- 2 Ağustos 2013
- 34.170
- 101.763
Etiket bana gelmemiş yahu sağolasın oksiBen senı cagırmısım hâlbuki bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etiket bana gelmemiş yahu sağolasın oksiBen senı cagırmısım hâlbuki bak
Tamam cemosumHer etikete gitme sweet ben seni çağırırım
Vallah baktım kaç sayfa bişey yokBakma bakma bir şey yok, yalan söylüyorlar.
Çünkü yasak napalımBu ne be dedikodu topiginde hiç dedikodu yok.
Vedalasalim gelSeni gördükçe aklıma kilolarim geliyo burda diyeti hatırlatacak kimse yok biliyin mi
Dedikodu yapıp yapmıyormuş gibi davranın o zaman. Yani bu yaptığınızın tam tersini.Çünkü yasak napalım
Azcık sen anlat,Ne umutlarla geldim, ne buldum... Gidiyorum ama yine geleceğim, bu arada dedikodu yapamama sorununuza çare bulun.
Dedikodu kötü bir şey. Anlatamam.Azcık sen anlat,
Benden bir tane var başkası olamazada fururum yoksa topiğin hayırlı olsun bu aradaBi tane HanimKelesimiGetir abla vardı. O sandım ilk
Ablacım sen bir tanesin zaten Teşekkür ederimBenden bir tane var başkası olamazada fururum yoksa topiğin hayırlı olsun bu arada
Çok teşekkürler sağol ben yaşlıyım neneyim zatenAblacım sen bir tanesin zaten Teşekkür ederim
Hoşgeldin canım gelll arada bak buraya
Ayy ben bugün çok yorgundum malum uyumayincaTopik çok boş kalmış nerdesiniz kızlaaaaarrr
Topik çok boş kalmış nerdesiniz kızlaaaaarrr
Gel kız az dedikodu yapalım
Ben anca dinlerim pek haberim olmaz kk dedikodularindan kp elti soracak olursanız okeyimGel kız az dedikodu yapalım
Daha ekşın daha kaos vardır sendeBen anca dinlerim pek haberim olmaz kk dedikodularindan kp elti soracak olursanız okeyim