Geyikte yaparım, kariyerde :)

İyiyim canım sen nasılsın

Ay aslında çıkıyom demeden çıkmazdım ben ama dün çok nemruttum :86: :86: dişimden kaynaklı sanırsam :86:

Hmm anladim canim gecmis olsun, rahatlamissindir cektirince Ben benim dizleri dogum sonrasina erteledim

Bende iyim canim gecen gun ebeye gittim sekerime falan bakti biraz yuksek cikti Cikolataaaaaaa Sekerrrrrrrr Kolaaaaa Fantaaaa Vssss gibi seyler cok yeme dedi :95:

Evet canım rahatladım :97: sağol tatlım

Hamile şekeri mi oluyomuş neymiş :97: çok yeme sende dadına bak :86: :86: aşermeler ne alemde

Evet canım rahatladım :97: sağol tatlım

Hamile şekeri mi oluyomuş neymiş :97: çok yeme sende dadına bak :86: :86: aşermeler ne alemde

Evet oymus, Oyle yapiyom bende bol bol su iciyorum

Asermeler son surat devam ediyo istahimda acik istedikce istiyom ohhhhhhhhh

Kızçelerrrr beni ceyar çağırıyo bi teşvikli satış vardı onu halledeyim yemekte yer gelirim yine öptüm sizi

Azcik surtuneyim sana banada bulassin :86:

Benim düdügüm ötmüyo daha evde

Yada bana gunluk ders ver örtmenimmmm :87:

Benimde düdüğü öttürmem zaman aldı bebikim ama sen yaptırmak istediğin oldu mu söyle hemen bi beyin fırtınası yaparız

Kızçelerrrr beni ceyar çağırıyo bi teşvikli satış vardı onu halledeyim yemekte yer gelirim yine öptüm sizi
Tamam canim, afiyet olsun bende aciktim sankiiii
Benimde düdüğü öttürmem zaman aldı bebikim ama sen yaptırmak istediğin oldu mu söyle hemen bi beyin fırtınası yaparız

heheh ozaman biraz zaman gecsin bakalim :86:

Sagol canim benim hihi Eminim halledersin he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…