Benim de kız var 6ya yaklaştı. Çok fena bişey bebekken ayrı, şimdi ayrı canıma okuyor. Ama minnoşluk yapmayı da iyi bilirÇok hem de çok. Benim oğlum 6 yaşında bebeklik hallerini özlüyorum bazen her ne kadar canıma okumuş olsa da
Zaten öyle şirinlikleri olmasa çekilecek varlıklar değil de işte sarılmaları, annecim demeleri falan yetiyorBenim de kız var 6ya yaklaştı. Çok fena bişey bebekken ayrı, şimdi ayrı canıma okuyor. Ama minnoşluk yapmayı da iyi bilir
Ayyy evet onu diyecektimZaten öyle şirinlikleri olmasa çekilecek varlıklar değil de işte sarılmaları, annecim demeleri falan yetiyorAnnelik delilik gerçekten
Kocalara olmayız ama söz konusu bebeler oluncaAyyy evet onu diyecektimBir iki güzel söze tav oluyorum hemen
Herkesin yeri ayrı tabiKocalara olmayız ama söz konusu bebeler olunca
Bizim burda Ağustosun 13 ünde açıldı okullar canım.Herkesin yeri ayrı tabiOğlun okula başladı mı bu ara popüler konu okulların açılması
Dedikodu değil de üstü kapalı isim vermeden bilgi paylaşımı yapabilirizBu başlıkta nasıl dedikodu yapıcaz, elti görümce falan gibi miÖbürsü yasak ya hani
Benim kız da aralıksız gitti, hiç yeni açılmış gibi gelmiyor banaBizim burda Ağustosun 13 ünde açıldı okullar canım.
Bizim de anaokuluna gidiyor. Seneye 1. Sınıf olacakBenim kız da aralıksız gitti, hiç yeni açılmış gibi gelmiyor banaAma anaokulu bizim, ilkokul seneye
Kk nostalji Treni konusunu görmüşsündür, mune burdaki üyeleri konuşmayım dedi o topicteDedikodu değil de üstü kapalı isim vermeden bilgi paylaşımı yapabiliriz
Evet o yasakmış. Biz kimsenin hakkında konuşmuyoruz zatenKk nostalji Treni konusunu görmüşsündür, mune burdaki üyeleri konuşmayım dedi o topicte
Benim bi arkadaşım var, netten yazışıyoruz bazen. Aynı böyle aynı anda 2-3 konu konuşabiliyoruz. Ne harika varlıklarız yahuBizim de anaokuluna gidiyor. Seneye 1. Sınıf olacak
YaniiiiiEvet o yasakmış. Biz kimsenin hakkında konuşmuyoruz zaten
Biz kadınlar mükemmeliz yaBenim bi arkadaşım var, netten yazışıyoruz bazen. Aynı böyle aynı anda 2-3 konu konuşabiliyoruz. Ne harika varlıklarız yahu
Bu doğru ama, kadınlara multi- task özelliği yüklenmiş durumda. Eşim asla öyle değilBiz kadınlar mükemmeliz yaErkekler böyle değil
Ben kadın olduğum için çok mutluyum yaBu doğru ama, kadınlara multi- task özelliği yüklenmiş durumda. Eşim asla öyle değil
Ben de mutluyum kadın olmaktanBen kadın olduğum için çok mutluyum yaErkekler gibi dümdüz düşünmek istemezdim.
Evet ya gerçekten zaman bana da yetmiyorBen de mutluyum kadın olmaktanYapmak istediğim çok şey var, zaman yetmiyor. Anlık foruma bakmak gibi de değil, geniş zamanlar gerek bazı şeylere.
Geçende bi haber gördüm, ay dünyadan uzaklaşıyormuş günler 25 saate çıkacakmış ama ileriki yıllarda. Biz göremeyiz sanırımEvet ya gerçekten zaman bana da yetmiyor