Geyikte yaparım, kariyerde :)

takıntılımısındır? Hayır takıntım yoktur varsada şuan aklıma gelmiyo

kıskancmısındır? Sevdiğimi tabikide kıskanırım ama takıntı derecesinde değil. :82:

bir gunun nasıl gecıyor? Şimdilik kış modu ev iş arısı mekik dokuyom

kac kardessın? 3 kardeşiz 2 tane ablam var

En sevdiğin yemek ? :44: Kapuskayı severim (kokusunu sevmem ama )

Batıl inançların varmı ? Yok sanırımm

Hayırlısı ile evlendikten sonra hemen çocuk düşünüyormusun ? düşünüyorsan kaç tane

? isimleri neler olur ? ( Evliler de yanıtlasın ) en az 1 sene yapmam herhalde:78: en az 2 tane olsun

Ehliyetin varmı ? Yoksa ne zaman almayı düşünüyosun ? Eheliyetim var ama araba kullanamıyom:86:

Asla yapmam dediğin ama yaptığın bişey varmı ? (genel anlamda) Asla kapalı alanda köpek beslemem derdim ama besledim.

Hangi şehirde yaşıyorsun ? İstanbul

kk' da en çok vakit geçirdiğin bölüm ? Şafak topiği, diyet topiği, vede burası

Sence günümüzde evlilik yaşı diye birşey varmı ? (kadın ve erkek olarak düşünürsek) Eski zamanlara göre arttığı kesin. Ama yine net bişey yok bence.

Bak sen cevaplamıycan diye ben cevapladım soruları :86:
haha iyi yapmıssın tatlım:)

rica ederimm:)

Yaşın kaç ?

27

Nerde yaşıyosun ? nerelisin ?

izmirde yaşıyorum Trabzonluyum

Boy,kilo, saç ve göz rengin ?

1.72 - 66 kusur oynuyo saçlar kıvırcık kumral kahve karışımı bişe göz rengim normalde yeşil sinirlenince mavi

Evlimisin ? Değilsen sevgilin varmı ?

Evliyim

Çalışıyormusun ? Çalışıyorsan Ne iş yapıyorsun?

Çalışıyorum :97: Özel bir şirketin muhasebesinden sorumluyum :97:

Kan grubun ?

A RH + kedi köpek kanı

kk ile tanışman nasıl oldu ?

Her bişey aradığımda burası çıktı karşıma ve diyet topiklerine yazmak için üye oldum :97: o günden beri burdayım her aradığımı buluyorum

Bizim topiği nasıl buldun ?

Topik zaten minik ile ortak aldığımız bir karardı iyiki de açmışız

İmkanın olsa Hangi ülkeye gitmek isterdin?

Önce İtalya (Makarna ve tarih için yoksa yakışıklı irkekleri düşünmüyom ) daha sonra Amerika ( oce almak için )

3 dilek hakkın olsa ne dilerdin?

Tüm sevdiklerimle mutlu,huzurlu ve sağlık dolu bir ömür geçirmek , İkiz bebişlerimin olması , Bide hayatımızı istediğimiz şekilde idame ettirebilecek kadar para

Lakabın varmı ?

Ortaokulda bi dönem gözlerimden dolayı kedi naf diyolardı yaş ilerledikçe kedisi gitti NaF kaldı patronumda söyler dönem dönem o kadar yani

kk da Hiç nick değiştirdinmi?

Hayır :97:

takıntılımısındır?

Evet taktığıma takarım

kıskancmısındır?

Dönem dönem kıskanırım ama sadece eşimi değil :98:

bir gunun nasıl gecıyor?

Genel bir gün dersek eğer :97: sabah 06:30 da uyanırım duş alırım giyinir eşimle evden çıkarım 08:15- 08:20 gibi işyerine gelirim zaten akşama kadr burdayım 18:00 mesai biter servise biner önce annemlere uğrarım :97: ordan beni eve babam götürür hem yürürüz hemde günün gelişmelerini konuşuruz ( dedikodu gibi ama değil ) sonra yemeğim varsa soyunur dökünür televizyon izlerim eşim gelene kadar sonra yemek yeriz televizyon izler muhabbet ederiz :97: sonra yatar uyurum +24

kac kardessın?

Benden 2 yaş küçük bir erkek kardeşim var

En sevdiğin yemek ?

Patlıcanın her yemeğini severim bide mantı en çok sevdiklerim bunlar

Batıl inançların varmı ?

Var Nazara inanırım :97: merdiven atından geçmem :97: kara kedi gördüm mü saçımı çekerim bide etrafıma bakarım biri görüyomu acaba diye vs vs vs

Hayırlısı ile evlendikten sonra hemen çocuk düşünüyormusun ? düşünüyorsan kaç tane

? isimleri neler olur ? ( Evliler de yanıtlasın )

Düşünmüyordum yapmadım da zaten ama nasip olursa 3 çocuk istiyorum 2 erkek bir kız ikiz olsun ikiside erkek olsun sonra bide ufak kız kardeşleri olsun inşallah

Ehliyetin varmı ? Yoksa ne zaman almayı düşünüyosun ?

