Çarpılırsın nowayOhhhh afiyet olsun. Ben diyorum zaten yiyin için ne gerek var. Senin de kilon yok bu arada fıstık gibisin
Benim neler gömdüğümü bilsen hiç vicdan azabı çekmezsin.Ya ben de okullar kapanmadan ne güzel diyete girdim kilo verdim. Çocuk okula döndü ben raydan çıktım. Ne olacak böyle bilmem
Peynir şarap gömüyorum şu an
Yaaa ne zamanKız, dün çat diye beni bırakan kimdi
İşte huyumu bildiğimden evde cips türevlerini tutmuyorum. Mecbur peynirden başka seçenek yok tost yapmaya enerjim olsa tost da göneridm deBenim neler gömdüğümü bilsen hiç vicdan azabı çekmezsin.
Ne oldu totosunu dönüp yattı mı? Seni sinirlendirecek başka bir şey=yokYaaa ne zaman
Dün geceden beri sinir küpüyüm olaylar olaylar
İki bulaşığa sattın ya beni, yazdım bunuYaaa ne zaman
Dün geceden beri sinir küpüyüm olaylar olaylar
Gece olay oldu diyorumNe oldu totosunu dönüp yattı mı? Seni sinirlendirecek başka bir şey=yok
Yaaaa bak zaten acimmm seni yerim uzatma
Gel beybim gitme ben ilgilenirim senle
Yaaa dün tam sevisecektik gittim diyet topigine yazdım nazar ettiler benim adam hasta oldu iyi miNe oldu totosunu dönüp yattı mı? Seni sinirlendirecek başka bir şey=yok
Söylemene gerek yok herkes tahmin ediyor zatenYaaa dün tam sevisecektik gittim diyet topigine yazdım nazar ettiler benim adam hasta oldu iyi mi
Bir daha asla sevisecegim zaman kimseye söylemem
Ben genel olarak kimseye haber vermiyorum ama sen bilirsinYaaa dün tam sevisecektik gittim diyet topigine yazdım nazar ettiler benim adam hasta oldu iyi mi
Bulaşık için çıkmadığını biliyordum zatenYaaa dün tam sevisecektik gittim diyet topigine yazdım nazar ettiler benim adam hasta oldu iyi mi
Bu 2. Sınavı benim sıpanın.Sınavlar ne ara başladı ya daha ikinci hafta bile değil.
Hani ilkokulda sınav kalkmıştı?
Biri var sinir küpü etti aktif olduğu için dedikodu yapamıyomNe oldu boncuklar mı koptu
Ben kimseden saklamayamam sevismeme mâl olsa bileBen genel olarak kimseye haber vermiyorum ama sen bilirsin