- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- Konu Sahibi ceycey0406
- #13.421
süwende iyibayılınmaz mı.eskiden büyük indirimler olurdu alırdık herşey.şimdilerde penti lükssss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süwende iyibayılınmaz mı.eskiden büyük indirimler olurdu alırdık herşey.şimdilerde penti lükssss
o da pahalı.indirimden 100 tl ye pijama takımı aldım.henüz kıyıp giyemedim 2 aydır öylee duruyorr.süwende iyi
Pentinin sonları çok güzel ya. Desenleri falan çok tatlı üstelik pamuklu ama işte çok pahalı oldubayılınmaz mı.eskiden büyük indirimler olurdu alırdık herşey.şimdilerde penti lükssss
selamm.valla ben de bir mont beğendim 4950 tl cikti.36 ay taksitle olur mu diye soracaktım neredeysePenti de süwen de pahalı maalesef. Gönül istiyor ki Victoria secret takılalım ama nerdeeee
ben şöyle güzel bulduğum iç çamaşırına parayı verirdimo da pahalı.indirimden 100 tl ye pijama takımı aldım.henüz kıyıp giyemedim 2 aydır öylee duruyorr.
Çayım boğazıma kaçıyorduben de yaptıracağım.öyle bir gerdireceğim ki ağzım kapanmayacak hep açık kalacak.hatta gözlerim de öyle
victoria yı sevöiyorum eskisi gibi değil iç çamaşırları bencePenti de süwen de pahalı maalesef. Gönül istiyor ki Victoria secret takılalım ama nerdeeee
ben iç çamaşırına para vermem cimriyimdir.en pahalı sütyenim nbb.ayakkabı görünce dayanamam amaa.ben şöyle güzel bulduğum iç çamaşırına parayı verirdim
pijamayı filan sosyeteden alırdım
penti privee deki bebeklere param olsa koşardım
düşünsene uyuyorsun ama gözlerin pört pört açıkkÇayım boğazıma kaçıyordu
ben veririmben iç çamaşırına para vermem cimriyimdir.en pahalı sütyenim nbb.ayakkabı görünce dayanamam amaa.
ben stoklamıştım onları kullanıyorum valla.eskiseler halimiz harap.bir deri ceket alacaktım morhipodan önce 599 du.amann sonra alırım dedim 800 küsür oldu kartım kesilsin de taksitle alırım dedim bugün baktım 1200 küsür olmuş.artık asla alamam diyorummDiyorum su yaşlarımizda güzel güzel giyinip keyfini yapamıyoruz gençler olarak. 5-10 dolar baksan aslında ama.
di miDiyorum su yaşlarımizda güzel güzel giyinip keyfini yapamıyoruz gençler olarak. 5-10 dolar baksan aslında ama.
ha iyi.çorapla fotoğraf atma daYaayıptır söylemesi Otrera 'ya boydan foto atmıştım da arkadaki çekmece açık kalmış oradan gördü
doktor ol doya doya al.başka da yolu zengin koza bulmak.di mi
intimissimi den bir şeyler almayı isterdim
di mi
intimissimi den bir şeyler almayı isterdim
Ya ben Nisan ayında kompedan'dan 49 TL'ye wellsoft pijama takımı almıştım indirimde. Aşırı güzel yumoş yumoş. Hayattaki tüm şansımı o gün kullandığımı hissediyorum.o da pahalı.indirimden 100 tl ye pijama takımı aldım.henüz kıyıp giyemedim 2 aydır öylee duruyorr.
alırım inşdoktor ol doya doya al.başka da yolu zengin koza bulmak.