5 sene oldu alalı bana bi araba lazım

Asla yapmam dediğin ama yaptığın bişey varmı ? (genel anlamda)

Var. Kimseye değerinden fazla değer vermiycem diyorum ama hep aynı hatayı yapıyorum bidaha asla yapmıcam diyorum yine yapıyorum safmıyım neyim :90:

Hangi şehirde yaşıyorsun ?

İzmir

kk' da en çok vakit geçirdiğin bölüm ?

Her bölümde cirit atıyorum ama tabiki topikimizde daha fazla vakit geçiriyorum

Sence günümüzde evlilik yaşı diye birşey varmı ? (kadın ve erkek olarak düşünürsek)

Yoksa da olmalı :97: kadın 24-25 erkek ise 28-30 dan önce evlenmemeli bence :76:

Ohh bee bitti

Okudum geldim gecmisi masallahhhhhhhhh rekordasin,bende cevaplasam mi diye dusundum ama hangi birinden baslicam bilemedim

Kocis aradi 23 mayisa randevu almis 4 boyutlu bakicas bebisime cd de vereceklermis

ayyyyy heyecanlandimmmmmm hemen gelsin 23 mayis yaaa yatalim kalkalim yatalim kalkalim 23 mayis olsun

Okudum geldim gecmisi masallahhhhhhhhh rekordasin,bende cevaplasam mi diye dusundum ama hangi birinden baslicam bilemedim

Bence cevapla ben sana kopyalayayım soruları şimdi sende cevapla yarın okurum malum çıkıcam birazdan :97:

Kocis aradi 23 mayisa randevu almis 4 boyutlu bakicas bebisime cd de vereceklermis

ayyyyy heyecanlandimmmmmm hemen gelsin 23 mayis yaaa yatalim kalkalim yatalim kalkalim 23 mayis olsun

Ayyyyyyyy ne güzel yatcas kalkcas yatcas kalkcass gelcek

Necisin :44:

Ben ev hanimiyim yiyip yiyip oturuyom, hem gobusumu hemde seyimi buyutuyom
kaç kilo aldın canım kaçıncı aydasın ben toplam on kilo almıştım
karbonhitrat çok yeme bak söyliyim sonra spra gitmek zorunda kalırsın

Yaşın kaç ?

Nerde yaşıyosun ? nerelisin ?

Boy,kilo, saç ve göz rengin ?

Evlimisin ? Değilsen sevgilin varmı ?

Çalışıyormusun ? Çalışıyorsan Ne iş yapıyorsun?

Kan grubun ?

kk ile tanışman nasıl oldu ?

Bizim topiği nasıl buldun ?

İmkanın olsa Hangi ülkeye gitmek isterdin?

3 dilek hakkın olsa ne dilerdin?

Lakabın varmı ?

kk da Hiç nick değiştirdinmi?

takıntılımısındır?

kıskancmısındır?

bir gunun nasıl gecıyor?

kac kardessın?

En sevdiğin yemek ?

Batıl inançların varmı ?

? isimleri neler olur ? ( Evliler de yanıtlasın )

Ehliyetin varmı ? Yoksa ne zaman almayı düşünüyosun ?

Asla yapmam dediğin ama yaptığın bişey varmı ? (genel anlamda)

Hangi şehirde yaşıyorsun ?

kk' da en çok vakit geçirdiğin bölüm ?

Sence günümüzde evlilik yaşı diye birşey varmı ? (kadın ve erkek olarak düşünürsek)

İşte sorular kızlarr gelen cevaplasın daha çok bilgi sahibi olalım birbirimiz hakkında

Bence cevapla ben sana kopyalayayım soruları şimdi sende cevapla yarın okurum malum çıkıcam birazdan :97:

Tamam canim

Ayyyyyyyy ne güzel yatcas kalkcas yatcas kalkcass gelcek

Evetttttttt 2 hafta var daha Su gibi gecsin gunlerrrr, cinsiyetinide gosterir bu sefer insallah amannnn ilk cocugum saglikli olsunda farketmiyo

Bu arada hıdrellez bugün kızlar sabahtan beri unuttum şimdi söylim akşama bol bol dilek tutun yazın kağıtlara :97: gül ağacınız varsa ona asın yoksa normal bi ağaca asın :97: bir sonraki hıdrelleze inşallah hepimizin dilekleri gerçekleşmiş olur ben ateşten de atlıycam güzel bi ateş bulursam :81: :81: bulamazsam da kendim yakarım

Resim alıntıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…