Geyikte yaparım, kariyerde :)

selam kizlar naber giremiyorum ben fazla

cadi kizim prensesim butun gunumu aliyor uykusuz geceler basladi yemegi bile zor yapiyorum suan bile bi yandan kizimi uyutmaya calisiyorum bi yandan size yaziyorum ama olsun hepsi cok guzel rabbim sizlerede nasip etsin boyle kendinize vakit ayiramayin hihi :)

bu arada annemde gelemedi yalnizim annem yilbasinda beni cagiriyo gel diyo fakat kocisi ikna edemiyom :26: naaaaaafff sen anlarsin bu islerden hamileykende diyodunya bana nasil ikna etcem ben bu adami :26: akil ver bana

sizlerde ne var ne yok

gecmisi okudumda alinti yapmadim hepinize tesekkur ederim darisi sizlere olsun insallah

Son düzenleme:
nerdesnz kızlar ya:26: hiç görüşemez olduk..biaraya gelelm yine biyerde toplaNALIM topik olarak yani olala melis hiç karşılaşmıyorm artık hiç nafcm sende başka bizayıflama topiğindesn sanırım eski olduğumz yere gelsenize kimse kalmadı yazlnızım yeni ark.geldi bende yazıp çıkıyorum..biyer söyleyn hepinizn olduğu orayada geleyim bari

Canım Allah isteyen herkese versin inşallahhh çok sağol güzel dileklerin için

Bu konuda bende kocişine katılıyorum sanırım :26: küçücük bebekle nasıl geliceksin canım türkiyeye çok zor olur yazık yavrunu düşün

annenin senin yanına gelmesi daha makul ve mantıklı çocuk kendini toparlayınca biraz gelişince seneye mesela sen gidersin

Ben buraya uğramayı unutuyom artık zayıflama topikindeyim buraya kimse gelmiyo eski muhabbetimiz kalmadı

Aradım geçenlerde seni açmadın nen o topiğe gelmem ben biliyosun hepimizin olduğu bi topik burası vardı ama işten güçten

sanırım artık gelemiyoruz gerçi telefonda irtibatımızı kopartmadık çok şükür

Amin canim, rabbim her isteyene nasip etsin

Dediklerinin aynisi diyo esimde :26: ve bi cok kisi . haklisiniz sanirim zaten esim simdiden bilet bakiyor seneye temmuz yada agustos gibi turkiyeye gidecegiz kizimda yasina yaklasmis oluyo Allah in izniyle insallah. Artik sabredicez ne yapalim Ama cok ozledim annemleri

Zayiflama topigimi yakinda benimde o topige gelmem lazim 74 le doguma gitmistim suan 61 kiloyum cogu gitti azi kaldi suan 6 kilo fazlam var

firsat buldukca bakiyorum burayada gelin unutmayin burayi ne guzel sohbetlerimiz olmustu :26:

slm cnm herşeyin yolunda olmasına ve mutlu olmana çok çok sevindimm

bence annen yanına gelsin tatlım sen bahara yaza doğru gelirsin..

çok öptüm tatlımm

kız kevser geçen gün seni andım nafa da söyledim napıyo bu kız diye ne var ne yok nasısın

ben de senin gibi hissediyorum cnm ama şimdilik böyle :26:

katılıyom

ama naf hep msnden konuşunca topik lafta kalıyo belki gelir ordaki arkadaşlar sürekli nöbet tutsak

kalbimiz sen bizim eski paylaşımlarımızı görcektin offfff oooofffff

kilon çok iyi cnm sevindim hızla vermene..

kızlar havalar bi kapalı bi kapalı şakır şukur da yamur yağıyo içim kapandı resmen yaaaa

keşke siz olsanız ne güzel laflardık azıcık

öyle valla culicimm

ÖM atıyodum haber alamadığım arkadaşlara ama 10 dk bekle diyo pufff temin de sana atacaktım

naptınız barıştınız mı bari noldu cnm

barıştık cnmmmm o kadar mutluyum ki allah nazarlardan korusun

napiim cnm spora başlamıştım ama yamurlu havada terli terli 3-4 kez rüzgar yiyince tıkıldım kaldım haftasonu eve.. çok rüzgar var dışarda...

bende biraz boğazımı tutup spor yapsam ii olcak

sen hangi zayıflama topiğindesin

bende biraz boğazımı tutup spor yapsam ii olcak

sen hangi zayıflama topiğindesin
ben daha kilo almadım cnm sporu rutin olarak yapıyom kilo vermek için değil..

zaten hareket etmek daha zevkli geliyo.. yürüyüşe falan çıkıyodum daha önce de.. ya da bisiklete biniyodum.. yoksa patlıyorum

temin nafın zayıflama topiinde dolandım..

eski günler geldi aklıma

hey gidi hey gram gram tartıp yerdim.. her gün de tartılırdım.. haftada altı gün bi bçk saatten yürüyüş yapardım.. ne güzel de destek olurduk birbirimize

zor verdim gr gr verdim ama neyse ki kilomu da korudum.. hep böyle de gider inşallah

yoldaşlarım napii acaba :26:

bu arada nafiş 68.5la başlamış 2 kgya yakın vermiş, 70-80 topiinde ne arıyo derseniz bilemiyom valla öhömm öhömm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…