Tüp kaçağını çakmakla kontrol eden bir milleti biber gazıyla yıldırabileceğini düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz.
@okanbayulgen:
Tünelden aşağı püskürtüldük. Evim yakın geldim. Birazdan çıkıp yayına başlayacağım. "Delikanlı Kim Bakalım"
Adamsınız adam, aman uyuyanları rahatsız etmeyin de
temizlik maskesi al canım,talcid edin bi tane, su ve süt karıştırılacak fısfıslı bi kap varsa ona koy, gözünde lens varsa aman diyim çıkar
ben de eczaneye gidicem birazdan arkadaşlar neler almak lazım en çok ne lazımdır taksimde tıbbi olarak ? ventolin fısfıslardan alıcam herkes kullanabiliyor mu onları ? maske, süt, sirke, limon başka ne alabilirim sırt çantasına sığacak şekilde ?
Tüp kaçağını çakmakla kontrol eden bir milleti biber gazıyla yıldırabileceğini düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz.
Bizim buralar da sakindi baya sokakta çıt yoktu ama biz gene uyuyamadık..
Ne şeref ki Mustafa Kemal'in askerleriyiz diye bağıran halkın sesini duymuşsun.. Onur duyman, gözünün yaşı akması lazımdı..
Cnm ya oinsanlar neyin mucadeledinde sen neyin derdindedin bende yattigimda saat 5 i geciyordu tencere sesinden degil inssnlar mucadele verirken elim kolum bagli oturmanin verdigi vicdanimin sesinden uyuyamadim burda kizlardan gundemi takip ettim
Nasuh Mahruki'nin durumu hakkında
"arkadaşlar az önce ziyaretinden gelindi, durumu iyi. iki bacağı kırık ( bir bacakta iki kırık ), bir kol kırık. motoru ile harbiye'de akut noktasına giderken tazzikli su yiyor ve motordan uçup metrelerce sürüklenip bir ağaca çarpıyor. halkı için canını vermeye hazır bu adamın kemiklerini paramparça eden o orantısız güç elbet sahibine dönüp vuracak. ateş yandı, sönmeyecek..."
arkadaşım varyaaa ben bu adamın konuşmalarına gıcık oluyodum hatta hala bazen oluyorum programını hiç sevmezdim ama bi sempati oluştu halkla birlikte olunca
arkadaslar polis arkadasım mesaj attı dış ülkeleden ajanlar gelmiş olayı daha da provake etmek için.
bu işin sonu iyi mi kötü mü anlamadım
ve tüm bunlara ragmen başbakan hala tam gaz diyor geri adım da atmıyor ne olacak bu ülkenin hali? parcalanıp gidecegiz
yanlış anlamayın nolur
siyaset sevmem, karışmam da
esas beni ilgilendiren kısmına gelince;
dün gece eşimle gece 3'te uyandık, camın altından tencere kapak çalarak yürüyen 2000 kadar kişi.
önce deprem oluyor sandık, sonra baktık türkiye laiktir laik kalacak diyorlar
oğluşum korktu, ağlıyor... Arabalarımızın alarmları çalıyor.
Ulan gece 1:30'da yatmışım, gece 3'te mustafa kemal'in askerleriyiz diyorlar...
Sabah 5 gibiydi uyuya kalmışım, o saate kadar mustafa kemal'in askerleri tencereleriyle nöbetteydiler benim camın altında.
Ayıp vallahi ayıp... Ailemiz var, bebeklerimiz var, zaten zor uyutuyoruz...
tabıkı bu durumdan yararlanmak isteyen kötü nıyetlilerde işin içindeler zaten bu yuzden sonuç alınmıyor sonumuz hayır olsun inşallah
inşallah. bizim Suriye'ye yaptıgımız onlar bize yapacak
aslında dış ülkeler destek vermiyor. o ajanlar bosa da gelmedi buraya.
ya hu biz görüyoruz da siz nerdesiniz be baştakıler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?