Geyikte yaparım, kariyerde :)

günaydın kızlar

son 2 gündür hem keyfim yoktu hem de hasta olmuşum meğer boşladım topii

ama bütün mesajları okumuştumm :82:

sabah b8de çay koydumm tüp bitmişş :84:

eskiden kaç ay giderdi ya :26: gizli zam yapıyolar heralde

minikcim naber

telefon ettim ama farkettim ki boğazım hala konuşmaya müsait değil öksürük krizine giriyom konuşurken

tarife değiştirdim saatlerce konuşasım var bi taraflarım şişecek yarına geçmezse

nazara geldimm sanırımm

bugün ev ve güzellik günüm olsunn
az etrafı toparlıcam yavaş yavaş, maske yapıcam, sonra duş alcam, kuaföre gitcem, saç kestircem, kaş aldırcam, sonra evde frenç yapıcam :103:

yarın da biraz düzelirsem şöyle yaz renklerinde güzel bi elbise alasım var bulabilirsem :103:

pazartesi de saçımı 50ler stili yaptırasım var, vak diyolarmış bakalım nası olcek

duydum kuzum duydumda arkadaşla dün akşam sinirli olduğum konuyu konuşuyoduk açamadım, ben aradım sen başkasıyla konuşuyodun.
ortalığı karıştırmayı düşünüyodum, dün cok sinirlendim ama susucam.
ortalığı karıştırırsam çekip gitmem gerek , işe güzel tarafından bakıcam iş bulduğumda bunlara hiç zaman vermek zorunda değiliim.
işimi bulduğum günün ertesi o güne kadar ki alacağımı alıp, ertesi günde bu bu bu sebeplerden artık burda duramayacağım diyeceğim.

iyi yapmışsın tatlım bi anlık sinirle hareket etmemekle.. soğukkanlı, planlı, hesaplı, yavaş ama emin adımlarla ilerlemek lazım iş hayatında.. büyük kediler de öyle avlanıyolar ya önce çok çok yavaş, sakin, sessiz, konsantre hareket ediyolar.. en uygun zaman gelince de

bazen gücüm kalmıyor kuzu.
burda herkesi yıpratıyorlar,herkes isyanda. ama mecburen dayanıcam. sabrın sonu selamet biliyorum.
bakalım ne olcek

kimsecikler yokk ah nerede vah neredee topak arkadaşlarm neredeeee
siz yoksanz bende yokum
hatta şuan gittim

Bizde geldikkkk

kizlar cok kotu oksuruyorum ben ya geceleri hic uyutmuyo , uyuytmamasi problem degil ama o kadar cok oksuruyorum ki bebegime bisey olucak diye korkuyorum

Bizde geldikkkk

kizlar cok kotu oksuruyorum ben ya geceleri hic uyutmuyo , uyuytmamasi problem degil ama o kadar cok oksuruyorum ki bebegime bisey olucak diye korkuyorum

hoşgeldinizz tatlımm

çok geçmiş olsunn

doktora gittin mi cnm neden öksürüyosun acaba??
mesela ben de uzun süre öksürdüm hiçbişiim yoksanmıştım meğerse faranjitmişi

öksürükten bebeğe zarar geleceğini sanmam cnm ama sen mutlaka bi dr'a git

Son düzenleme:

Sagol canim

yarin kontrolum vardi zaten onun icin yarini bekliyorum

Hmm Sanada gecmis olsun canim ,

Evet internetten baktim bende simdi oksuruk ve hapsuruktan bebege zarar gelmezmis birazda olsa rahatladim Yarin doktorada sorar bebegimi gorunce sagliklica insallah iyice rahatlarim

Zaten hap yada surup vereceklerini sanmam onun icin bol bol ihlamur turu seyler iciyorum :97:

Insallah gecer biran once

bu arada kizlar nerde :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…