- 2 Ağustos 2013
- 34.181
- 101.813
Bacak emojisini gördü kaçtıTam cemoos tüyo verecekken ayak emojisini gördü, ayak fetişleri konusuna gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bacak emojisini gördü kaçtıTam cemoos tüyo verecekken ayak emojisini gördü, ayak fetişleri konusuna gitti
Kendi istemeden kapatmaz mune muhakkak yazmistiri özeldenŞoka uğramıştır hesabım niye kapandı diye
Biz ona bi karşılama yapmıştık, profilde. Yürek yemiş de gelmişŞoka uğramıştır hesabım niye kapandı diye
İyi gecelerİyi geceler
Yazan :
İyi geceler
Sapik çıktı bizim biberonay kaçırmışlar yeni uyeyi resmennnn mikser kiliklilarr
Heee doğrudur bilmiyorumKendi istemeden kapatmaz mune muhakkak yazmistiri özelden
Seni her gördüğümde gidip tencere alasım geliyorBenim gibi erken yatarsaniz erken kalkarsiniz ..
Cemoos gibi geç yatarsaniz gec kalkarsiniz .
Siz beni örnek alın
Ooo hoşgeldin abla çimGünaydınlar dedikodu var dediler kaçırmayım dedimm çayınız varsa alırım
Benimde nickimi her gördüğümde fazla tencereleri atasim geliyorSeni her gördüğümde gidip tencere alasım geliyor
Sen ne istersen var ablacımGünaydınlar dedikodu var dediler kaçırmayım dedimm çayınız varsa alırım
Hoş gördüm minnoşum sağolOoo hoşgeldin abla çim
Ellerin dert görmesin çok sağol alırım demli bir çayınızıSen ne istersen var ablacım
Ne olmuş ki bı sıkıntı mı vardı bayagidir yok ortada doğruCemoos Tenceresiz kaldim anne kız zayıflama topiğinde iron vardı ya. Merak ettim ne zamandır yok diye. Profiline baktım ben şok. Yine yok olmuş
Bana da gelmemişti. Etiketi sayfayı baştan okurken gördümAaaa etiketin gelmedi bana bak şimdi gördüm