- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.193
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #2.561
Sen nagaptin bugun. Gunun nasılsın gecti, bebis nasilTamam geçtin bugünkü sınavdam
Vaay
Tebrik ederim
Heyecanlı mısın?
Ev pisti mecbur yaptımYuklenme kendine cok yavaş yavas
Ben yine sıcaktan erimemek için hareket etmiyorumSen nagaptin bugun. Gunun nasılsın gecti, bebis nasil
Bugun ciddi bunaltıcı hava ya bir yağmur yağsa hepimiz rahayliycazBen yine sıcaktan erimemek için hareket etmiyorum
Dün tetanoz aşısı olmuştum
Kolum bi iki acıyor
Ama bence sorun değil
Ben çözümü en az kıyafet be en az harakette buldum vallaBugun ciddi bunaltıcı hava ya bir yağmur yağsa hepimiz rahayliycaz
Tetanozda 1 2 gun sonra geçiyor cok geçmiş olsun
Ben çözümü en az kıyafet be en az harakette buldum valla
Kıpırdadığım an şıpır şıpır başlıyor terleme
Gel canim etiketle gelince buralardayım. Sadece 19-20 arasi yokum randevum varYemek yapiyorum pinam gelecegim Aklım dasiniz
Tmm canimGel canim etiketle gelince buralardayım. Sadece 19-20 arasi yokum randevum var
hazırda bir şey var mıKarnımmmmm açıktııııı
Benxe de 3 4 yaprak yeterliaynen en az kiyafet en iyisi kiyafetmi varmis eskiden 3 4 yaprak yeter.
Kac haftalık hamilesin, son aylarda hic çekilmez Allah yardım etsin
peki gürler miSaçlarımı kestirdim. Eski hali çok uzundu artık biraz daha az uzun. Saçlarımın çabuk uzaması sorunu…
Kayınvalideye geldimhazırda bir şey var mı
afiyet baş şeker olsunKayınvalideye geldimkuru fasulye pilav yedim
Saçlarımı kestirdim. Eski hali çok uzundu artık biraz daha az uzun. Saçlarımın çabuk uzaması sorunu…
Bendede aynısı varKayınvalideye geldimkuru fasulye pilav yedim
Saçlarımı kestirdim. Eski hali çok uzundu artık biraz daha az uzun. Saçlarımın çabuk uzaması sorunu…
Foto atın da inanalımBende yazın başında kestirmiştim. Belimdeydi enseme kadar uzadı şimdi
Saç sefadan tırnak cefadan margaret
Benim ikiside çabuk uzuyor.
Kuaför nasıl bir yerdi unuttumSaçlarımı kestirdim. Eski hali çok uzundu artık biraz daha az uzun. Saçlarımın çabuk uzaması sorunu…