Geyikte yaparım, kariyerde :)

kalbimiz nerelerdesin ama sen yaaa :97::97:

Burdayim canim, Cok yogunum diyemicem evdeyim cunku surekli ama hafta ici oglene kadar okula gidiyorum dil icin :KK31: sonra eve gel orayi burayi topla yemek yap derken geciyo zaman. Okul yok bugun bak hemen damladim buraya :KK53:

Sen neler yapiyon 4 gun mu kaldi ? :KK69:

immm sen nasılsın cnm :KK24::KK24:

İyiyim bende julim :98:

Isir canim ama cok acitma hemi cok aglarsa kiyamam bebisime:KK69: Cok aglatirsan eger, senin bebis olunca bende onun heryerini iyice isiririm :KK52: :82:

slm cnm hosgeldin

Ama bazen aniden hizlica vurunca korkuyom he :KK1: Olur dogsun hayirlisiyla sagliklica isiririm hepinizin yerine :KK16:

Her gun ayni iste kosusturmaca, hafta sonu geldi dinlenirsin canim :KK19: Bisi sorucam ekmek aslanin agzindaydi artik midesinde diyolar dogru mu :KK53:

Anlaştık yafru :KK53: hafta sonu gelmedi daha bana :2: yarında iş var bitek pazar günü kalıyo onda da alışveriş yap ütü yap yemek yap derken bitiyo gidiyo :97: 2 gün tatil olsa keşke ne güzel olur :97:

İki gün tatil yapıpta evinin işini yetiştiremeyen kadınlara sinir oluyorum :KK57: bide dinlenemiyom diyolar tembel totolular :63:

Burdayim canim, Cok yogunum diyemicem evdeyim cunku surekli ama hafta ici oglene kadar okula gidiyorum dil icin :KK31: sonra eve gel orayi burayi topla yemek yap derken geciyo zaman. Okul yok bugun bak hemen damladim buraya :KK53:

Sen neler yapiyon 4 gun mu kaldi ? :KK69:

perşembe günü artık gelcek asker değil :97:

Anlaştık yafru :KK53: hafta sonu gelmedi daha bana :2: yarında iş var bitek pazar günü kalıyo onda da alışveriş yap ütü yap yemek yap derken bitiyo gidiyo :97: 2 gün tatil olsa keşke ne güzel olur :97:

İki gün tatil yapıpta evinin işini yetiştiremeyen kadınlara sinir oluyorum :KK57: bide dinlenemiyom diyolar tembel totolular :63:

Niye calisiyon cumartesi gunu gi canina yazik :26: Demi 1 hafta isler birikiyo o gun halledince gun biter haklisin :KK31: bebis olunca napican ya :KK52:

perşembe günü artık gelcek asker değil :97:

Az kalmis kiz gozun aydin, bundan sonrada dugun icin safak sayarsin :KK69: Sonra hamis olursun dogumu icin gun sayarsin, Sonra 1 yasina giricek diye sonra 2 yas , sonra 2. cocuk icin :KK52:

Omrumuz boyle boyle gececek sanirim, sonra bi bakmisiz yaslandik :86:

Az kalmis kiz gozun aydin, bundan sonrada dugun icin safak sayarsin :KK69: Sonra hamis olursun dogumu icin gun sayarsin, Sonra 1 yasina giricek diye sonra 2 yas , sonra 2. cocuk icin :KK52:

selam canım. çok hızlı çıktın bugün:KK60:

Niye calisiyon cumartesi gunu gi canina yazik :26: Demi 1 hafta isler birikiyo o gun halledince gun biter haklisin :KK31: bebis olunca napican ya :KK52:

11 sene olcak çalışıyom cumartesileri :97: alıştım ama bazen zor geliyo canım :97: çocuk olunca ceyarla konuşucam cumartesileri gelmiycem maaşımdan kessin gerekirse :97:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Allah iyiliğini versin :KK53:

sonra ölür toprağa gireriz , sonra çiçek oluruz sonra arı gelir bizden polen alır bal oluruz vs vs vs :KK60::KK60::KK60::KK60:

selam canım. çok hızlı çıktın bugün:KK60:

Selam canim, :KK19:

Yaaaa hayatin hizina yetismeye calisiyom :KK55:

juliyi gorunce aklima geldi,bende bi ara kocisimin tr ye gelip yanima gelmesi icin gun sayiyodum sonra geldi nisan yaptik hadi bu sefer dugun icin gun saymaya basladim sonra dugunde oldu, simdide hamis oldum dogum icin gun sayiyom :KK69:

boyle boyle geciyo omrumuz :KK31:

11 sene olcak çalışıyom cumartesileri :97: alıştım ama bazen zor geliyo canım :97: çocuk olunca ceyarla konuşucam cumartesileri gelmiycem maaşımdan kessin gerekirse :97:

sonra ölür toprağa gireriz , sonra çiçek oluruz sonra arı gelir bizden polen alır bal oluruz vs vs vs :KK60::KK60::KK60::KK60:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: ayyyyyy koptum ya

Selam canim, :KK19:

Yaaaa hayatin hizina yetismeye calisiyom :KK55:

juliyi gorunce aklima geldi,bende bi ara kocisimin tr ye gelip yanima gelmesi icin gun sayiyodum sonra geldi nisan yaptik hadi bu sefer dugun icin gun saymaya basladim sonra dugunde oldu, simdide hamis oldum dogum icin gun sayiyom :KK69:

boyle boyle geciyo omrumuz :KK31:
evet ömür bir su gibi akıyor. saatler geçmek bilmiyor ama yıllar kolayca geçiveriyorr

ahh çok duygsual bir günnnn:KK52:

Ha bu arada ari gelip bizden polen alsa op tepene koy derim hadi inek yerse bide onu dusun sonumuz ne olur :KK60::KK60::KK60::KK60: hahahahah bu muhabbetin sonu sey olucak sanirim :KK60::KK60::KK60::KK60:

Ha bu arada ari gelip bizden polen alsa op tepene koy derim hadi inek yerse bide onu dusun sonumuz ne olur :KK60::KK60::KK60::KK60: hahahahah bu muhabbetin sonu sey olucak sanirim :KK60::KK60::KK60::KK60:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: o yüzden bence direk cennete bağlayalım olayı. diğer ihtimali düşünmeyin bile. iyi düşünelim iyi olsun. :KK31:

Hemde nasillll :KK60::KK60:

Hep guldursun Allah bizleri :KK70:

Kizlar bisey sorucamda youtube den sarki dowland oluyodu demi? yada baska yolu varmi baska site falan :KK53:

indirme programları var. onları yükle sonra rahatça indirirsin.
ama sen yurt dışındasın yasak falan plmasın sonra dikkat et. kadının biri amerikadaydı sanırım çok büyük bi para cezasına çarptırılmıştı izinsiz şarkı indiridiği için

indirme programları var. onları yükle sonra rahatça indirirsin.
ama sen yurt dışındasın yasak falan plmasın sonra dikkat et. kadının biri amerikadaydı sanırım çok büyük bi para cezasına çarptırılmıştı izinsiz şarkı indiridiği için

Aboooo korktum :44:

Ama esim film indiriyo surekli :26: Neyse aksam esime soyleyimde ne dicek bakalim o yukler programi olmazsa :KK31:

X