- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
-
- Konu Sahibi minikdepresif
- #3.261
iyi yapmışsın tatlımm
Sagol canim
yarin kontrolum vardi zaten onun icin yarini bekliyorum
Hmm Sanada gecmis olsun canim ,
Evet internetten baktim bende simdi oksuruk ve hapsuruktan bebege zarar gelmezmisbirazda olsa rahatladim Yarin doktorada sorar bebegimi gorunce sagliklica insallah iyice rahatlarim
Zaten hap yada surup vereceklerini sanmam onun icin bol bol ihlamur turu seyler iciyorum :97:
Insallah gecer biran once
bu arada kizlar nerde :26:
nbr culiiiselam kalbimiz
nihannnselam kızlar
olişim cumartesi aradığında uyuyordum duymadım sana döndüm ama sende açmadın kuşum nasılsın iyimisin
nihannn
nasısınn cnm
ben de cumartesi bi yattım bi evle uğraştım cnm..aradığını sonra gördüm
pazar pazar da rahatsız etmiim dedimm
yine ararım cnm vadofonun sınırsız tarifesine geçtimm yaşasın konuşmakkk yupiiii
:102::102::102::102::102:
:111::111::111::111::111::111:
bilsem arardım valla cnmhadiya ne güzel yapmışın bol bol çene çalarız
iyiym canım sen nasılsın
bugün eşim yoktu bütün gün temizlik yaptım cam sildim filan
sıkıcı ve yorucu bi pazardı anlayacağın:97::97:
olsun napalım konuşuruz yine canımbilsem arardım valla cnm
pazar pazar rahatsız etmiim dedimm
ellerine sağlık mis gibi olmuştur evinn..
ben de geçen hafta temizlik yaptımbu hafta sadece etrafı toparladımm
tamam canım birazdan bende çıkıcam çok öptüm bebik sende kendine iyi bak:80:nihanımm ben kaçıyorum fıstıım
görüşürüz cnm kendine çok iyi bak
ben de çok öptümm kuzucummm görüşürüzzztamam canım birazdan bende çıkıcam çok öptüm bebik sende kendine iyi bak:80:
iyiym nen sen napıyon hemşocannen hemşoooo napiosun
bende gıcık oluyorum he 3 ay önce mınyağın biri kaşımı bozdu hala düzeltemedi kuaförem kalfası bozdubu arada dün perma yapacaklardı ama kağıdı bitmişmişş yapamadılar ben de vazgeçtim
saçımı kestirdim ama hiç bişeye benzetemedi gerizekalılar
sevmiyom bu kuaför milletini beceriksizler yaaatek kaşımı aldırdığım kadın işini güzel yapıyoo
offff offfff offffff
naf bi süre gelemeeyebilir. az önce telefonda konuştum. kayınpederinin sağlık sorunları var. eşi ile omuz omuza onun için koşturucaklar.
kuzuma Allah sabır, kayınpederinede iyileşecek güç versin
görmedm culiiiigidiomusun
allah şifa versinnnaf bi süre gelemeeyebilir. az önce telefonda konuştum. kayınpederinin sağlık sorunları var. eşi ile omuz omuza onun için koşturucaklar.
kuzuma Allah sabır, kayınpederinede iyileşecek güç versin
geçmiş olsun canm ya bişey bliyorum ama yardımcı olurmu bilmem :82:Niden kimsecikler yok :26:
kizlar oksuruge ne iyi gelir icim disima cikti oksurmekten
ihlamur , nane limon , naneli seker yiyorum ama gene devam ediyo