- 18 Mart 2021
- 11.542
- 63.662
Yaa boşver silme bu kadınlar 2-3 güne unutur seniBilsem özelden nasıl yazıldıgını:/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa boşver silme bu kadınlar 2-3 güne unutur seniBilsem özelden nasıl yazıldıgını:/
Herşey gerçekten tesadüftüYaw hemen anında bu topiği bulup dalman hiç normal değil. Senelerdir burdayım atlamam öyle her yere
İfşa etti topiği@Mune arkadaş üyelik iptali yapmak istiyormuş
Tamam gel gitme. Öcü değiliz biz. Cıdden yeniysen ürktün bıraz ama buraya girişin farklı olaydı boyle olmazdıÜyelik iptali veya hesabı silme.. nasıl yapabilirim
Yeni gelmişsin neden gitmek istiyorsun ki hemen noldu napti bunlar sana anlat banaGerçekten yeniyim ilk defa bu foruma üye oldum
Loveye denk geldi yetmez miYeni gelmişsin neden gitmek istiyorsun ki hemen noldu napti bunlar sana anlat bana
Bişey olmaz yiaaağ abartmayın (sınıfın herşeye pişmiş kızı stili oku)İfşa etti topiği
Hayırlı olsun dedik profilinde güllü öpücükle emojilerleBizi de anla. Yıllarca erkek üye saklanmış aramızda. Doğum bile yaptıydı ajjsjdk
Bir çiçek göndermediğimiz kalmıştıHayırlı olsun dedik profilinde güllü öpücükle emojilerle
Allah yardımcısı olsun yazık ya kıyamamLoveye denk geldi yetmez mi
Ya şu hesabı bı etıket yapın hele bulamadımHayırlı olsun dedik profilinde güllü öpücükle emojilerle
Senin nick neydi o zaman hatırlayamadım bende o tayfa içerisindeydimBir çiçek göndermediğimiz kalmıştı
Titlea ateş koydum olmamış mıBana yetmiyosunuz artık hepinizin ateşi söndü
Benim nick hep aynıydı da ben çok aktif değildimSenin nick neydi o zaman hatırlayamadım bende o tayfa içerisindeydim
bunları hatırlıyor musun hiç profiline bir dolu bırakıldı mi
Olmamış sütyen don koyTitlea ateş koydum olmamış mı
Hığ bende değiştin zannettim ne günlerdi beeee çocuğu çok sakindi meğerse yokmuşBenim nick hep aynıydı da ben çok aktif değildim
Olmayınca çok sakin oluyor tabiH
Hığ bende değiştin zannettim ne günlerdi beeee çocuğu çok sakindi meğerse yokmuş
O iş sende yavrumOlmamış sütyen don koy