Geyikte yaparım, kariyerde :)

ben geldiiiim

ay çok yoruldum bugün hemen üstümdekileri attım kkyı açtım :90:birazdan yemek yeriz azcık tv daha sonra gelirim bende zaten kimse yok gibi

ben geldiiiim

ay çok yoruldum bugün hemen üstümdekileri attım kkyı açtım :90:birazdan yemek yeriz azcık tv daha sonra gelirim bende zaten kimse yok gibi

bende bi 10dk uğrayayım dedim mienseracım akşaama gelcem bende akşama görüşürüz o zaman

Nemrudun kızı yandırdı bizi çarptı sillesini felek misali sil yazımızı kurtar biziii

Allahtan bugün değil kuzu ağzımı açamıyom akşam çünküm bu en çok zizinin işine yariyi
adamcağız azcık kafayı dinliyodur
şaka bi yana umarım iyisindir cnm

Sen ne kadan pozitifsin bugün yaaa Allah bozmasın
nafişş minik sana pozitif

nen ben yokum yine kaç sayfa yazmışsınız
yeni gelenler hoşgelmişşş
malumunuz final haftası ama 9 haziranda bomba gibi dönücm aranıza
şmdi gidiyorum ama dönücem anacımmm
allah zihin açıklığı versin cnm..

Bugün hiç ilgilenemedim topiğimizlen kimsede gelmedi akşama nemrut nemrut gelirim belkim :97: iyi akşamlar kızlar

Hadi NaF kaçar

nasısın cnm
açıkcası az yazılmasına üzülmedim desemm zor oluyo valla bitirmesi..

Selam cnm

ben geldiiiim

Hoşgeldin :92:

baş ağrısından geberiyorum

Doktor civanımmm doktor doktorr civanımm

ben geldiim
herkese iyi aksamlar

Hoşgeldin :92:

Bende akşam giremeyipte sabah gelince seviniyom az yazılmasına

dişim (boşluğum) ağrıyo oliş :2: sen nasılsın cnm

iyi gecelerr

sabah gelen arkadaşlara da kocamannbi günaydınnn diyeyimm şimdidenn

Günaydınnnnnnn

çok geçmiş olsun. bu ara baya bi diş ağrısı çektin sen

Evet canım dolgular bitti :97: kanal tedavim bitti :97: 3 tane yirmilik diş çekimi bitti :97: şimdi üçüncünün boşluğunun ağrısını çekiyorum bir tane daha var onuda 13 haziranda çektircem :97: sonra son bir diş temizliği ve finito bitiyo :81:

Sonra uzun bir süre yağuşuklu diş doktorumu görmek istemiyorum

çok mu yakışıklı
adresini alayım. bneimde ön diş ne zamandır sızlıyodu:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…