Geyikte yaparım, kariyerde :)

çok hastayım çok kırılıyo her yanım
geçmiş olsun kız gripmi oldun
kıskandım die kızdı ne çok kıskanıormuşum offffff yaaaa dün geceden beri aramadı ayrıldık mı ki biz 4 senelik ilişkim emeğim boşa mı gittiii
yok kız öyle bişey söylemeden ayrılınırmı kızgınlığı geçince arar üstüne düşme canım
sende askerde kimden kıskandın ki hemşo

geçmiş olsun kız gripmi oldun

yok kız öyle bişey söylemeden ayrılınırmı kızgınlığı geçince arar üstüne düşme canım
sende askerde kimden kıskandın ki hemşo

face bi akraabası eklemiş bende ona sölemeden sildim kim eklemiş beni dedi bende bu eklemiş ama sildim dedim neden habersiz siliosun die kızdı işteee dedi teli kapadı bir daha aramadı çok üzüldüm ama yaaaaa

hasta olam diye dua ettim oldum
başka duam kabul olmaz bu oldu
bide regl ile birleşti tam oldu
delü
face bi akraabası eklemiş bende ona sölemeden sildim kim eklemiş beni dedi bende bu eklemiş ama sildim dedim neden habersiz siliosun die kızdı işteee dedi teli kapadı bir daha aramadı çok üzüldüm ama yaaaaa
akrabasıymış kız sende niye sildin ki uzaktan akraba diyemi kıskandın
arar ya siniri geçince canım üzülme

ne bilim kıskandım işteee zaten günler geçmez oldu askerdeki askerim kadar yıprandım bende miniğim yaaaa zaman geldi sabahlara kadar askerimle tel de nöbet ttuttum çok emek verdim ona
juliacım bişey olmaz kendi haline bırak bi face te birini silcek diye ayrılcaksa ohoooo
bilmiorum ki hemşom ya bunaldım bi an özlem de var karmaşık duygular yaşadım
az kalmış kavuşunca bitçek hepsi canım

ne bilim kıskandım işteee zaten günler geçmez oldu askerdeki askerim kadar yıprandım bende miniğim yaaaa zaman geldi sabahlara kadar askerimle tel de nöbet ttuttum çok emek verdim ona

Sen ne kadar yıprandım dersen de onun kadar yıpranamazsın.
Nöbetleri sen tutmuyorsun,ailenden , arkadaslarından uzakta değilsin.
HEle son günler hiç geçmiyordur.
Senide çok özlüyor.
Empati kurup daha anlayışlı ol. Eminim senin içinde cok zor ama emin ol onun için daha zor.
Sen tek onu özlerken o ona ait olan herşeyi özlüyor. Yatağını bile nası özlemiştir.
Ve gereksiz kıskanclık yapma. O kıskanclıklar gün gelir aşkı bitirir. 4 yıla güvenmeyin. 20 yıllık evliliğini bitiren insanlar var bu yüzden.
Kıskanclıkın dozu cok iyi ayarlanmalıdır. Yoksa cok zarar verir.
Öle cok seviyorum,cok özledim mazeret değil.
Benide yanlış anlama iyiliğin için söylüyorum kuzu.
Güzel kalbin kırılmasın,böle pohtan mevzulara takılmayın diyene.
Ayrıca nihanımın sölediği gibim siniri geçince arar emin ol , gönlünü ferah tut

yok cnm yaaa sana kırılırmıyım neden kırılayımgereksiz kıskançlık mı yapıorum sence :97::97: sevdiğim için kıskanıorum :97::97:

kesinlikle çoook doğruuu
koparırım o dili :86::86::86:
:82:

yok cnm yaaa sana kırılırmıyım neden kırılayımgereksiz kıskançlık mı yapıorum sence :97::97: sevdiğim için kıskanıorum :97::97:

bebiş fıstık .. ablan sayılırım ve kıskanc olmayan bi bünyeyim ben yani kıskancımda cok cok dozundadır.
ama sunu iyi bilirim aşırı kıskanclık bogar beni. güvensizlik olarka görürüm.
yapma aşırısını fıstık ..
çok sinirlendiğinde onun sana ait oldugunu, güzel günler yaşayacağınızı düşün.
yarında arar merak etme

bu yönden hiç düşnmemiştim :26: bende çok güzel yazmışsın..

minik ablam bnm tavsiyelerin hep aklımda olcak bundan soraaa bunaltmıcam aşkımı tabi ararsa beni artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…