- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 162
-
- Konu Sahibi minikdepresif
- #4.441
temin nafın zayıflama topiinde dolandım..
eski günler geldi aklıma
hey gidi hey gram gram tartıp yerdim.. her gün de tartılırdım.. haftada altı gün bi bçk saatten yürüyüş yapardım.. ne güzel de destek olurduk birbirimize
zor verdim gr gr verdim ama neyse ki kilomu da korudum.. hep böyle de gider inşallah
yoldaşlarım napii acaba :26:
bu arada nafiş 68.5la başlamış 2 kgya yakın vermiş, 70-80 topiinde ne arıyo derseniz bilemiyom valla öhömm öhömm
benden de slm söyleah cnm yaaa ahhhh ne güzeldi hakikatennafı ziyarete giderim ben
Canım Allah isteyen herkese versin inşallahhhçok sağol güzel dileklerin için
Bu konuda bende kocişine katılıyorum sanırım :26: küçücük bebekle nasıl geliceksin canım türkiyeye çok zor olur yazık yavrunu düşün
annenin senin yanına gelmesi daha makul ve mantıklı çocuk kendini toparlayınca biraz gelişince seneye mesela sen gidersin
Ben buraya uğramayı unutuyom artıkzayıflama topikindeyim buraya kimse gelmiyo eski muhabbetimiz kalmadı
Aradım geçenlerde seni açmadın neno topiğe gelmem ben biliyosun hepimizin olduğu bi topik burası vardı ama işten güçten
sanırım artık gelemiyoruzgerçi telefonda irtibatımızı kopartmadık çok şükür
kızlar havalar bi kapalı bi kapalı şakır şukur da yamur yağıyo içim kapandı resmen yaaaa
keşke siz olsanız ne güzel laflardık azıcık
eski günler geldi aklıma
hey gidi hey gram gram tartıp yerdim.. her gün de tartılırdım.. haftada altı gün bi bçk saatten yürüyüş yapardım.. ne güzel de destek olurduk birbirimize
zor verdim gr gr verdim ama neyse ki kilomu da korudum.. hep böyle de gider inşallah
bu arada nafiş 68.5la başlamış 2 kgya yakın vermiş, 70-80 topiinde ne arıyo derseniz bilemiyom valla öhömm öhömm
Amin canim, rabbim her isteyene nasip etsin
Dediklerinin aynisi diyo esimde :26: ve bi cok kisi . haklisiniz sanirimzaten esim simdiden bilet bakiyor seneye temmuz yada agustos gibi turkiyeye gidecegiz kizimda yasina yaklasmis oluyo Allah in izniyle insallah. Artik sabredicez ne yapalim Ama cok ozledim annemleri
Zayiflama topigimiyakinda benimde o topige gelmem lazim 74 le doguma gitmistim suan 61 kiloyum cogu gitti azi kaldi suan 6 kilo fazlam var
firsat buldukca bakiyorum burayada gelin unutmayin burayi ne guzel sohbetlerimiz olmustu :26:
nafiş 70-80 aralığındaki topikte galiba cnm aklında olsun
eski günler geldi aklıma
ah cnm yaaa ahhhh ne güzeldi hakikatennafı ziyarete giderim ben
canm k.bakma ogün tl yanımda değildi çok sonra gördüm ben..tamm tekrr bitopik açalım ozaman..hem zayıflama olsun hemde muhabbet olsun yine eskisi gibi ordada toplanalım olmazmı:26:
işte benmde demek istediğim buydu ne güzeldi aklıma geliyo sürekli olala yazardı.yürüyüşü falan..iim canım buarada saolasın..hiç görüşemiyorz artık ama hep aklımdasınz farklı topiklerde oldunz için hanginizi bulayım şaşırdım ben..çokta özledim hepinizi..dedim gibi tekrr yeni bitopik açalım..buarada canm ben yine saçlarımı boyadım seni bulmuşken
selam şekerler nasılsınızzzzzzz
