Geyik ve dedikodu aşerenler come in💋

Nolmus bugün benim hiç haberim yok
Ya Almanya da eşimin merhaba merhaba olduğu bir adam var. Ben hiç görmedim tanımıyorum. Karısı burayı çok merak ediyormuş da eşimi aradı adam müsaitseniz işte bir ara gelcez gibisinden. Ben de sevmem böyle şeyi geliyorsan otelde kal abi tanımıyorum etmiyorum. Bir de üç çocukla gelecek. Otel ve rehberlik hizmeti bekliyor. Eşime şey dedirttim, eşim prensip olarak çok yakın arkadaş ve aile dışında yatılı misafir kabul etmiyor. Bugün tekrar aramış eşimi haftasonu geliyoruz diye

Yaaa bende sevmiyorum dışarıda görüşürüz kahve içeriz o kadar eşim zaten deli olur böyle şeylere iyi demiş ohh

Yaaa bende sevmiyorum dışarıda görüşürüz kahve içeriz o kadar eşim zaten deli olur böyle şeylere iyi demiş ohh
Ya zaten bizi görme, tanışma niyeti falan olsa müsaitseniz bir kahve içelim falan der ben de eve davet ederim çaya falan. He yatılı yine kabul etmem o ayrı da Çünkü ben de kimsenin evinde yatılı kalmayı sevmiyorum ya her şeyi geçtim tanımıyorum ve 3 çocukla yatılı ağırlayamam yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…