Geyikte yaparım, kariyerde :)

ah cnm yaaa ahhhh ne güzeldi hakikaten nafı ziyarete giderim ben

canm k.bakma ogün tl yanımda değildi çok sonra gördüm ben..tamm tekrr bitopik açalım ozaman..hem zayıflama olsun hemde muhabbet olsun yine eskisi gibi ordada toplanalım olmazmı:26:

kızlar havalar bi kapalı bi kapalı şakır şukur da yamur yağıyo içim kapandı resmen yaaaa

keşke siz olsanız ne güzel laflardık azıcık

işte benmde demek istediğim buydu ne güzeldi aklıma geliyo sürekli olala yazardı.yürüyüşü falan..iim canım buarada saolasın..hiç görüşemiyorz artık ama hep aklımdasınz farklı topiklerde oldunz için hanginizi bulayım şaşırdım ben..çokta özledim hepinizi..dedim gibi tekrr yeni bitopik açalım..buarada canm ben yine saçlarımı boyadım seni bulmuşken

Aklın yolu bir çok güzel kilo vermişsin canım zaten bebiş emdikçe problem yok tmm bundan sonra gelirim

nafiş 70-80 aralığındaki topikte galiba cnm aklında olsun

70-79

Evet güzel günlerimiz vardı içinee ..... tiler olsun ben güzel arkadaşlıklar kazandım ordan 70-79 topiği çok güzel insanlarla

dolu canım ve çok sıcak kanlılar sena abla var mesela çok yardımcı oluyo tecrübelerini paylaşıyo çok sevdim orayı 50 kilo bile

olsam orda kalıcam sanırsam

ah cnm yaaa ahhhh ne güzeldi hakikaten nafı ziyarete giderim ben

Gell gell güzelimmm gell hiç acımıycakkk

Önemli değil canım ama merak ediyorum seni müsait olduğun bi ara çaldır yada msj at arayayım

Ben şuan bulunduğum zayıflama topiğinden çok memnunum başka topik açma niyetim yok cnm

slm cnm belki bi topik açar herkese davet yollarım artık katılım olursa eski günleri yaadederiz olmazsa da farketmez artık napalım...

hadi neyynn

Kiev Usulu Tavuk Dolması (Resimli)
Açıklama : Ukrayna'nın Meşhur Kiev tavuğu..
Restoranların göz bebeği;tadılması gereken bir lezzet..
Püf noktalarına dikkat ederek ; güzel bir tat ve sunum elde edebilirsiniz..
Her okul çıkışı bu dolmayı yiyebilmek için dakiklarca sıra beklediğimizi hatırlarım Ukraynada iken.
Umarım dener ve beğenirsiniz.
Zorluk Derecesi: Kolay

Kullanılan Malzemeler:
Malzemeler:

- 8 adet tavuk göğsü ( hafifçe yassıltılmış)

- 1/ 2 bardak tereyağı

- 1 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz

- 1 adet dövülmüş karanfil

(karanfili eklemeyebilirsiniz..)

- 1 yemek kaşığı kıyılmış sarımsak

- biraz tuz ve karabiber

- 1/ 2 bardak un

- 2 çırpılmış yumurta

- galeta unu
Hazırlık

Tarifin Hazırlanışı
Hazırlanışı:

Tavuk göğüslerini yağlı kağıt arasında döverek inceltin.Tereyağını bir kasede karıştırarak yumuşatın. Kıyılmış maydanoz, karanfil, sarımsak, tuz ve karabiber katın ve sekiz eşit kısıma bölün. Tavuk göğüslerinin içine hazırladığınız içten koyup rulo biçiminde sarın; buzdolabında bekletin. Tavuk sarmalarını önce una sonra yumurtaya sonra da galeta ununa bulayın. Varsa, derin kızartma kabının süzgecine yerleştirip kızgın yağa sokarak ya da kızartma tavasında kızartın. Kızartılan tavukları kağıt üzerine çıkartın. Servis zamanına kadar sıcak fırında bekletin

(Fleto olarak da alabilirsiniz tavukları.Çok kalın olmamalı aksi taktirde içi pişmez olabildiğince ince olsun..

Ayrıca bol yağda kızartın nefis oluyor ..Özelliği yağda pişmesidir..)

hepinize iyi bayramlar daha çok bayram görün inşallah sevdiklerinizle

İyi bayramlar ablacım sağol sende inşallah

geçmiş bayramınız kutlu olsun kızlar..

Atam seni çok seviyoruz, özlemle anıyoruz...

Sağol canım seninde

Hiç denemedim :26:

selam kızlar nasılsınız ben tavuk dolmasını yapmıştım hiç başarılı olamadım

Kendi adıma iyiyim ablacım ama buraya pek uğramıyorum sen nasılsın iyimisin

selam kızlar nasılsınız ben tavuk dolmasını yapmıştım hiç başarılı olamadım
ablacım ben de şimdilik sadece dışarda yedim beğenince tarifini buldum sizinle de paylaşayım dedim

seninki niye başarılı olmadı, pişmesinde mi problem oldu yoksa dağıldı mı?

İyi bayramlar ablacım sağol sende inşallah

Sağol canım seninde

Hiç denemedim :26:

Kendi adıma iyiyim ablacım ama buraya pek uğramıyorum sen nasılsın iyimisin
naber tatlımm

çok boşladık topiimizi çoook

valla şeytan diyo topik aç yılbaşı çekilişi topii eski ve yeni arkadaşlarla belki bi kaynaşma kıpraşma olabilir kimbilir...

cnm bu benim gürcistanda yediğim yemeklerden birinin tarifi.. ama aslında ukrayna yemeğiymiş.. belki bi gün deneyebilirsin diye düşündüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…