Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
şimdi anladınız mı bizi neden türk kürt alevi musevi rum diye ayırdıklarını ? çünkü biz birleşince daha güçlü oluyoruz...

Sinirlenince cok güzel oluyorsun türkiye

Aynen tatlim burdaki yardimlarknizi sabaha kadar takip ettim boyle bi durumda uyku aklimdan bile gecmedi benimde 7 aylik bebegim var 3 saat sonra kalktim ama hic yakinmadim uyki uyumadim diye aksine rahatcs uyusam vicdanim rahat birakmazdi

Istanbul LGBTT Dayanışma Derneği
PORTAKAL GAZI
Kullanılmasını bırakın, bulundurulması bile suçtur! Şu anda Amerika'da okuyan hukukçu arkadaşlarım dört bir yandan deklerasyonlar hazırlıyorlar. İhtiyaç duydukları şunlar:

- RESİMLER ve VİDEOLAR: Gazın renginin açık bir şekilde görüldüğü resimler ve videolar.
- HEKİMLER ve İNSANLAR TARAFINDAN ETKİLERİNİN BETİMLENMESİ: Hekimlerin betimlemesi ve bunları paylaşmaları çok ama çok önemli.

Fotoğraflarınızı, temas ettiği dostlardaki etkisine ilişkin ifadelerinizi kg353@cornell.edu ve keremgulay@gmail.com'a mail atın. Birleşmiş Milletler diplomatları haber bekliyor. Haberi yayın!
alıntı

Son düzenleme:

Allah allah yaaa bizim belediye neden sivil toplum kuruluşlarıyla beraber 16:30da yapmıyor ki anlamadım

Inanamiyorum ya
hala bana dokunmayan yilan bin yil yasasin mantiginda insanlar var

Bu kadar mi kor olduk?
bu kadar mi vurdumduymaz olduk ?

yaziklar olsun !

Portakal gazı yerseniz su içmeyin ve süt kullanmayın! Sirkeli pamuk ile burnunuza baskı yapın! Ve en önemlisi; DUYURUN!

suriye sefalet içindeyken her gün çocuklarının gözü önünde annesi babası ölürken.. onlar nasıl katlanıyordu. ırak,pakistan,suriye.. onlar neler çekti kim bilir . biz burada bu acıdayken onlar neler neler yaşadı. ırak ta kadınlar amerikan askerlerinin tecavüzüne uğrarken, elinde sadece kanlı bebeği kalmış çocuğa ateş edilirken o anneler neler hissetti.neyin intikamı bu insanlığın derdi ne anlamıyorum,düşünemiyorum .. vicdanı oturdukları yer olan bu insanların kendi pisliğinde boğulmasını istiyorum.

Haklısın gıcıktır zaten, ama kimin adam olduğu bu zamanda meydana çıkar çanım.
Ha birde Musatafa Kemalin Askerlerinden rahatsız olanlar...

aynen
hee bide m.kemalin askerleri adı altna yakısmayan cok tanıdıklarımda vardı ben taraf tutmam kendimce doğrunun yanındayım kapalı bi bayanım o dediğim kemalistlerin yanında kapalı oldugum için dışlanmısımdır ama unutuyorlar onun anneside bizim gibiydi(kapalı)
bu yüzden kim ne derse desin ülkemin birliği için gerekirse daha önce karsıt görüşlü ama bazı olaylar oluncada ülkesinin yanında olan adamların /kadınların yanında olurum....

bende sabahtan beri halkımız bu haldeyken uyumusum diye aglıyorum bazılarıda uyandık diye aglıyolar işte naparsın

İnternet Wifi Şifreleri
1. Sıraselviler Changa wifi şifresi changa 12345
2. Sıraselviler Sertelson ABCDEF9000

