- 2 Ocak 2017
- 3.082
- 17.633
Alıntılar karıştı aynen Cemoş a demiştimCemoos a diyosun demi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alıntılar karıştı aynen Cemoş a demiştimCemoos a diyosun demi
HıhıBen degılım valla
Edesi de yokmuş baksanaBükücüye niye tarif etmediniz yav üyelik iptalini, kimse bilmiyor mu
Biliyom ama gitmeye pek gönüllü degılmıs zaten jsjdjdBükücüye niye tarif etmediniz yav üyelik iptalini, kimse bilmiyor mu
Mamadan ayağa çok hızlı geçiş yaptıEdesi de yokmuş baksana
Valla merak sadece yoksam ben lıbıdosuzum
Dedikodudan bayılacaz artık ne diyosun kızımBenim dedikodum gelmiş yalnız, ben de bu topiğe çok hızlı girdim. Şaşkınım şuvan
Onu bırakta kim özelden yazdı sana
BiberonOnu bırakta kim özelden yazdı sana
İyi hadi söylemiyosan dağılalım madem Uykusu olan uykuya, başka şeysi gelen başka bi yereDedikodudan bayılacaz artık ne diyosun kızım
Özeli de ogrendiyse gerçekten yeni değilBiberon
Neyseki dedikodu yok ortadaBişey olmaz yiaaağ abartmayın (sınıfın herşeye pişmiş kızı stili oku)
Hastayım diyorum olmuyo işte neden zorluyosunİyi hadi söylemiyosan dağılalım madem Uykusu olan uykuya, başka şeysi gelen, başka bi yere
Düşünemedim Sen de robot süpürge falan bak mademHastayım diyorum olmuyo işte neden zorluyosun
H
Hığ bende değiştin zannettim ne günlerdi beeee çocuğu çok sakindi meğerse yokmuş
Ay kahkaha attımOlmayınca çok sakin oluyor tabi
Hee ben onu unuttum bugünDüşünemedim Sen de robot süpürge falan bak madem
Ya robotu kullanmayı bıle unutyom. Düşündüğü seye bak 50 sene düşünsem aklıma gelmezdiHee ben onu unuttum bugün
Varya robot alınca üstüne koyucam fantazi geceliği kocama yollucam salona