Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kend ülkenizdeki müslüman yada değil kadınları düşünmezsiniz gider diğer ülkelerin müslümanlarını düşünürsünüz onlarda gelir evimize bomba atar. 50 kişimizi öldürür
Sunuda Hala anlamadınız hayret bu artık ağac meselesi değil dayatma halkı umursamama meselesi. Bugun taksimi yarın başka biyere sustukça daha başka şeyler çıkacak başımıza hangi hocayı dikecek acaba

Sabah oradaydım dün de oradaydım.Şuan orada değilim

Ayrıca alıntı yaptığım arkadaş mesajında akp partizanlığı yapıyordu açık ve net.Bunun ülkenin selametiyle alakası ne?

Ayrıca evet olay ağaçlıktan çıktı ama bunun sebebi tamamiyle hükümet ve saldırgan tutumu.İnsanlar doldu taştı farkına varın siz de bunun.

Best fm sürekli yayın yapıyor.
İstanbulda polis Harbiyeye kadar çekilmiş , ama Ankara nın durumu çok kötü deniyor.
Ankara da olan ve bilgisi olan yokmu arkadaşlar?

canım allah korumuşki kardeimin başını sıyırmış gaz bombası...heryerde gazbombası varmı yağmur gibi...kardeşimin yakın bi arkadaşı(18 yaşındalar daha) başından yaralanmış...
buarada ordaki tüm sanatçılarımızla gurur duydum ne güzel insanlarmış onlar öyle.

İZMİR - Alsancak'ta polis halkı alkışlayarak geri çekildi..
Gavur İzmir'in polisinden size selam var.

farkında olduğum içn burdayım.... geceden beri....

vikipedi de hangi kaynaktan alıntılanmış?

Allah yardımcıları olsun .

şu saçmalardan seçmeler yapan kk üyelerini engellersem konulardaki mesajlarını görmeme lüksüm var mı

lütfen allahım olsun

olaylar böyle 48 saat devam ederse hükümet düşecek mesajları var
bilgisi olan var mı
aslı var mıdır bu haberin ?

zulümle, diktatörlükle, bi yere kadar bacım. milletin artık gırtlağını aştı. sen ne anlatıyosun ben çözemedim.

hanımefendi ne zulüm görüyorsunuz? anlatırmısınız ?

bende farkındayım konunun ağaçların kesilmesi olmadığının , lütfen saygı duyalım görüşlere ben nasıl ki karşı tarafa hakaret etmiyorsam

saygı duyuyorsam düşüncesine aynı inceliği de ben karşı taraftan beklerim...

başbakan dört dörtlük demiyorum ben vardır eksikleri , hadi daha iyisi çıksın ona verelim oyumuzu .

akp gitse bile ben geri kalan partilerden bir cacık olacağını düşünmüyorum...

recep tayip erdoğan dan önceki ülke ile şimdi ki ülke arasında dağlar kadar fark var... eskiden siyaset böyle konuşulamazdı bile

millet çekinirdi şimdi rahat rahat konuşuluyorsa başbakan vermiş o özgürlüğü..

olaylar böyle 48 saat devam ederse hükümet düşecek mesajları var
bilgisi olan var mı
aslı var mıdır bu haberin ?

Evet bunun sebebı dun twıtterdan hepımız yabancı kaynaklara resım ve haber aktardık.
Bu yuzden boyle soyluyorlar ama resmı bır acıklama yok tabıkı..
Umut fakırın ekmeği işte..

Olayın 2-3 fidan olmadığını bas bas bağrıyoruz dört bir yanda.
Bu patlama noktası .
Bu 23 nisanı 19 mayısı elinden alınmış halkın isyanı
T.C SİNE el uzatılmış halkın isyanı ,
Bu ATAsına ayyaş denilen halkın isyanı ,
Bu 23 nisanına sözde hasta diye katılmayan başbakanına halkın isyanı ,
Bu atını öyle istediği gibi süremeyeceğini gösteren halkın isyanı ,
Bu 2-3 ağaç değil , bu olayların b,kunu çıkaran hükemete artık dur yeter diyenlerin isyanı
UMARIM FARKINDA OLMAYANLAR FARKINA VARIRLAR.
Bu siyasi bir olay değil bu halkın kendiliğinden ortaya çıkan direnişi .
Çok anlamlı , çok başka !

RTE konuşmasında sürekli bunlar hep chp nin işleri dedi de, kimse kusura bakmasın chp 5 gün süren böyle bi direniş hazırlayamazdı, tayyip kendini kandırmasın, kimbilir belkide anadoluyu kandırmaya çalışıyor tv den, halkın diğer yarısını görmezden gelmeye çalışıyor

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…