- 2 Ocak 2017
- 3.082
- 17.633
Canı sıkılan, geyik ve dedikodu benim işim diyen, polemik yaratmayacak hanımlar gelin iki lafın belini kıralım ayol Tavuk_suyu_ Khomyuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim şekerim. Hepimize hayırlı olsunTopiğin hayırlı olsun canım , aldık yerimizi, hadi bakalım
Teşekkür ederim kuzummm. Ay evetHayırlı olsun canımm nowayim
Güzel geyikler yapalım
Bana da yer varsa ben de yerimi alıyım. :)Topiğin hayırlı olsun canım , aldık yerimizi, hadi bakalım
Sen kimsiniz?Beni de çağır :)
Tabi ki buyrun ne demek. Ama eski nickiniz neydi?Bana da yer varsa ben de yerimi alıyım. :)
Soru sorucam eski nickim. Nick değiştirince baya baya sıfırlanıyormuşuz yaTabi ki buyrun ne demek. Ama eski nickinin neydi?
HoşgeldinizSoru sorucam eski nickim. Nick değiştirince baya baya sıfırlanıyormuşuz ya
HoşgeldinizKoştum geldım
İliş hemen bir yereBana da yer varsa ben de yerimi alıyım. :)
Hoşbuldum ama cok geç saate geldı konu ya benım uykum geldı yarına bırsuru konusursunuz nasıl yetıscem benHoşgeldiniz
Kahve hemenHoşbuldum ama cok geç saate geldı konu ya benım uykum geldı yarına bırsuru konusursunuz nasıl yetıscem ben
Seni çağırmamış ki?Koştum geldım
Kahve saatım gectı yasak artık puhg yaaa. Zabaanan tüm dedıkoduları okurum artıkKahve hemen
Ay yok yaaa ben sadece birebir muhabbet ettiğim üyeleri etiketledim herkesçikler gelsinSeni çağırmamış ki?
Gidelim gaffurAy yok yaaa ben sadece birebir muhabbet ettiğim üyeleri etiketledim herkesçikler gelsin