- 4 Aralık 2008
- 6.464
- 17
- 46
- Konu Sahibi minikdepresif
- #1.521
iyi geceler kızlar
minikkkk
minikkkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben onu eşek sudan gelene kadar dövcem sonra eşeği tekrar tekrar suya yollıcam o zaman ceeeeeee diyemicek. aynı yerde calısıyoz yok sayamıom ki onunda çenesi durmuyo ki
timam ağlamam
titremee kızzzzzzzzzz
hoş buldukkkk canımcımmmm
hayat görüşleriniz farklıydı biraz demi öle söylüyordun buluşmada konuştuğumuzda boşver yaaa ileride çok sıkıntı filan yaşardın şimdi kötühissediyon kendini ama zaman herşeyin ilacıdır inan
aynı yermianlıyorum şimdi zor tabı o şekilde iseeama bi karar ver muallak ii bişi degel tatlım
seni görünce oluyoo
nasılsın nasıl gidiyohello kızlar hayret sıfır misafir
gebertirimm senii vallaha titremeeeee titrekk seniiiiii
iyi geceler kızlar
minikkkk
biri bizi gözetlemiyo bu gecehello kızlar hayret sıfır misafir
ben verdim kararımıi ayırdım yolları.aynı yermianlıyorum şimdi zor tabı o şekilde iseeama bi karar ver muallak ii bişi degel tatlım
seni görünce oluyoo
titremee kızzzzzzzzzz
hoş buldukkkk canımcımmmm
hayat görüşleriniz farklıydı biraz demi öle söylüyordun buluşmada konuştuğumuzda boşver yaaa ileride çok sıkıntı filan yaşardın şimdi kötühissediyon kendini ama zaman herşeyin ilacıdır inan
timam:78:
biri bizi gözetlemiyo bu gece
ben verdim kararımıi ayırdım yolları.
farklıydık ama ortak nokta buluyoduk abla
ama hayırlısı olsun. yaşayıp görücez neler olcek bakalım
muzcuuu seniiiiii
ortak noktalar bile sorun olabiliyor ama miniğimmm bunun ileriside var çünküüü sen hiç üzülme canım yaa ileriye bak artık bundan sonraa
muzmuu muzcumuu buyrun benımm:86:
muzcuuu seniiiiii
ortak noktalar bile sorun olabiliyor ama miniğimmm bunun ileriside var çünküüü sen hiç üzülme canım yaa ileriye bak artık bundan sonraa
dahaaa sayayım mı kızzzz
ben kaçtımm iyi gecelerrrr hepinizeeee
bakcam inşallah sübhaneke dinimiz amin
iş değişirsem herşey düzelir diyom abliiiiiiiiiiiiiiii
uş geldin.bende geldim kızlarrrrrrrrr
yarın sayyy:86:kıamam sanaa ii gecelerr
bencede iş degısıklıgı şart neydi tembilli mekanda hayrmı var derlerr
aslı kaçar ii gecelerrr