Geyikte yaparım, kariyerde :)

Ben geldim mi kimse olmuyo ki zati

Nafim gecmis olsun bi disin daha gitmis

Bu arada doktorun yakusukluymus dikkatimi cektide dadlu kapmis ama

Kizlar bogazim agriyo oksuruyom arada ama sesim kisildi

Ve bi kac gundur sis ayakla uyaniyom

Baska ne haberler var minik zapuklasmis hayrola :86: angussuz kalinca vah garibim koca bulak ona

juliiiiiiiiiiiiii kusum sana nen askerin geldi geleli ekiyon sen beni

olisssssss sac boyan nasil oldu yakustu mu foto koycaktin hani :26:

sahmerannnn kis o gun dedigini yaptim zati tam kapiyi acinca kocisde benim odaya geliyomus kapida karsilastik , ama ben degil o naz yapti bana canim sunu istiyo bunu istiyo diyo sankim o hamile

Amaaaaannnnnnn cenem dustu gidiyom ben anamla konusam azcik ozledim

Anammmm anamm garippp anammm

Sen yoksunnnnnnnnn yanimdaaaaaaa

Kimseeeeeeee derrrttt yanammmmmm

Son düzenleme:
bi ziyaretcide alttan alttan bakiyo:18:, tek basima korkuyom zati hayalet gibi biri oluncada iyice korktum :83:

na nana nanaana
iğrenç bi sınavı bitirip geldim
naf geçmiş olsun canm bende dişlerimden çok dertliyim anne sütü hiç içmemişim çok saglıksızlar
sapukk birdi ikiye çıktıııı ayy yazcak bişey bulamadım yorgunum kmseciklerde yokk :82:

Sonunda da duygusala bağlamışsın canım

bi ziyaretcide alttan alttan bakiyo:18:, tek basima korkuyom zati hayalet gibi biri oluncada iyice korktum :83:

Ben kapıya bodyguard koydum bundan sonra korkmana gerek yok canım

Sağol tatlım benim yirmilikler çapraşıklığa neden oluyodu çektirip kurtuluyorum :97: inşallah başka bir problem çıkmaz :97:

şu sınavların bitsede azcuk muhabbet etsek pambıkım

yavurm bakıp bakıp gidiyo yazık. gel bacım bizim topiğe gel. onlar kendilerini kariyere verdiler

Hastaydım nen dişim ağriydi

he yazzik banaaaa temem gelem sizin oraya

Hemende gitmiş yaa

Kızlar ancak gelebildim yemekti ütüydü eşimin bavuluydu derken yine yoruldum :97: uykum geldi birazdan yatarım zaten dişimde sızlamaya başladı ağrı kesicinin etkisi geçmeden uyumam lazım :76:

İyi geceler kızçelerr

Topiği kapatıyorum sabah gelince panjurları açmayı unutmayın :82:

Anahtar pas... altında değil saksının i....de

Herkeşten önce gelmişim çekicem kulağınızı nen

Günaydınn kimse yok bari biraz topik dolanayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…