- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 40
-
- Konu Sahibi minikdepresif
- #4.421
günaydın şekerler
nafın msjı nereye kaybolmuş???
hayalini görmüşüm sanırsamGünaydın sevgi abla nasılsın iyimisinİzmirde hava çok güzel güneşli ımmmm insanın içini ısıtıyo
Olişimmmmmmnaber tatlışkom ne mesajı tatlım :26:
selam kizlar naber giremiyorum ben fazla
cadi kizim prensesim butun gunumu aliyoruykusuz geceler basladi yemegi bile zor yapiyorum suan bile bi yandan kizimi uyutmaya calisiyorum bi yandan size yaziyorum ama olsun hepsi cok guzel rabbim sizlerede nasip etsin boyle kendinize vakit ayiramayin hihi :)
bu arada annemde gelemedi yalnizimannem yilbasinda beni cagiriyo gel diyo fakat kocisi ikna edemiyom :26: naaaaaafff sen anlarsin bu islerden hamileykende diyodunya bana nasil ikna etcem ben bu adami :26: akil ver bana
sizlerde ne var ne yok
gecmisi okudumda alinti yapmadim hepinize tesekkur ederim darisi sizlere olsun insallah
nerdesnz kızlar ya:26: hiç görüşemez olduk..biaraya gelelm yine biyerde toplaNALIM topik olarak yaniolala melis hiç karşılaşmıyorm artık hiç nafcm sende başka bizayıflama topiğindesn sanırım eski olduğumz yere gelsenize kimse kalmadı yazlnızım yeni ark.geldi bende yazıp çıkıyorum..biyer söyleyn hepinizn olduğu orayada geleyim bari
Canım Allah isteyen herkese versin inşallahhhçok sağol güzel dileklerin için
Bu konuda bende kocişine katılıyorum sanırım :26: küçücük bebekle nasıl geliceksin canım türkiyeye çok zor olur yazık yavrunu düşün
annenin senin yanına gelmesi daha makul ve mantıklı çocuk kendini toparlayınca biraz gelişince seneye mesela sen gidersin
Ben buraya uğramayı unutuyom artıkzayıflama topikindeyim buraya kimse gelmiyo eski muhabbetimiz kalmadı
slm cnm herşeyin yolunda olmasına ve mutlu olmana çok çok sevindimmselam kizlar naber giremiyorum ben fazla
cadi kizim prensesim butun gunumu aliyoruykusuz geceler basladi yemegi bile zor yapiyorum suan bile bi yandan kizimi uyutmaya calisiyorum bi yandan size yaziyorum ama olsun hepsi cok guzel rabbim sizlerede nasip etsin boyle kendinize vakit ayiramayin hihi :)
bu arada annemde gelemedi yalnizimannem yilbasinda beni cagiriyo gel diyo fakat kocisi ikna edemiyom :26: naaaaaafff sen anlarsin bu islerden hamileykende diyodunya bana nasil ikna etcem ben bu adami :26: akil ver bana
sizlerde ne var ne yok
gecmisi okudumda alinti yapmadim hepinize tesekkur ederim darisi sizlere olsun insallah
kız kevser geçen gün seni andım nafa da söyledim napıyo bu kız diye ne var ne yok nasısınnerdesnz kızlar ya:26: hiç görüşemez olduk..biaraya gelelm yine biyerde toplaNALIM topik olarak yaniolala melis hiç karşılaşmıyorm artık hiç nafcm sende başka bizayıflama topiğindesn sanırım eski olduğumz yere gelsenize kimse kalmadı yazlnızım yeni ark.geldi bende yazıp çıkıyorum..biyer söyleyn hepinizn olduğu orayada geleyim bari
katılıyomCanım Allah isteyen herkese versin inşallahhhçok sağol güzel dileklerin için
Bu konuda bende kocişine katılıyorum sanırım :26: küçücük bebekle nasıl geliceksin canım türkiyeye çok zor olur yazık yavrunu düşün
annenin senin yanına gelmesi daha makul ve mantıklı çocuk kendini toparlayınca biraz gelişince seneye mesela sen gidersin
Ben buraya uğramayı unutuyom artıkzayıflama topikindeyim buraya kimse gelmiyo eski muhabbetimiz kalmadı
Aradım geçenlerde seni açmadın neno topiğe gelmem ben biliyosun hepimizin olduğu bi topik burası vardı ama işten güçten
sanırım artık gelemiyoruzgerçi telefonda irtibatımızı kopartmadık çok şükür
kalbimiz sen bizim eski paylaşımlarımızı görcektin offfff oooofffff
Amin canim, rabbim her isteyene nasip etsin
Dediklerinin aynisi diyo esimde :26: ve bi cok kisi . haklisiniz sanirimzaten esim simdiden bilet bakiyor seneye temmuz yada agustos gibi turkiyeye gidecegiz kizimda yasina yaklasmis oluyo Allah in izniyle insallah. Artik sabredicez ne yapalim Ama cok ozledim annemleri
Zayiflama topigimiyakinda benimde o topige gelmem lazim 74 le doguma gitmistim suan 61 kiloyum cogu gitti azi kaldi suan 6 kilo fazlam var
firsat buldukca bakiyorum burayada gelin unutmayin burayi ne guzel sohbetlerimiz olmustu :26:
oliş cnm nasılsın ölsek kalsak birbiirimizden haberimiz yok yaaaaa
öyle valla culicimm
ÖM atıyodum haber alamadığım arkadaşlara ama 10 dk bekle diyo pufff temin de sana atacaktım
naptınız barıştınız mı bari noldu cnm
oooo çok sevindim tatlımmm aminnnnnbarıştık cnmmmmo kadar mutluyum ki allah nazarlardan korusun
oooo çok sevindim tatlımmm aminnnnn
napiim cnm spora başlamıştım ama yamurlu havada terli terli 3-4 kez rüzgar yiyince tıkıldım kaldım haftasonu eve.. çok rüzgar var dışarda...olişim sen neler yapıosun topiğimizde bir terk edilmişlik havası var bu aralar
napiim cnm spora başlamıştım ama yamurlu havada terli terli 3-4 kez rüzgar yiyince tıkıldım kaldım haftasonu eve.. çok rüzgar var dışarda...
ben daha kilo almadım cnm sporu rutin olarak yapıyom kilo vermek için değil..bende biraz boğazımı tutup spor yapsam ii olcak
sen hangi zayıflama topiğindesin
nafiş 70-80 aralığındaki topikte galiba cnm aklında olsun
bilmiyorum cnm zaten onun boyu var.. benden 14-15 cm uzun mesela..ene nafiş 70lere mi çıktı bacım