Geyikte yaparım, kariyerde :)

bi kaç sayfa bir açamıyom ki

aslı alttasın görüyom :78:
hadi neeeeyyn

sevgilimen ayrıldım çok yalnızım

sevdüğüm adamı terk ettim
minik kesinyine barışırsınız

niye kız adam evlimiki
sen çalışan bi hanımsın e oda bekarsa olur niye olmasınki

hadi neeeeyyn

minik kesinyine barışırsınız

cık dün konustuk. barışsak barışırdık. 3 hafta oldu.
bu sefer normal bi ayrılık değil benim taleplerim vardı.
oda karşılamıyo ve gitti.
aslında ben bitirdim. dünde bitti artık hayatımdan gölgeni çek dedim
çekmiyo , müdehale ediyo sürekli napcm bilmiyom

şartlar onu gerektiriyordu.
geleceğimiz yok didi bende o zaman gidiyom didim

evet biricik angusum o benim

ne demek yokmuss o ne demek ölee

canım benim yaaatatlım egerki gelecek yoksa yaranı neden kanatıyosun sürekli değermi

Selamm iyi gecelerrr pat diye geldim ama hayırlı olsun topiğin minikcimmmm

Noldu yaaaa ayrıldınız mııı hayırlısı olsun be yıpratma kendini o kadarr

ablaaaa

özel durumlarımız var, maddi sorunlar.
hayat görüşleri farklı
biz geçinemiyormuşuz
bitti işte gitti

cnm geçinemiyoruz mu dedi sana sevgi biraz anlayış ister öle anlamsıyoruz diyip kesip atılmazskii

özel durumlarımız var, maddi sorunlar.
hayat görüşleri farklı
biz geçinemiyormuşuz
bitti işte gitti
3 haftada bayağı uzun bir süre maddi sorunlar aşılır allahın izni ile hayt görüşleri kısmını bilemem tabi sen ne istiyon kız adamdan ev arabamı talep ettinki

ne demek yokmuss o ne demek ölee

canım benim yaaatatlım egerki gelecek yoksa yaranı neden kanatıyosun sürekli değermi

ablaaaa

cnm geçinemiyoruz mu dedi sana sevgi biraz anlayış ister öle anlamsıyoruz diyip kesip atılmazskii
bilmiyom
o kesip atar, inatcı bi angus o
atsın bişi demiyomda , hayatımdanda cıksın, sürekli bi yerlerden cıkıp ceeee demesin
3 haftada bayağı uzun bir süre maddi sorunlar aşılır allahın izni ile hayt görüşleri kısmını bilemem tabi sen ne istiyon kız adamdan ev arabamı talep ettinki

ne isticem ya benim mesleğim avr elimde
mali müşavirim gelecem parlak, ondan cok kazancam sadece bi süre daha kötü bi bütçeyle gidicem.
ama onları aşana kadar zaman var.

bitane m o zaman ceee demesine izin verme böyle üzülceksen yeni bir hayat kurmak için tamamen cıkarmalısın devam etceksenızde sorunları çözün huzur bulun bu şekilde cok yıpranırsınız

bitane m o zaman ceee demesine izin verme böyle üzülceksen yeni bir hayat kurmak için tamamen cıkarmalısın devam etceksenızde sorunları çözün huzur bulun bu şekilde cok yıpranırsınız

tamam dimem temam üzülme sen ağlama

ben onu eşek sudan gelene kadar dövcem sonra eşeği tekrar tekrar suya yollıcam o zaman ceeeeeee diyemicek. aynı yerde calısıyoz yok sayamıom ki onunda çenesi durmuyo ki
timam ağlamam

ablaaaa

titremee kızzzzzzzzzz

ablam gelmiş, hoşgelmiş.
sağol abla.

evet ayrıldık çok seviyom
ama sevsemde dönmicem

hoş buldukkkk canımcımmmm

hayat görüşleriniz farklıydı biraz demi öle söylüyordun buluşmada konuştuğumuzda boşver yaaa ileride çok sıkıntı filan yaşardın şimdi kötühissediyon kendini ama zaman herşeyin ilacıdır inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…