- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi ceycey0406
- #2.621
Simurgp terapiste gitmişsin ben yokken.paraya yazık.ben bedava yapıyordum aynı işi özelden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sem gigles in resmini istedin sayende hepimiz gördük sen goremedinhani kendi resmini atmıyor ama eltiye de gıcık.belki ordan yürürüm dediydimmm
yokk inanmamm atmaz o kessen atmazzzSem gigles in resmini istedin sayende hepimiz gördük sen goremedin
alayım canımKilo almak istiyorsan onun içinde birsey soyleyim sana bugun kendimi eczacı gibi hissettim
hani kendi resmini atmıyor ama eltiye de gıcık.belki ordan yürürüm dediydimmm
Canim ozelden aticamalayım canım
Neyi gördünüz?Sem gigles in resmini istedin sayende hepimiz gördük sen goremedin
İşte beni tanıyan bi insanyokk inanmamm atmaz o kessen atmazzz
kilo mu almak istiyorsunnn? bu sıska kadını oylama yapıp tek oyla atıyorum gruptannnalayım canım
Puuu yazıklaaaağr olsun daha 24 saat bile geçmedi. SimurgpMargaret Hale görüp görmediğini bile hatırlamayan pina ya değil kadir kıymet bilen üyelere lütfen
kıymetimi bil.alayıııı sahte arkadaş bunlarınnPuuu yazıklaaaağr olsun daha 24 saat bile geçmedi. Simurgp
ask olsun tertıp bız senle neler yasadık bu yoldakilo mu almak istiyorsunnn? bu sıska kadını oylama yapıp tek oyla atıyorum gruptannn
yokk inanmamm atmaz o kessen atmazzz
ben resmini çektim.mit inceleyip bulacak 3 vakte kadarHe manzarayı bile göremedik
biz neler yaşadık derken?hahhh sitede bir lezbiyenlik dedikodum eksikti.sayende o da olacakask olsun tertıp bız senle neler yasadık bu yolda
Ya korkudan uyuyamazsam?ben resmini çektim.mit inceleyip bulacak 3 vakte kadar
kız yok be gruplarda takıldık ya veyy adımız cıkacakbiz neler yaşadık derken?hahhh sitede bir lezbiyenlik dedikodum eksikti.sayende o da olacak
Neyi gördünüz?
İşte beni tanıyan bi insan
Keşke lezbiyen olsaymışsınızkız yok be gruplarda takıldık ya veyy adımız cıkacak
daha da kork.yeni bakanı tanıyorummm .Ya korkudan uyuyamazsam?
Yazık değil mi hamile kadına