Geyikte yaparım, kariyerde :)

he angus öptü.
dudike minicik bi buse kondurdu
bende çok pis helecanlandım

saaaaaaaaaaaaaaaa bütün öpcükler feda ossun kuzum

hem angus,hem eşşek, hemi deeeeeeeeeeeeeee keçi

İşte budur sev beni sev beni sev beni artıkkkkkkkk gel bana gel bana gel bana artıkkkkkkkk

hadi bakalım. senin angus yola geliyo anlaşılan. hakkınızda hayırlısı olsun.
hep yolda ablası o
cok sever beni,kıyamaz bana ama sorunlar başka.
onlar düzelir mi allah kerim
Gel gell korkmaa zizi biliyo seninle karşılıklı hislerimizi :86: :86: ama akşam kamera mı açtın diyişini görmeni isterdim
gel gel güzelim gel gel acımıcak

gel gel gel güzelim gel gel acımıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ohhhhhhhhhhhhhhhhhh yandan yandannnnnnnnnnnnnnnnnn

o bebikiin totosunu bende ısırabilir miyim :82:

Canimmmm iyim bende bebisimde iyi sukur depukleyip duruyo :124: Bi dogsun onun totosunu isircam aha da yaziyom buraya

Sen nasilsin

Ohh ohh depüğünü sevim onun ben benim yerime de ısır bende iyiyim canım ne olsun geldik başladık koşuşturmacaya :97:

Selamm juliiimmm nasılsın tatlım

Isir canim ama cok acitma hemi cok aglarsa kiyamam bebisime Cok aglatirsan eger, senin bebis olunca bende onun heryerini iyice isiririm :82:
slm cnm hosgeldin
Ohh ohh depüğünü sevim onun ben benim yerime de ısır bende iyiyim canım ne olsun geldik başladık koşuşturmacaya :97:

Ama bazen aniden hizlica vurunca korkuyom he Olur dogsun hayirlisiyla sagliklica isiririm hepinizin yerine

Her gun ayni iste kosusturmaca, hafta sonu geldi dinlenirsin canim Bisi sorucam ekmek aslanin agzindaydi artik midesinde diyolar dogru mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…