- 5 Ocak 2010
- 13.939
- 53
-
- Konu Sahibi minikdepresif
- #1.821
Neyse kızlar çok nemrutum bugündişimden kaynaklı sanırsam öğleden sonra görüşürüz kaçtım ben
ohhh saydım saydım askerimi oralardan alıom :76:hadi gözün aydın kız. saya saya günleri getirdin askeri:13:
benim yegenimde dün geldi. haa unutmadan ben onları arayacaktım. göz aydınlığı için:26: . hemen arayım bi
nen enişte dogum günümde gelıo
yetişin kızlar üstüme gelıyolar
noliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii beeeeee
şu hamılelıkle ilgili bir konu varyasinir etti yaaaa ordakılerde bana saldırıyoo konu fakeee
Noliy nen hemsoma kim saldiriyo
Selam bu arada :93:
hallettım hemsom bütün kk o konuda vallaaslm cnm
hemsom su yorumu gordun mu ? :44:
``Vallahi belli böyle olacağı karaman,kayseri,konya oralardan kadına eziyet çektiren erkekler çoğunlukta doğru düzgün adam çıkmaz kaynanalarda beter``
gördum cnm
Sacmalik ya,
Benimde abilerim var evliler karilarinin agzinin icine bakarlar , Hele ki annem hep dua ederdim annem gibi kaynanam olsun insallah diye 3 gelini var annemin daha birisine kalk su isi yap demedi siz oturun ben yaparim kizim der hepsine arkadas gibi. Baska kaynanalar gibi arkalarindan atmaz vs sinirimi bozdu ema midir nedir kendini bilmez
Arkadasin biride iyi demis kurban ol konyalilara diye
güle güle canım. geçmiş olsun
Sacmalik ya,
Benimde abilerim var evliler karilarinin agzinin icine bakarlar , Hele ki annem hep dua ederdim annem gibi kaynanam olsun insallah diye 3 gelini var annemin daha birisine kalk su isi yap demedi siz oturun ben yaparim kizim der hepsine arkadas gibi. Baska kaynanalar gibi arkalarindan atmaz vs sinirimi bozdu ema midir nedir kendini bilmez
Arkadasin biride iyi demis kurban ol konyalilara diye