Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
devrimci gencler
sosyalistler olmasa bu kadar direnc gosteremezlerdi
ve redhakc reyhan gerceklerinden sonra tum destegini
gezi parkina adadi

bu arada
atv muhabirinin parmagi koptu
yasli adamin birinin kulagi koptu
iki bacagi kirik insanlar var
astim hastasi olanlar var
sacilan bu mikroplara direk yan etki gosteren insanlar var

halki kistiyorsun cikis yeri bulamiyorlar
uzerlerine gaz sikiyorsun bunu naziler yapar

iskenceyi birakip polis sendikasina siginan polisler varmis
dayanamiyoruz diye

kiliclaroglu mitingini iptal ettirirken (yemedi tabii)
serefli baskbakanin aciklamasi "Bu ülkede herkesin görüşlerini ifade etme hakkı vardır
Hukuk çerçevesinde eylem yapma, düşüncelerini söyleme hakkı vardır
Hukuk dışı eylem yapma, yoldan geçenlere zarar verme hakkı yoktur
Ağaçlar kesiliyor
Türkiye’de gerilimi arttırmaya hiç hakkı yoktur
Politika üretemeyen muhalefetin illegal örgütlerle nasıl görev aldığı defalarca gördük
Herkese sesleniyorum
Oynanan oyunu herkesin görmesini istiyorum
Gezi parkıyla ilgili bazı eylemler yapılıyor gerekçe ne ?
Ağaçlar kesiliyor, Topçu Kışlası yeniden yapılacak, AVM yapılacak
Taksim’de gezi parkında yapılan çalışmanın Topçu Kışlasıyla ilgisi yoktur
Topçu Kışlası'nı yapacağız, gökten inme bir proje değil."

bir kac agac eylemiyle basladi ama halka "yeter" dedirtti bu eylem hepimizin eylemi
akp yalakalari haric tabiiki

(kizilca)

Son düzenleme:
Hangi iyilik cezasız kalmış ki
binlerce insanın hayatını kurtaran nasuh mahrukinin kolu bacağı kırıksa sen her şeye müstehaksın türkiye

Tüp kaçağını çakmakla kontrol eden bir milleti biber gazıyla yıldırabileceğini düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz.

@okanbayulgen:

Tünelden aşağı püskürtüldük. Evim yakın geldim. Birazdan çıkıp yayına başlayacağım. "Delikanlı Kim Bakalım"

Adamsınız adam, aman uyuyanları rahatsız etmeyin de

arkadaşım varyaaa ben bu adamın konuşmalarına gıcık oluyodum hatta hala bazen oluyorum programını hiç sevmezdim ama bi sempati oluştu halkla birlikte olunca

Malesef bir çok yayın kuruluşu hükümetten korktuğu için yayın yapmıyor ya da çoğu şeyi yayınlamıyor şuanda olan olayları ve hangi ilde nerede toplanılacağı halk tv de canlı yayınla ekrana geliyor. Hepinizi halk tv izlemeye davet ediyorum .Eğer ki sizde direnişe destek vermek istiyorsanız oturduğunuz ilde nerede toplanılacağı saatleriyle birlikte veriliyor. Ey millet uyuma

temizlik maskesi al canım,talcid edin bi tane, su ve süt karıştırılacak fısfıslı bi kap varsa ona koy, gözünde lens varsa aman diyim çıkar

yok lens kullanmıyorum ama sanırım gözlüğüm bayağı problem yaratacak gözlüğüm olmadan da göremem ki birşey hoş ben ayaklandım da eşimle kavga ediyoruz gitmeme engel olmak istiyor.

Bizim yerimize de git arkadaşım bence ilk yardım malzemesi ve alabildiğin kadar yiyecek götürebilirsen çok büyük sevaba girersin,kendinide korumaya almayı unutma sana da bi zarar gelmesin dikkatli ol olur mu??

arkadaslar polis arkadasım mesaj attı dış ülkeleden ajanlar gelmiş olayı daha da provake etmek için.
bu işin sonu iyi mi kötü mü anlamadım
ve tüm bunlara ragmen başbakan hala tam gaz diyor geri adım da atmıyor ne olacak bu ülkenin hali? parcalanıp gidecegiz

Bizim buralar da sakindi baya sokakta çıt yoktu ama biz gene uyuyamadık..
Ne şeref ki Mustafa Kemal'in askerleriyiz diye bağıran halkın sesini duymuşsun.. Onur duyman, gözünün yaşı akması lazımdı..

