geyik ordinaryus profesörleri burada

Hadi bea Hadi bea valla bu çocuk milleti çok nankör.yemeğini ben hazırlarım kıyafetlerini yıkarım tüm paramı ona harcarım okula götürür getiririm ödevlerini yaptırırım parka götürürüm arkadaşlarıyla görüştürürüm.ama babamla eşit seviyorum seni der çıkarrr.nankör anacığımmm bunlarr :KK45:

Hadi bea Hadi bea valla bu çocuk milleti çok nankör.yemeğini ben hazırlarım kıyafetlerini yıkarım tüm paramı ona harcarım okula götürür getiririm ödevlerini yaptırırım parka götürürüm arkadaşlarıyla görüştürürüm.ama babamla eşit seviyorum seni der çıkarrr.nankör anacağımmm bunlarr :KK45:
En azından eşit seviyormuş, ya babamı daha çok seviyorum deseydi :KK70:

Hadi bea Hadi bea valla bu çocuk milleti çok nankör.yemeğini ben hazırlarım kıyafetlerini yıkarım tüm paramı ona harcarım okula götürür getiririm ödevlerini yaptırırım parka götürürüm arkadaşlarıyla görüştürürüm.ama babamla eşit seviyorum seni der çıkarrr.nankör anacağımmm bunlarr :KK45:
Aynen aynen , daha düne kadar anne sen dünyanın en iyi annesisin diyip duruyordu . Babası hep kızar terler ama ona o layıkmış. Şimdi gel gör baba dünyada bir tane …

En azından eşit seviyormuş, ya babamı daha çok seviyorum deseydi :KK70:
valla deseydi eline süpürge tutuşturur odanı temizle derdim ardından kabakları tutuşturur soy doğra pişir derdim ardından arabanın anahtarını tutuşturur yallah okula derdimmm :KK45:

X