Geyikte yaparım, kariyerde :)

Tamam canim, afiyet olsun bende aciktim sankiiii:KK56:

heheh ozaman biraz zaman gecsin bakalim :86:

Sagol canim benim :KK71: En Büyük KK hihi Eminim halledersin he :KK51:

Sağol bebişim :KK56: sende yi bişiler bebikini aç bırakma :KK53: zaten ben sana bişi diyim mi sen o bebişi sağ salim dünyaya getir kocişin ağzının içine bakcak :86: ama o zamanda sen tınlamıcaksın :KK60: :KK60:

yaşasın kötülük En Büyük KK yaşasın kadınlar En Büyük KK

Sağol bebişim :KK56: sende yi bişiler bebikini aç bırakma :KK53: zaten ben sana bişi diyim mi sen o bebişi sağ salim dünyaya getir kocişin ağzının içine bakcak :86: ama o zamanda sen tınlamıcaksın :KK60: :KK60:

yaşasın kötülük En Büyük KK yaşasın kadınlar En Büyük KK

He yiyim barim :KK53:

Ya evet herkes oyle diyo cocuk dogunca kocan agzinin icine bakar surekli diyo, bakalim umarim oyle olurrrr :124: Evet o zamanda ben tinlamicammmm :111:

ben giderim nikim kalır dostlar beni hatırlasın :p
ben gidiyom,elbise alcam,kuaföre gitcem ordan huop tören :p
fotolarımı yarın faceye eklerim.:p
görüşürük bayenler.

He yiyim barim :KK53:

Ya evet herkes oyle diyo cocuk dogunca kocan agzinin icine bakar surekli diyo, bakalim umarim oyle olurrrr :124: Evet o zamanda ben tinlamicammmm :111:

Bekleyelim görelim :KK53: :KK53:

slm kızlar herkesler nerde ama :97::97:

Canım işleri toparlamaya çalışıyom yarın izin alabilmek için :97:

ben giderim nikim kalır dostlar beni hatırlasın :p
ben gidiyom,elbise alcam,kuaföre gitcem ordan huop tören :p
fotolarımı yarın faceye eklerim.:p
görüşürük bayenler.

Tamam minikim :KK19: faceden görürüz artık ruhsatını :KK53:

iyis bizde sukurler olsun :emir_bebek: bebisim de iyi kipir kipir :emir_bebek::nazar:

Senin calismalar ne alemde :KK23: bebis yapmaya karar vermissin sanirim ? :KK71:

maşallah annesii keyfi yerinde bebeğinin heralde:97:
ay ivit başladık canım ama ilkinde değişik bişi oldu regl olmama bir hafta vardı tohumları attık:KK1: 3 gün sonra regl oldum.heralde o tutmamıştır:KK1:önümüzdeki maçlara bakacağız artık:KK60:

maşallah annesii keyfi yerinde bebeğinin heralde:97:
ay ivit başladık canım ama ilkinde değişik bişi oldu regl olmama bir hafta vardı tohumları attık:KK1: 3 gün sonra regl oldum.heralde o tutmamıştır:KK1:önümüzdeki maçlara bakacağız artık:KK60:

Ayyyy canim benim rabbim hemen nasip eder insallah :KK48: Hayirli saglikli evlat olurlar insallah bebislerimis:emir_bebek::nazar:

Regle 1 hafta varken tutmas tabi, yumurtlama gunun gecmis oluyo cunku. Bu ay tutar insallah guzel haberleri aliris senden :KK71: Stres yapma sakin ve bebis olsun mantigiylada iliskiye girme rahat ol yani :128:

Allah cc tüm isteyenlere sağlıklı, akıllı, eli ayağı düzgün, salih (ailesine, vatanına, milletine hayırlı) evlatlar nasip eder. Biz de aileler olarak onları koruyup iyi birer insan olarak sevgiyle yetiştire biliriz insallahhhh... :KK16::KK16::KK16::KK16:

Ayyyy canim benim rabbim hemen nasip eder insallah :KK48: Hayirli saglikli evlat olurlar insallah bebislerimis:emir_bebek::nazar:

Regle 1 hafta varken tutmas tabi, yumurtlama gunun gecmis oluyo cunku. Bu ay tutar insallah guzel haberleri aliris senden :KK71: Stres yapma sakin ve bebis olsun mantigiylada iliskiye girme rahat ol yani :128:

ayyyy inşallah Rabbim bekletmeden beni sağlıklı bi bebek nasip eder:97:
evet canım o mantıkla yapmıyoruz zaten:KK23: akışına bıraktık:KK23::KK1:

X