Geyikte yaparım, kariyerde :)

he angus öptü.
dudike minicik bi buse kondurdu
bende çok pis helecanlandım

saaaaaaaaaaaaaaaa bütün öpcükler feda ossun kuzum

hem angus,hem eşşek, hemi deeeeeeeeeeeeeee keçi :KK53:

İşte budur :KK69: sev beni sev beni sev beni artıkkkkkkkk :KK69: gel bana gel bana gel bana artıkkkkkkkk :KK69: :KK24: :KK24: :KK24:

:KK16: hadi bakalım. senin angus yola geliyo anlaşılan. hakkınızda hayırlısı olsun.
hep yolda ablası o
cok sever beni,kıyamaz bana ama sorunlar başka.
onlar düzelir mi allah kerim
Gel gell korkmaa zizi biliyo seninle karşılıklı hislerimizi :86: :86: ama akşam kamera mı açtın diyişini görmeni isterdim :KK60: :KK60: :KK60:
gel gel güzelim gel gel acımıcak :KK23:

gel gel gel güzelim gel gel acımıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ohhhhhhhhhhhhhhhhhh yandan yandannnnnnnnnnnnnnnnnn

o bebikiin totosunu bende ısırabilir miyim :82:

Canimmmm :KK69: iyim bende bebisimde iyi sukur depukleyip duruyo :124: Bi dogsun onun totosunu isircam aha da yaziyom buraya :KK52:

Sen nasilsin :KK53:

Ohh ohh depüğünü sevim onun ben :emir_bebek: :emir_bebek: benim yerime de ısır :KK53: bende iyiyim canım ne olsun geldik başladık koşuşturmacaya :97:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Selamm juliiimmm nasılsın tatlım :KK19:

Isir canim ama cok acitma hemi cok aglarsa kiyamam bebisime:KK69: Cok aglatirsan eger, senin bebis olunca bende onun heryerini iyice isiririm :KK52: :82:
slm cnm hosgeldin
Ohh ohh depüğünü sevim onun ben :emir_bebek: :emir_bebek: benim yerime de ısır :KK53: bende iyiyim canım ne olsun geldik başladık koşuşturmacaya :97:

Ama bazen aniden hizlica vurunca korkuyom he :KK1: Olur dogsun hayirlisiyla sagliklica isiririm hepinizin yerine :KK16:

Her gun ayni iste kosusturmaca, hafta sonu geldi dinlenirsin canim :KK19: Bisi sorucam ekmek aslanin agzindaydi artik midesinde diyolar dogru mu :KK53:

X