Geyikte yaparım, kariyerde :)

Oje araştırmasına daldım oliş :KK53:
benim netim pat diyekoptu cnm yaa :KK17:

oce mi neler buldun :KK8:

yaza yeni ocelerle giresim varr :KK66:

nafff:KK69:

olişşşş:KK69:

minikk:KK69: nerdesinzz eski tanıdıklardan başka varmıı şahmaran gelmiyormu kıxlarrrrrr:97:
meliscim selam

nihanın hala neti yok galiba cnm

ben fırsat buldukça uğruyorum evde olduğumda :79:

bizimki gene delürdüü:KK24::KK24:

Meliscim akşamlarıda geliyorum artık :97:

nafff:KK69:

olişşşş:KK69:

minikk:KK69: nerdesinzz eski tanıdıklardan başka varmıı şahmaran gelmiyormu kıxlarrrrrr:97:

Nihanda geliyo tabiki :KK39: ama evde interneti yok henüz canım :97: soranlara çok selamı var :KK69:

benim netim pat diyekoptu cnm yaa :KK17:

oce mi neler buldun :KK8:

yaza yeni ocelerle giresim varr :KK66:

meliscim selam

nihanın hala neti yok galiba cnm

ben fırsat buldukça uğruyorum evde olduğumda :79:

Sorun değil canım :KK69:

Goldenlady' de çok güzel renkler buldum ama sanırım istanbulda yokmuş :26:

Son düzenleme:

Yalnis mi kaldin nafimmmm:KK69:

iyidir canim ne olsun yeni oturdum islerim bitti yemek bulasik cay derken :KK31: hamlaşmişim sanirim belim agridi biras :KK49: sen nasilsin ? dinlendin mi bugun :86:

Hosbuldum bu arada cnm:KK19:

İvitt :KK17: belin hamişlikten ağrıyodur çok yorma kendini canım :KK49: dinlendim valla :KK1: yan geldim yattım oh mis :KK53:

Olmaz mı :KK53: dibimde oturiyi :KK53: kapat artık diyo bende duymazdan geliyom :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

hahahah :KK53:

benimkide aynen dibimde, oda ayni kapatda film seyredelim diy, he seyrediyokya diyom, ters ters bakip donuyo :86:
Ne var bu kk da diyo :86: neler yokki :82:

onlara erkekler kulubu olsa keske :KK9:

hahahah :KK53:

benimkide aynen dibimde, oda ayni kapatda film seyredelim diy, he seyrediyokya diyom, ters ters bakip donuyo :86:
Ne var bu kk da diyo :86: neler yokki :82:

onlara erkekler kulubu olsa keske :KK9:

Ben foruma cevap yazıyom yada msnde minike yazıyom ne yazıyosun öyle tıkır tıkır diyo :KK60::KK60::KK60:

bide şöyle bişey var şekerim biliyosun ki erkek milleti iki şeyi aynı anda yapamaz mesela hem televizyon izleyip hem internete giremez :KK60::KK60::KK60: Bizide öyle sanıyolar zaarrrr :KK53:

Bilmiyolar ki biz kadınlar her parmağımızla ayrı bir şey yapabiliriz :KK53:

Bir türk atasözü der ki on parmakta on marifet :KK60::KK60::KK60::KK60: işte ondan :KK60::KK60::KK60:

X