- 23 Ağustos 2020
- 6.696
- 12.643
- Konu Sahibi ceycey0406
- #9.241
Gelip benden özür dilesin belki barışırım diye haber göndermiş bide , rüyasında görür. Yakında doğum dünü olucak hediye bekliyor benden, kuzu kuzu dönecek nasıl olsavayy hainn damattttt.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelip benden özür dilesin belki barışırım diye haber göndermiş bide , rüyasında görür. Yakında doğum dünü olucak hediye bekliyor benden, kuzu kuzu dönecek nasıl olsavayy hainn damattttt.
Anneyi dövelim derken ? Benim ne suçum var ayol evi terkeden kendisiDövelim anneyi bırakıp gitmek ne demek görsün
Ozur mu bekliyormuş, gelsin ben onu bir özür yapayimGelip benden özür dilesin belki barışırım diye haber göndermiş bide , rüyasında görür. Yakında doğum dünü olucak hediye bekliyor benden, kuzu kuzu dönecek nasıl olsa
En azından eşit seviyormuş, ya babamı daha çok seviyorum deseydiHadi bea valla bu çocuk milleti çok nankör.yemeğini ben hazırlarım kıyafetlerini yıkarım tüm paramı ona harcarım okula götürür getiririm ödevlerini yaptırırım parka götürürüm arkadaşlarıyla görüştürürüm.ama babamla eşit seviyorum seni der çıkarrr.nankör anacağımmm bunlarr
Dövelim, anneyi birakip gitmek ne demekAnneyi dövelim derken ? Benim ne suçum var ayol evi terkeden kendisi
Aynen aynen , daha düne kadar anne sen dünyanın en iyi annesisin diyip duruyordu . Babası hep kızar terler ama ona o layıkmış. Şimdi gel gör baba dünyada bir tane …Hadi bea valla bu çocuk milleti çok nankör.yemeğini ben hazırlarım kıyafetlerini yıkarım tüm paramı ona harcarım okula götürür getiririm ödevlerini yaptırırım parka götürürüm arkadaşlarıyla görüştürürüm.ama babamla eşit seviyorum seni der çıkarrr.nankör anacağımmm bunlarr
kusura bakmayasın.bu nikini öğrenemediğim pinanın türkçesi zayıf biraz .devrik cümle kurmuş anlam bozukluğu olmuşşş.Anneyi dövelim derken ? Benim ne suçum var ayol evi terkeden kendisi
Virgulu unutunca seni gibi olmuş oglusu dovcezAnneyi dövelim derken ? Benim ne suçum var ayol evi terkeden kendisi
Ha şimdi olduDövelim, anneyi birakip gitmek ne demek
valla deseydi eline süpürge tutuşturur odanı temizle derdim ardından kabakları tutuşturur soy doğra pişir derdim ardından arabanın anahtarını tutuşturur yallah okula derdimmmEn azından eşit seviyormuş, ya babamı daha çok seviyorum deseydi
hacı sen niye benim damadı dövüyorsun.kaynana olarak gerekirse ben döverim zatennnVirgulu unutunca seni gibi olmuş oglusu dovcez
Ne varmis bakemC ceycey0406 bdv de bomba konu var geliyor gelmekte olan
neyyy ciddi mi?vanessam mı yoksaC ceycey0406 bdv de bomba konu var geliyor gelmekte olan
Ben ablasıyim onun unuttun muhacı sen niye benim damadı dövüyorsun.kaynana olarak gerekirse ben döverim zatennn
Vanessanin konusu değil , kocam ve bilmem ne diye... Sasirmayayim diyorum çok şükür bugünde şaşırdımneyyy ciddi mi?vanessam mı yoksa
hadibea da zaten 3 çocuk var kazık kadar nikini öğrenemediğim seni ne yapsın ayoll edit:kolay bir nik bulamadın mı?
Arkadaş kim cey ? Nick yabancı geldi dehadibea da zaten 3 çocuk var kazık kadar nikini öğrenemediğim seni ne yapsın ayoll edit:kolay bir nik bulamadın mı?
Ben grup sex e dustum yanlis konu mu bence buda patlar az sonrqVanessanin konusu değil , kocam ve bilmem ne diye... Sasirmayayim diyorum çok şükür bugünde şaşırdım