiktaşa geçmeye karar verdik teşvikiyeye vardığımızda gazdan nefes alamaz duruma geldik

bir arkadaşımızın evine sığındık saat 12:30 gibi dönmek zorundaydık aracımız kadıköydeydi

evden çıktığımızda beşiktaşta atılan biber gazları teşvikiyede bile inanılmaz yoğundu caddeye inmek için 100 mt yolumuz vardı fakan dışarı çıkıp 10 mt yürüdüğümüz anda hava ile temas eden cildimizin her bölgesi asit dökmüşçesine yanmaya başladı gözelrimiz açamıyor nefes alamıyorduk

halk inanılmaz sağ duyulu hemen apartmanlardan yardımımıza koştular su limon maske sirke yardımı yaptılar

caddenin geri kalanını öksürükler içinde koşarak geçtik ve bir taksiye kendimizi zor attık

biz teşvikiyede bu duruma geldik peki şuan hala beşiktaşta olanlar?

yada bir sokakta iki tarafıda kapatıp bir avuç insana bi yandan toma ile su sıkıp bi yandan biber gazı ile boğmaya çalışanlara karşı direnenler???

allah yar ve yardımcıları olsun

ama halk artık uyandı
bugünki nöbeti dinlenmek üzere devrettik yarın yine taksimdeyiz
biz twit atan 3-5 çapulcuyuz

Ben şahsen Milliyetçiyim. Milli duygularla yönetilirise olacağına inanıyorum.

Hükümetin İstifası demek az kalır. Hükümetin Defolup gitmesini istiyoruz. Evet yalanla dolanla %51 ile geldi.

AMA ÇANAKKALEYE DE NELERLE GELMİŞLERDİ. GELDİKLERİ GİBİ GİTTİLER !!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…