Geyikte yaparım, kariyerde :)

İyiyim canım sen nasılsın :KK19:

Ay aslında çıkıyom demeden çıkmazdım ben ama dün çok nemruttum :86: :86: dişimden kaynaklı sanırsam :86:

Hmm anladim canim gecmis olsun, rahatlamissindir cektirince :KK8: Ben benim dizleri dogum sonrasina erteledim :emir_bebek:

Bende iyim canim gecen gun ebeye gittim sekerime falan bakti biraz yuksek cikti :KK31: Cikolataaaaaaa Sekerrrrrrrr Kolaaaaa Fantaaaa Vssss gibi seyler cok yeme dedi :95:

Hmm anladim canim gecmis olsun, rahatlamissindir cektirince :KK8: Ben benim dizleri dogum sonrasina erteledim :emir_bebek:

Bende iyim canim gecen gun ebeye gittim sekerime falan bakti biraz yuksek cikti :KK31: Cikolataaaaaaa Sekerrrrrrrr Kolaaaaa Fantaaaa Vssss gibi seyler cok yeme dedi :95:

Evet canım rahatladım :97: sağol tatlım :KK19:

Hamile şekeri mi oluyomuş neymiş :97: çok yeme sende dadına bak :86: :86: aşermeler ne alemde :KK53:

Evet canım rahatladım :97: sağol tatlım :KK19:

Hamile şekeri mi oluyomuş neymiş :97: çok yeme sende dadına bak :86: :86: aşermeler ne alemde :KK53:

Evet oymus, Oyle yapiyom bende bol bol su iciyorum :KK31:

Asermeler son surat devam ediyo:KK53: istahimda acik istedikce istiyom ohhhhhhhhh :KK62:

Kızçelerrrr beni ceyar çağırıyo bi teşvikli satış vardı onu halledeyim yemekte yer gelirim yine öptüm sizi :KK16:

Azcik surtuneyim sana banada bulassin :86:

Benim düdügüm ötmüyo daha evde :KK52:

Yada bana gunluk ders ver örtmenimmmm :87:

Benimde düdüğü öttürmem zaman aldı bebikim :KK60: ama sen yaptırmak istediğin oldu mu söyle hemen bi beyin fırtınası yaparız :KK23: :KK23:

Kızçelerrrr beni ceyar çağırıyo bi teşvikli satış vardı onu halledeyim yemekte yer gelirim yine öptüm sizi :KK16:
Tamam canim, afiyet olsun bende aciktim sankiiii:KK56:
Benimde düdüğü öttürmem zaman aldı bebikim :KK60: ama sen yaptırmak istediğin oldu mu söyle hemen bi beyin fırtınası yaparız :KK23: :KK23:

heheh ozaman biraz zaman gecsin bakalim :86:

Sagol canim benim :KK71: En Büyük KK hihi Eminim halledersin he :KK51:

X