bizim burası hala sakin fakat 11 ekadar uyumadım 11 den sonrada uyudugum soylenemz sureklı ruyamda olayları direnişi gordum. sabah bı ses duyuyorum cama fırlıyorum belkı grup lusmustur da bende cıkar gıderım dıye fakat akşam toplanıcaklarmıs şimdilik davul zurnayla pretosto edıyorlar.ohhhh çook şükür sonunda belediye şuan anons etti saat 19 da tuglalıparkta düzenlenen taksim gezi parkına destek yürüyüşüne tüm halkımız davetlidir dedi helal olsunnnnn

Cnm ya oinsanlar neyin mucadeledinde sen neyin derdindedin bende yattigimda saat 5 i geciyordu tencere sesinden degil inssnlar mucadele verirken elim kolum bagli oturmanin verdigi vicdanimin sesinden uyuyamadim burda kizlardan gundemi takip ettim

ben de eyleme katılamadım eşim yok şehir dışında çıkamadım. Ama oturduğum yerden destek oldum tüm gece twitler aldık rt yaptık yardımları okamaları için, uyardık polisin tuttuğu yerler hakkında, insanları haberdar ettik yaralılar hakkında çünkü tv de hiçbirşey gösterilmiyor. Uyumadım evet caddemden geçen öğrenciler ıslıklarımla destekte verdim. Birkaç gün uyumakla ölmeyiz ama bu üşke tümden uyursa benliğimizi kaybederiz. Uyumak isteyen uyuyabilir iyi uykular.

Geçmiş olsun inşallah bir an önce ayağa kalkar. RTE hala neyin açıklamasını yapıyor ya hem halkın oylarını alacak hem de o halka eziyet edecek var mı böyle bir dünya. Halkın istemedii bireyi nasıl diretebilir diktatörlük değil mi bu.Açıklaması bile komik tamamen toğçu kışlası olacak demiyor da tamamı avm olacak demedik diyor. Kelime oyunu yapıyor bu ne demek tamamı topçu kışlaı da olmayacak demek. Müze de olabilirmiş olacak demiyor olabilir diyor lütfen laf oyunlarına kanmayın ya yeterr. Polis bırakmayacakmış etmeyecekmiş ya halkım ben sokaklar caddeler benim her istediğini yapamaz ki bizim irademiz yok mu.

Eskişehir'de eylem var mı varsa nerede var saat kaçta va mı aranızda Eskişehirli.

arkadaşım varyaaa ben bu adamın konuşmalarına gıcık oluyodum hatta hala bazen oluyorum programını hiç sevmezdim ama bi sempati oluştu halkla birlikte olunca

Haklısın gıcıktır zaten, ama kimin adam olduğu bu zamanda meydana çıkar çanım.
Ha birde Musatafa Kemalin Askerlerinden rahatsız olanlar...

Bruce Willis, Türkiye'deki yaşanan
olaylara tepki gösterdi.
Willis yazdığı mesajda; "Herkes
bildirsin... Türkiye'de basın
çalışmıyor... İnsanlar sokaklarda
ölüyor? Türkiye acı çekiyor! Tweet
atın lütfen..."

tabıkı bu durumdan yararlanmak isteyen kötü nıyetlilerde işin içindeler zaten bu yuzden sonuç alınmıyor sonumuz hayır olsun inşallah

anca mı uyandınız siz
yıllardır uyuduğunuz için bunlar yaşanıyor
oğlunuz ilerde rahat uyusun diye bunlar
ama tabi uyurken bunları fark edemezsiniz

tabıkı bu durumdan yararlanmak isteyen kötü nıyetlilerde işin içindeler zaten bu yuzden sonuç alınmıyor sonumuz hayır olsun inşallah

inşallah. bizim Suriye'ye yaptıgımız onlar bize yapacak
aslında dış ülkeler destek vermiyor. o ajanlar bosa da gelmedi buraya.
ya hu biz görüyoruz da siz nerdesiniz be baştakıler

inşallah. bizim Suriye'ye yaptıgımız onlar bize yapacak
aslında dış ülkeler destek vermiyor. o ajanlar bosa da gelmedi buraya.
ya hu biz görüyoruz da siz nerdesiniz be baştakıler

zaten herşey tamda baştakılerın istediği gibi kaos

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…