3. Erol dernek sokak artistlerkahvesi sifre 2122459611
4. Bohembar hasnungalip sokak sifre 2122939488
5. İstiklal Caddesi marahukuk ağı şifre:13356272
6. Cihangir Smyrna: 9876543210
7. Taksim İpek Sokak: Base1500
8. Taksim Starbucks: strabucks1taksim
9. Kazancı Yokuşu: 1122334455
10. Ekşi Tatoo: guney1244
11. Ugurhouse: cimbom1905
12. İstanbulclup: 2936475
13. Kırmacı: kırmacıbros
14. Sıraselviler dgmned-ofis wifi: dgmnd.35
15. GS Lisesli wifi: istiklal263
16. Greenpeace Kallavi Sokak: GPguest şifresiz
17. Beykent Üniversitesi / Beykent Üni. Hukuk Fakültesi - beatv2010*
18. Tünel Mevki / Que Tal Tapas Bar - 12345678
19. Galatasaray Lisesi / Galatasaray Lisesi - istiklal263!!
20. Cihangir / Smyrna Cafe - 9876543210
21. Taksim İpek Sokak / Base - Base1500
22. Kazancı Yokuşu / Kazancı Yokuşu - 1122334455
23. İstiklal Caddesi / Ekşi Tattoo - guney1244
24. İstiklal Caddesi / UGURHOUSE - Cimbom1905
25. İstiklal Caddesi / istanbulclup - 2936475
26. İstiklal Caddesi / kirmaci's - kirmacibros
27. Sıraselviler / dgmnd-ofis - dgmnd.35
28. Büyükparmakkapı Sokak / manwax - 9876543210
29. Mısır Apartmanı / Kafe Pi - 10 tane büyük E
30. Mis Sokak / taksimhome - taksimhome46
31. Sıraselviler Changa - changa12345
32. İstiklal Caddesi / Turizm_Danisma - 12345678
33. Hasnungalip Sokak / thalesrockbar - rockandbeer

Kapısı Açık Olan Mekanlar
1. Hilton Oteli (Su ve Ekmek dağıtıyorlar)
2. Galatasaray Lisesi
3. Bahçeşehir Üniversitesi - Beşiktaş
4. Ulusal Kanal
5. İtalyan Hastanesi
6. Bilgi Üniversitesi - Dolapdere
7. Saint Michel Fransız Lisesi
8. Harbiye Orduevi
9. Oda Tiyatrosu (0212 266 77 43)
10. Kara Kedi (Benetton yan pasajında 3. kat)
11. Alman Lisesi
12. İnsan Hakları Derneği
13. İstanbul Teknik Üniversitesi
14. Avusturya Lisesi
15. Sen Jorj Hastanesi
16. Bilgi Öğrenci Yurdu - Tophane
17. Garajistanbul
18. Şermola Performans
19. Kumbaracı50
20. Sainte Pulcherie Lisesi - Alman Hastanesinin Karşısındaki Sokak
21. Flavio - Rus konsolosluğu karşısı
22. Beyoğlu Yeşil Ev (24 saat hizmette olacak)
23. Uluslararası Af Örgütü - Galatasaray - 212 361 6217
24. Greenpeace Akdeniz Ofisleri sabaha kadar açık. İstiklal, Kallavi sokak, soldan ilk kapı, en üst kat.
25. Mimarlar Odası
26. Durock
27. Kiki
28. Rixos
29. The Marmara
30. Divan Pastanesi

İlaç, doktor, gaz maskesi
1. Tıp öğrencisi Koordinasyon: 0530 923 51 20
2. Dr. Ozan 0530 923 51 20
3. Bugra Orcan: 0532 683 34 15
4. Dr. İsimsiz 0536 421 62 38
5. Hafif yaralı acil yardım: 0537 734 11 71
6. Astım ilacı ihtiyacı olanlar için: 0536 421 62 38
7. Doktor: 0505 894 90 54
8. DR. FETHİ AKCİN 0507 662 77 87 - Alman Hastanesi yakınındaki evinde müdahale ediyor

Avukat
1. Baro numarası: 444 5 271
2. Uluslararasi Af Orgutu Galatasaray ofisi acik ilac + avukat: 0212 361 6217
3. Gözaltılar için gönüllü ÇHD avukatları: Gülvin : 0536 518 8859 Birol : 0506 443 1259
4. Gülhan: 0543 217 7963
5. Gönüllü Av.özgür Deniz 05326081980

senin deden çanakkalede şehit olmadı herhalde....

