- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 29
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #2.661
Canım bacım guzel bacımtorpile karşıyımmmmm.başının çaresine bakıverrr
Sen hariç
Tek sen anladın zaten
Bunların içi geçmiş hep
Canim ben hep ınternetten aldim, coronada en çok kullanılan vitaminler arasina girdi piyasada cok zor bulunuyordu ilk zamanlar. Alip almama konusunda birsey diyemem. Bizim doktorumuzda o bir vitamin, onunla hasta olmaz diye birsey olmaz dedi. Ayda 4 5 sefer görüyordu sonra aylarca bizi gormedi, arkasindan yine aylarca görmedi, sonra kendisi söyledi. Bu kadar hasta olurken bir anda duzeldi demek ki ona iyi geliyor, bunun başka bir açıklaması olamaz dedi.bız bugun doktorumuza gıttık. öksürük havalardan dolayı oluyor dedı ve bugun burda öneri olarak aldıgım c vıtamini doktor gerek yok dedı. ben tavsıye etmıyorum dedı istersen dedı anlam veremedim. bıde eczanelerdede tukenmiş hep
Valla daha çok yaşlı göründünüz gözümeçaktırma fitne saf ve az çalışan kafalı gözükelim ki açılsınn resim atsın bizeeee.
Beynin onu silmiştir bence gördüysen deAy bende kobra muratı bilemedim bugün
Gerçi bilmesem iyiymiş ya
ne kadar komisyon alıyorsun bu vitaminden ?Canim ben hep ınternetten aldim, coronada en çok kullanılan vitaminler arasina girdi piyasada cok zor bulunuyordu ilk zamanlar. Alip almama konusunda birsey diyemem. Bizim doktorumuzda o bir vitamin, onunla hasta olmaz diye birsey olmaz dedi. Ayda 4 5 sefer görüyordu sonra aylarca bizi gormedi, arkasindan yine aylarca görmedi, sonra kendisi söyledi. Bu kadar hasta olurken bir anda duzeldi demek ki ona iyi geliyor, bunun başka bir açıklaması olamaz dedi.
Dedigim gibi sadece bir yere not al, bende inanmadığım için 1 sene almadim, yeter diyince denemiştim. Bende ayni davrandığım için sana birsey diyemiyorum
kaliteeee kaliteeee markaaaa markaaaaa-en sevdiğim klasik eserlerdendirBeynin onu silmiştir bence gördüysen de
Dua et de yarın da hatırlama
Beynin onu silmiştir bence gördüysen de
Dua et de yarın da hatırlama
Yolumu bulcak kadarne kadar komisyon alıyorsun bu vitaminden ?
bızımkı zaten gecmezse gene gelın dıyor 2gun sonra bu havalarda normal öksuruk sık sık gorusecegız. dıyor tabı sureklı hastasıyız adamın nıye goörüşmeyekkı korona döneminde adam bızden ıyı kazandı. verdıgı ilaclar yarasa içim yanmıyacakCanim ben hep ınternetten aldim, coronada en çok kullanılan vitaminler arasina girdi piyasada cok zor bulunuyordu ilk zamanlar. Alip almama konusunda birsey diyemem. Bizim doktorumuzda o bir vitamin, onunla hasta olmaz diye birsey olmaz dedi. Ayda 4 5 sefer görüyordu sonra aylarca bizi gormedi, arkasindan yine aylarca görmedi, sonra kendisi söyledi. Bu kadar hasta olurken bir anda duzeldi demek ki ona iyi geliyor, bunun başka bir açıklaması olamaz dedi.
Dedigim gibi sadece bir yere not al, bende inanmadığım için 1 sene almadim, yeter diyince denemiştim. Bende ayni davrandığım için sana birsey diyemiyorum
doktorun karısı aramasınn seni ne diye vırt zırt gocamı rahatsız ediyorsun diyebızımkı zaten gecmezse gene gelın dıyor 2gun sonra bu havalarda normal öksuruk sık sık gorusecegız. dıyor tabı sureklı hastasıyız adamın nıye goörüşmeyekkı korona döneminde adam bızden ıyı kazandı. verdıgı ilaclar yarasa içim yanmıyacak
Beni erkek yaptinizdi hep ben mi erkek oliciiimAl bi cahil daha
Kaçlısınız Siz ya?
kaliteeee kaliteeee markaaaa markaaaaa-en sevdiğim klasik eserlerdendir
yok anam doktor babam yasında karısı da anam yasında olurdoktorun karısı aramasınn seni ne diye vırt zırt gocamı rahatsız ediyorsun diye
Sen keciboynuzu özünü aldin mi. Onu ihmal etme. Doktorlara kalsa hep onlara gidicezbızımkı zaten gecmezse gene gelın dıyor 2gun sonra bu havalarda normal öksuruk sık sık gorusecegız. dıyor tabı sureklı hastasıyız adamın nıye goörüşmeyekkı korona döneminde adam bızden ıyı kazandı. verdıgı ilaclar yarasa içim yanmıyacak
Ama siz yaparken iddia edilecek vakti tutturamıyorsunuzBeni erkek yaptinizdi hep ben mi erkek oliciiim
eczanede var oödüllü ürün diye satılıyor hatta.en son 25 tl idi artmıştır pandemi deSen keciboynuzu özünü aldin mi. Onu ihmal etme. Doktorlara kalsa hep onlara gidicez
Asil onlardan korkucanyok anam doktor babam yasında karısı da anam yasında olur
aldım aldım onu aynen öyleSen keciboynuzu özünü aldin mi. Onu ihmal etme. Doktorlara kalsa hep onlara gidicez
deli vahit ile fevziyi biliyor muusnAy bende kobra muratı bilemedim bugün
Gerçi bilmesem iyiymiş ya