ben de eyleme katılamadım eşim yok şehir dışında çıkamadım. Ama oturduğum yerden destek oldum tüm gece twitler aldık rt yaptık yardımları okamaları için, uyardık polisin tuttuğu yerler hakkında, insanları haberdar ettik yaralılar hakkında çünkü tv de hiçbirşey gösterilmiyor. Uyumadım evet caddemden geçen öğrenciler ıslıklarımla destekte verdim. Birkaç gün uyumakla ölmeyiz ama bu üşke tümden uyursa benliğimizi kaybederiz. Uyumak isteyen uyuyabilir iyi uykular.
Geçmiş olsun inşallah bir an önce ayağa kalkar. RTE hala neyin açıklamasını yapıyor ya hem halkın oylarını alacak hem de o halka eziyet edecek var mı böyle bir dünya. Halkın istemedii bireyi nasıl diretebilir diktatörlük değil mi bu.Açıklaması bile komik tamamen toğçu kışlası olacak demiyor da tamamı avm olacak demedik diyor. Kelime oyunu yapıyor bu ne demek tamamı topçu kışlaı da olmayacak demek. Müze de olabilirmiş olacak demiyor olabilir diyor lütfen laf oyunlarına kanmayın ya yeterr. Polis bırakmayacakmış etmeyecekmiş ya halkım ben sokaklar caddeler benim her istediğini yapamaz ki bizim irademiz yok mu.
Eskişehir'de eylem var mı varsa nerede var saat kaçta va mı aranızda Eskişehirli.
bizim burası hala sakin fakat 11 ekadar uyumadım 11 den sonrada uyudugum soylenemz sureklı ruyamda olayları direnişi gordum. sabah bı ses duyuyorum cama fırlıyorum belkı grup lusmustur da bende cıkar gıderım dıye fakat akşam toplanıcaklarmıs şimdilik davul zurnayla pretosto edıyorlar.ohhhh çook şükür sonunda belediye şuan anons etti saat 19 da tuglalıparkta düzenlenen taksim gezi parkına destek yürüyüşüne tüm halkımız davetlidir dedi helal olsunnnnn
Haklısın gıcıktır zaten, ama kimin adam olduğu bu zamanda meydana çıkar çanım.
Ha birde Musatafa Kemalin Askerlerinden rahatsız olanlar...
senin deden çanakkalede şehit olmadı herhalde....
allah allah yaaa bizim belediye neden sivil toplum kuruluşlarıyla beraber 16:30da yapmıyor ki anlamadım
Bizim buralar da sakindi baya sokakta çıt yoktu ama biz gene uyuyamadık..
Ne şeref ki Mustafa Kemal'in askerleriyiz diye bağıran halkın sesini duymuşsun.. Onur duyman, gözünün yaşı akması lazımdı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?