slm cnm belki bi topik açar herkese davet yollarım artık katılım olursa eski günleri yaadederiz olmazsa da farketmez artık napalım...canm k.bakma ogün tl yanımda değildi çok sonra gördüm ben..tamm tekrr bitopik açalım ozaman..hem zayıflama olsun hemde muhabbet olsun yine eskisi gibi ordada toplanalım olmazmı:26:
işte benmde demek istediğim buydu ne güzeldi aklıma geliyo sürekli olala yazardı.yürüyüşü falan..iim canım buarada saolasın..hiç görüşemiyorz artık ama hep aklımdasınz farklı topiklerde oldunz için hanginizi bulayım şaşırdım ben..çokta özledim hepinizi..dedim gibi tekrr yeni bitopik açalım..buarada canm ben yine saçlarımı boyadım seni bulmuşken
hadi neyynnAklın yolu birçok güzel kilo vermişsin canım zaten bebiş emdikçe problem yok tmm bundan sonra gelirim
70-79
Evet güzel günlerimiz vardı içinee ..... tilerolsun ben güzel arkadaşlıklar kazandım ordan 70-79 topiği çok güzel insanlarla
dolu canım ve çok sıcak kanlılarsena abla var mesela çok yardımcı oluyo tecrübelerini paylaşıyo çok sevdim orayı 50 kilo bile
olsam orda kalıcam sanırsam
Gell gell güzelimmm gell hiç acımıycakkk
Önemli değil canım ama merak ediyorum seni müsait olduğun bi ara çaldır yada msj at arayayım
Ben şuan bulunduğum zayıflama topiğinden çok memnunum başka topik açma niyetim yok cnm
hepinize iyi bayramlar daha çok bayram görün inşallah sevdiklerinizle
geçmiş bayramınız kutlu olsun kızlar..
Atam seni çok seviyoruz, özlemle anıyoruz...
Kiev Usulu Tavuk Dolması (Resimli)
Açıklama : Ukrayna'nın Meşhur Kiev tavuğu..
Restoranların göz bebeği;tadılması gereken bir lezzet..
Püf noktalarına dikkat ederek ; güzel bir tat ve sunum elde edebilirsiniz..
Her okul çıkışı bu dolmayı yiyebilmek için dakiklarca sıra beklediğimizi hatırlarım Ukraynada iken.
Umarım dener ve beğenirsiniz.
Zorluk Derecesi: Kolay
Kullanılan Malzemeler:
Malzemeler:
- 8 adet tavuk göğsü ( hafifçe yassıltılmış)
- 1/ 2 bardak tereyağı
- 1 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz
- 1 adet dövülmüş karanfil
(karanfili eklemeyebilirsiniz..)
- 1 yemek kaşığı kıyılmış sarımsak
- biraz tuz ve karabiber
- 1/ 2 bardak un
- 2 çırpılmış yumurta
- galeta unu
Hazırlık
Tarifin Hazırlanışı
Hazırlanışı:
Tavuk göğüslerini yağlı kağıt arasında döverek inceltin.Tereyağını bir kasede karıştırarak yumuşatın. Kıyılmış maydanoz, karanfil, sarımsak, tuz ve karabiber katın ve sekiz eşit kısıma bölün. Tavuk göğüslerinin içine hazırladığınız içten koyup rulo biçiminde sarın; buzdolabında bekletin. Tavuk sarmalarını önce una sonra yumurtaya sonra da galeta ununa bulayın. Varsa, derin kızartma kabının süzgecine yerleştirip kızgın yağa sokarak ya da kızartma tavasında kızartın. Kızartılan tavukları kağıt üzerine çıkartın. Servis zamanına kadar sıcak fırında bekletin
(Fleto olarak da alabilirsiniz tavukları.Çok kalın olmamalı aksi taktirde içi pişmez olabildiğince ince olsun..
Ayrıca bol yağda kızartın nefis oluyor ..Özelliği yağda pişmesidir..)
selam kızlar nasılsınız ben tavuk dolmasını yapmıştım hiç başarılı olamadım
ablacım ben de şimdilik sadece dışarda yedim beğenince tarifini buldum sizinle de paylaşayım dedimselam kızlar nasılsınız ben tavuk dolmasını yapmıştım hiç başarılı olamadım
naber tatlımmİyi bayramlar ablacım sağol sende inşallah
Sağol canım seninde
Hiç denemedim :26:
Kendi adıma iyiyim ablacım ama buraya pek uğramıyorumsen nasılsın iyimisin