- 2 Ocak 2017
- 3.082
- 17.633
KıaaaazzzzYa sevgılısıyse ya sende aslında kocansan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KıaaaazzzzYa sevgılısıyse ya sende aslında kocansan
Benim kocam wp bilmiyo kızım asla kullanmaz ağzını hayra açYa sevgılısıyse ya sende aslında kocansan
Canimsansa seviyorsansa düştüğümde yerden kaldirmadilarsaYa sevgılısıyse ya sende aslında kocansan
Napam heryer erkek kaynıyomusKıaaaazzzz
Benden anca Atilla olurAyy senin kadar iyi olması mümkün mü senden sonra taş
Ayy o sesle okudumCanimsansa seviyorsansa düştüğümde yerden kaldirmadilarsa
Püüü bir de seni korudum yeni üyeyeNapam heryer erkek kaynıyomus
Boşver işi gücüAyy ben 5 dk bakıp cikacaktim poffff işlerim var gidiyorum
Adam iki gundur gelip gittikçe bu ev daha çok dağılıyor diyor bilmiyor ki okul hariç iş yaptığım yok kk da takilmaca uyumacaBoşver işi gücü
Boşver evi işi gücü de at yatağa gözü senden başka bişey görmez sonra geri gel az dedikodu yapalımAdam iki gundur gelip gittikçe bu ev daha çok dağılıyor diyor bilmiyor ki okul hariç iş yaptığım yok kk da takilmaca uyumaca
Yazıklar olsun banaPüüü bir de seni korudum yeni üyeye
BababababaBoşver evi işi gücü de at yatağa gözü senden başka bişey görmez sonra geri gel az dedikodu yapalım
Boşver evi işi gücü de at yatağa gözü senden başka bişey görmez sonra geri gel az dedikodu yapalım
Kendime hayrim yok tüyo veriyorum kıymetimi bilinBababababa
Yarın gece seni bulamayacağız muhtemelenKendime hayrim yok tüyo veriyorum kıymetimi bilin
Ya bırak şimdi Ev dizdin be, bilmiyoz sankiKendime hayrim yok tüyo veriyorum kıymetimi bilin
Şiddetle kınıyorum seni cemoosCemosu gınayan göynegıni geysin
Kolay mı saniyorsun öyle ev dizmekYa bırak şimdi Ev dizdin be, bilmiyoz sanki