Ezelden beri Çanakkale'liyim.Dedelerini ve bir çok akrabasını şehit vermiş bir vatan evladıyım+tarihçiyim.Onların tek derdi topraktı,vatandı.Lütfen bu ideolojik savaşlara şehitlerimizi karıştırıp kemiklerini sızlatmayalım.

allah allah yaaa bizim belediye neden sivil toplum kuruluşlarıyla beraber 16:30da yapmıyor ki anlamadım

vallahı bende anlamadımkı canım aslında oyle kararlaştırılmıştı dun ama şimdi anons gectıler ve facede etkınlık oluşturduk bu arada sen nerdesın merkezdemi ??

Akşam babam 6 yaşında ki oğlumu fark etmeden ntv haberlerini izlemiş..
Cevik kuvvet olmak isteyen oğlumun tepkisi;

anne polis insanların canını acıtmaz ki onları korur kollar.
Ben asla polis olmucam. Ben böyle yapmam ki
ben en iyisi doktor olayım..
Polis canlarını acıtırsa ben ağrı kesici ilaç vururum gecer...

Bizim buralar da sakindi baya sokakta çıt yoktu ama biz gene uyuyamadık..
Ne şeref ki Mustafa Kemal'in askerleriyiz diye bağıran halkın sesini duymuşsun.. Onur duyman, gözünün yaşı akması lazımdı..

Bende dün gece sabaha kadar gözümü kırpmadım.
Fakat beni rahatsız eden bulunduğum yerdeki SESSİZLİK ti.
Çok canımı yaktı bu sessizlik,benimde küçük bir bebeğim var ve keşke oda hakkını arayan çığlıklara uyansa,en azından daha kundağınfa öğrenir Cumhuriyetini savunmayı

Taksim'deki gösterilere destek için Ankara'da toplanan gruba polis müdahale etti. Başbakanlık Binasının çevresi barikatlarla çevrildi.

Polis, binaya araç, sivil vatandaş girişini engelliyor. Polis, İl Jandarma Alay Komutanlığı'ndan destek istedi. Valilik talimatı ile Başbakanlık binasının çevresine askerler de konuşlandırıldı.

Ankara'da gruplar öğle saatlerinde Güvenpark'ta toplanmaya başladı. Grup az önce Başbakanlık Binası'na doğru hareketlenince polis harekete geçti.

Çevik kuvvet göstericilere müdahale ediyor. Ara sokaklara kaçan göstericilere polis, göz yaşartıcı bomba, biber gazı ve tazyikli su ile müdahale ediyor.

Polis göstericilerin Başbakanlık Binası ve Meclis Binası'na yaklaşmasını engelliyor. Bu arada Başbakanlık Binası çevresi ile Bakanlıklar'a askerlerin de barikat kurduğu görüldü. Askerlerin olaylara müdahale etmediği polis barikatının aşılması halinde devreye sokulabileceği bildirildi.

BU DAHA BAŞLANGI.

turkiyenin tasa betonami ihtiyaci var hep agaca cicege bocege ihtiyaci yokmubide avrupaya ozenirler avrupa yemyesil herbi agacin numarasi var hic kimse zarar veremiyor ne olucak boyle tas yiginlariyla

anlamıyorum ki bu kadar insan destek veriyorsa direnişe bu oyları kim verdi arkadas?

Zekeriya koyde kesilen onbinlerce agaca tepki vermeyen halk neden taksim gezi parkinda yapilcak topcu kislasina ( turistik park) tepki veriyo anlamadim??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…